Rack vaateripustin, musta, House Doctor
64,51€
Latva seinänaulakko, musta, Covo
275,00€
Forged Koukku 12 cm, Musta, House Doctor
6,05€
Wave naulakko, 2-kpl, Design House Stockholm
67,90€
Wood Knot 2-Pakkaus
25,00€
Arrow naulakko, musta, Design House Stockholm
39,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
A2
Alessi
Applicata
Artek
Bedesign
Bengt Ek Design
Blomus
Bloomingville
Born In Sweden
By Lassen
Covo
Cristel
Daum
Day Home
Design House Stockholm
Design Letters
Essem Design
Ferm Living
Georg Jensen
Gubi
Hay
Holmegaard
House Doctor
Inno
Jabadabado
Karl Andersson & Söner
Kartell
Klong
Korbo
Koziol
Lammhults
Le Klint
Loca
Maze
Menu
Minus Tio
Muuto
Nomess Copenhagen
Nordstjerne
Normann Copenhagen
OX Denmarq
Orrefors
Orskov
Oyoy
SMD Design
Scherlin
Showroom Finland
Skagerak
Skultuna
Stelton
String
Superliving
Swarovski
Swedese
Ton
Tove Adman
Umbra
Vitra
Waterford
Wedgwood
Wesco
Zone
Zweed
Zwilling
Andersen
Bosign
Edblad
Ellos
Kidsconcept
Perigot
Reisenthel
Star
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Zocohome
Poista kaikki suodattimet

Naulakot

1144 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Naulakot, käytännöllistä ja kaunista

Astuimmepa lähes kenen kotiin tahansa, on vastassa vähintään yksi naulakko ellei sitten useampikin. Naulakot ovat eteisessä vaatteiden ripustamista varten ja myös muualla kodin tiloissa niitä on kätevä käyttää. Erilaisiin naulakoihin on todella kätevää ripustaa vaatteensa niin lastenhuoneessa kuin kodinhoitohuoneessa. Naulakoiden ihmeelliseen ja laajaan valikoimaan pääsee parhaiten tutustumaan juuri netistä tilaamalla, sillä vaihtoehtoja on lukemattomia niin tyyliltään kuin hinnaltaankin.

Naulakot ovat kotona lähes välttämättömiä, joten kukapa ei pitäisi kauniista naulakoista. Useat designsisustajat tilaavatkin netistä mitä upeampia katseenvangitsijoita. Samalla naulakko toimittaa hyvin virkaansa ja samalla toimii kodissa upeana yksityiskohtana. 

Seinänaulakot eivät vie lattiatilaa

Jos tila on tiukissa ja kuitenkin tarvitaan naulakkoa esimerkiksi ahtaassa eteisessä tai makuuhuoneessa, on seinälle asetettava naulakko varsin oiva ratkaisu. Designkaupat on koonnut sivuilleen erilaisia naulakoita ja näin on entistä kätevämpi tilata netistä seinänaulakotkin. Seinänaulakkoja on olemassa todella erilaisia, varmasti löytää haluamansa.

Seinälle laitettavat naulakot laitetaan seinään kiinni useimmiten ruuveilla. Siksi se onkin hyvä ratkaisu ahtaaseen kotiin, sillä se ei vie tilaa lattialta. Royaldesign.fi myy erittäin kaunista designnaulakkoa Mazen Branch naulakko on muotoilultaan leikkisä ja hauska. Se sopii niin eteiseen kuin lastenhuoneeseenkin. Niin ikään Room21.fi myy huippusuosittua Muuton The Dots seinäripustinta.

Vaatenaulakko, designia parhaimmillaan

Lattialle laitettava vaatenaulakko vaatii usein enemmän tilaa kuin seinänaulakot. Avaraan eteiseen laitettuna on vaatenaulakko parhaimmillaan. Yksi suosituimpia vaatenaulakkoja lienee Artekin 160 vaatenaulakko, jonka muotoilu jäljittelee ikään kuin puun runkoa yksinkertaisimmillaan. Sitä myy muun muassa Finnisdesignshop.fi. 

Jos haluaa todella kaunista ja yksinkertaisia ja herkkiä linjoja naulakkoonsa, on Royaldesign.fi:n myymä Cobra naulakko LINDDNA merkiltä hyvä vaihtoehto. Netistä kannattaa tilata erilaisia naulakkoja, sillä valikoima on todella paljon laajempi kuin tavallisissa huonekaluliikkeissä.

Siirry alkuun