Designkaupat netissä

Muuto Stacked, hyllyä jokaiseen makuun

Tanskalaista designmerkkiä Muutoa voisi luonnehtia pohjolaa esiin tuovaksi sisustusmerkiksi. Muuto sana itsessään on muodostunut suomenkielen sanasta muutos. Muuto valmistaa hyvin modernia sekä pohjoismaista designia. Kukapa ei rakastaisi järjestystä, kun tavarat ja koristeet saa niille tarkoitettuun paikkaan kauniisti esille. Muuto on luonut tätä varten Stacked-säilytysjärjestelmän.

Kokoa itsesi näköinen hylly

Stacked-hyllyt mahdollistavat juuri omannäköisensä hyllyn. Ne ovat erilaisia ja eri kokoisia laatikkomallisia kehikkohyllyjä, joita voi koota haluamallaan tavalla seinälle. Niitä voi laittaa järjestelmällisesti, jotta saa lokeromaisen hyllyn tai ikään kuin sinne tänne seinälle. Stacked hyllyjä saa laajasti eri värejä, malleja ja kokoja verkkokaupoista netistä. Netissä niitä myy ainakin Room21.fi sekä Finnishdesignshop.fi.

Stacked hyllyihin on myös pidikkeitä, joilla ne saa toisiinsa kiinni. Niitäkin löytyy useissa eri väreissä. Kaunista ja yksinkertaista designia edustavaa Muuton Stacked sarjalla on helppo luoda joko kauniin yksinkertainen vaikutelma. Samalla sarjalla voi kuitenkin tuoda myös runsautta ja epäjärjestyksen vaikutelmaa kotiin asettamalla hyllyt miten sattuu omalle seinälle. Hyllyihin on olemassa myös takalevyjä, joita saa myös niin ikään helposti tilattua netistä.

Muuto Stacked käy siis erilaisiin sisustustyyleihin. Netistä voi myös ostaa tätä kaunista designhyllyä paketteina, jolloin paketti sisältää useita eri hyllyjä. Niistä voi koota omanlaisensa hyllyn joko lattialla tai suoraan seinälle. Netistä tilaaminen kannattaa, sillä usein se käy vaivattomammin kuin sisustusmyymälöistä.

Siirry alkuun