Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Applicata
Blomus
Bloomingville
Born In Sweden
Brabantia
By Lassen
Design House Stockholm
Essem Design
Ferm Living
Georg Jensen
Gubi
Hay
House Doctor
Klong
Korbo
Loca
Maze
Menu
Muuto
Nomess Copenhagen
Normann Copenhagen
Oyoy
Skagerak
Stelton
Superliving
Tove Adman
Wesco
Bosign
Dover
Edblad
Ellos
Leifheit
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Hobby Hall
Homeroom
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Naulakot

350 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Naulakot, käytännöllistä ja kaunista

Astuimmepa lähes kenen kotiin tahansa, on vastassa vähintään yksi naulakko ellei sitten useampikin. Naulakot ovat eteisessä vaatteiden ripustamista varten ja myös muualla kodin tiloissa niitä on kätevä käyttää. Erilaisiin naulakoihin on todella kätevää ripustaa vaatteensa niin lastenhuoneessa kuin kodinhoitohuoneessa. Naulakoiden ihmeelliseen ja laajaan valikoimaan pääsee parhaiten tutustumaan juuri netistä tilaamalla, sillä vaihtoehtoja on lukemattomia niin tyyliltään kuin hinnaltaankin.

Naulakot ovat kotona lähes välttämättömiä, joten kukapa ei pitäisi kauniista naulakoista. Useat designsisustajat tilaavatkin netistä mitä upeampia katseenvangitsijoita. Samalla naulakko toimittaa hyvin virkaansa ja samalla toimii kodissa upeana yksityiskohtana. 

Seinänaulakot eivät vie lattiatilaa

Jos tila on tiukissa ja kuitenkin tarvitaan naulakkoa esimerkiksi ahtaassa eteisessä tai makuuhuoneessa, on seinälle asetettava naulakko varsin oiva ratkaisu. Designkaupat on koonnut sivuilleen erilaisia naulakoita ja näin on entistä kätevämpi tilata netistä seinänaulakotkin. Seinänaulakkoja on olemassa todella erilaisia, varmasti löytää haluamansa.

Seinälle laitettavat naulakot laitetaan seinään kiinni useimmiten ruuveilla. Siksi se onkin hyvä ratkaisu ahtaaseen kotiin, sillä se ei vie tilaa lattialta. Royaldesign.fi myy erittäin kaunista designnaulakkoa Mazen Branch naulakko on muotoilultaan leikkisä ja hauska. Se sopii niin eteiseen kuin lastenhuoneeseenkin. Niin ikään Room21.fi myy huippusuosittua Muuton The Dots seinäripustinta.

Vaatenaulakko, designia parhaimmillaan

Lattialle laitettava vaatenaulakko vaatii usein enemmän tilaa kuin seinänaulakot. Avaraan eteiseen laitettuna on vaatenaulakko parhaimmillaan. Yksi suosituimpia vaatenaulakkoja lienee Artekin 160 vaatenaulakko, jonka muotoilu jäljittelee ikään kuin puun runkoa yksinkertaisimmillaan. Sitä myy muun muassa Finnisdesignshop.fi. 

Jos haluaa todella kaunista ja yksinkertaisia ja herkkiä linjoja naulakkoonsa, on Royaldesign.fi:n myymä Cobra naulakko LINDDNA merkiltä hyvä vaihtoehto. Netistä kannattaa tilata erilaisia naulakkoja, sillä valikoima on todella paljon laajempi kuin tavallisissa huonekaluliikkeissä.

Siirry alkuun