Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Design House Stockholm
House Doctor
Ellos
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Naulakostot

5 tuotetta 2 kaupasta

Naulakostot netistä

Erilaiset naulakot ja naulakostot auttavat pitämään kodin järjestyksessä. Naulakkoon on helppo ripustaa joko takit, reput, avaimet tai muut vaatteet. Niitä on saatavilla joko jalallisina tai seinälle kiinnitettävinä malleina, ja niitä löytyy upeissa eri väreissä ja muodoissa. Ostamalla kotiin designnaulakon onnistut pitämään huoneen järjestyksessä ja samalla saat siihen uutta näköä. Kaunis naulakko voi nimittäin toimia jopa sisustuselementtinä.

Naulakostojen valitseminen

Naulakostot tarjoavat helpon tavan järjestää huone kuin huone siistiksi. Niiden valitsemisessa kannattaakin huomioida se, mihin huoneeseen ja millaiseen käyttöön naulakko tulee. Olohuoneeseen voi valita veistoksellisen, jalallisen naulakon, sillä silloin se toimii sisustuselementin lailla. Lastenhuoneeseen taas voi valita leikkisämmän mallin. Lapselle naulakkoa ostaessa kannattaa huomioida sen korkeus. Lapset eivät nimittäin ylety kaikkein korkeimpiin naulakoihin, ja lapselle suunnatun naulakon olisi hyvä olla mahdollisimman tukeva. Siksi lapsille kannattaa hankkia seinään kiinnitettävä malli, jonka korkeuden saa tietenkin itse päättää. Myös muissa kodin tiloissa kannattaa miettiä, haluaako seinään kiinnitettävän mallin vai sopiiko sinne paremmin jalallinen? Ota myös huomioon perheen koko, sillä suuremmassa perheessä kaivataan isompaa naulakkotilaa kuin pienessä.

  • Seinään kiinnitettävä vai jalallinen malli?
  • Osta lapselle tukeva naulakko
  • Kiinnitä huomiota perheen kokoon

Naulakostot vaivattomasti verkosta

Naulakostot voi ostaa kotiin vaivattomasti verkosta, ja siellä niiden valikoima on parhaimmillaan. Voit tutustua saatavilla oleviin tuotteisiin ja vertailla kätevästi hintoja useamman eri verkkokaupan välillä. Lisäksi näet, jos haluamasi tuote on tarjouksessa jossakin verkkokaupassa. Muista kuitenkin kiinnittää huomiota postikulujen määrään, sillä ne voivat vaihdella paljonkin eri verkkokauppojen välillä. Myös toimitusajoissa ja palautusehdoissa on eroja, joten niihin on hyvä tutustua ennen lopullisen ostopäätöksen tekoa. Kun olet löytänyt haluamasi tuotteen, klikkaat sen vain ostoskoriin, täytät tilaustietosi ja jäät odottelemaan paketin saapumista.

Siirry alkuun