Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Artek
By Lassen
Covo
Design House Stockholm
Design Letters
Ferm Living
Fritz Hansen
Gubi
Hay
Hem
House Doctor
Inno
Klong
Massproductions
Maze
Menu
Muuto
Normann Copenhagen
Petite Friture
Room Copenhagen
Showroom Finland
Skagerak
String
Swedese
VERPAN
Verso Design
Vitra
Ellos
Montana
Stolab
Tonfisk
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Naulakot

313 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Naulakot, käytännöllistä ja kaunista

Astuimmepa lähes kenen kotiin tahansa, on vastassa vähintään yksi naulakko ellei sitten useampikin. Naulakot ovat eteisessä vaatteiden ripustamista varten ja myös muualla kodin tiloissa niitä on kätevä käyttää. Erilaisiin naulakoihin on todella kätevää ripustaa vaatteensa niin lastenhuoneessa kuin kodinhoitohuoneessa. Naulakoiden ihmeelliseen ja laajaan valikoimaan pääsee parhaiten tutustumaan juuri netistä tilaamalla, sillä vaihtoehtoja on lukemattomia niin tyyliltään kuin hinnaltaankin.

Naulakot ovat kotona lähes välttämättömiä, joten kukapa ei pitäisi kauniista naulakoista. Useat designsisustajat tilaavatkin netistä mitä upeampia katseenvangitsijoita. Samalla naulakko toimittaa hyvin virkaansa ja samalla toimii kodissa upeana yksityiskohtana. 

Seinänaulakot eivät vie lattiatilaa

Jos tila on tiukissa ja kuitenkin tarvitaan naulakkoa esimerkiksi ahtaassa eteisessä tai makuuhuoneessa, on seinälle asetettava naulakko varsin oiva ratkaisu. Designkaupat on koonnut sivuilleen erilaisia naulakoita ja näin on entistä kätevämpi tilata netistä seinänaulakotkin. Seinänaulakkoja on olemassa todella erilaisia, varmasti löytää haluamansa.

Seinälle laitettavat naulakot laitetaan seinään kiinni useimmiten ruuveilla. Siksi se onkin hyvä ratkaisu ahtaaseen kotiin, sillä se ei vie tilaa lattialta. Royaldesign.fi myy erittäin kaunista designnaulakkoa Mazen Branch naulakko on muotoilultaan leikkisä ja hauska. Se sopii niin eteiseen kuin lastenhuoneeseenkin. Niin ikään Room21.fi myy huippusuosittua Muuton The Dots seinäripustinta.

Vaatenaulakko, designia parhaimmillaan

Lattialle laitettava vaatenaulakko vaatii usein enemmän tilaa kuin seinänaulakot. Avaraan eteiseen laitettuna on vaatenaulakko parhaimmillaan. Yksi suosituimpia vaatenaulakkoja lienee Artekin 160 vaatenaulakko, jonka muotoilu jäljittelee ikään kuin puun runkoa yksinkertaisimmillaan. Sitä myy muun muassa Finnisdesignshop.fi. 

Jos haluaa todella kaunista ja yksinkertaisia ja herkkiä linjoja naulakkoonsa, on Royaldesign.fi:n myymä Cobra naulakko LINDDNA merkiltä hyvä vaihtoehto. Netistä kannattaa tilata erilaisia naulakkoja, sillä valikoima on todella paljon laajempi kuin tavallisissa huonekaluliikkeissä.

Siirry alkuun