2 Lions Veitsimagneetti 55 cm, sabatier
30,00€
Functional Form Roll-sharp, Fiskars
14,00€ 21,01€
Functional Form Teroitin, Fiskars
22,00€
Satake Veitsirulla 8 Veitselle Härännahka, Musta
184,00€
Fiskars Functional Form Roll-Sharp veitsenteroitin, valkoinenquot;
14,90€
Taskuveitsi Cadet, Alox, Victorinox
40,99€
Valitse kategoria
Valitse kategoria
X
Teroituspuikko
Teräsuojus
Veitsenteroitin
Veitsilista
Veitsimagneetti
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Eva Solo
Fiskars
Global
Joseph Joseph
Kyocera
OBH Nordica
Stelton
Victorinox
Wusthof
Zwilling
Kai
Sabatier
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Muut veitsitarvikkeet

51 tuotetta 7 kaupasta

Muut veitsitarvikkeet

Kun kerran on hankkinut laadukkaan veitsisetin keittiöönsä, siitä kannattaa pitää hyvää huolta. Ensiarvoisen tärkeää on pestä ja säilyttää veitsiä oikein sekä teroittaa niitä riittävän usein. Hintavamman veitsen ostaminen kannattaa, sillä se säilyy pitkään terävänä, kunhan siitä pitää huolta. Veitsiä pitää myös käyttää oikein. Niitä ei saa hakata tai vääntää, sillä ne saattavat vaurioitua herkästi.

Pidä veitsesi terässä

Nykyään suurin osa keittiöveitsistä valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, joka on kätevää teroittaa. Teroittaminen on nopeaa, ja kova teräs pysyy hyvin terävänä, kunhan sitä ei ole päästänyt kunnolla tylsymään. Netistä löytyy nykyään monipuolinen valikoima erilaisia veitsenteroittajia, niin mekaanisia kuin laitteitakin. Esimerkiksi Arctic veitsenteroitin sisältää timanttiosan sekä keraamisen osan, jotka yhdessä teroittavat veitsen nopeasti ja helposti. Yksinkertainen ja edullinen vaihtoehto on esimerkiksi Fiskarsin Functional Form -veitsiteroitin ilman mitään kikkailua. Hifistelijä taas hankkii Kyocheran hiomakoneen hienoille, keraamisille veitsilleen.

Oikein säilytetty veitsi säilyy terävänä

Veitset tylsyvät hyvin nopeasti, jos ne säilyttää sekaisin muiden veitsien tai kovien esineiden kanssa. Siksi veitsi kannattaa säilyttää huolellisesti joko omassa kotelossaan, veitsitukissa taikka veitsimagneetissa. Veitsimagneetti on kaunis ja eleetön vaihtoehto esimerkiksi moderniin keittiöön.

Kähler on vienyt veitsimagneettien suunnittelun aivan uudelle levelille. Sen Magna-veitsimagneetit muodostuvat hauskoista eri värisistä ympyröistä, jotka voi asettaa seinälle haluamallaan tavalla. Tyylikkäät ja käytännölliset veitsimagneetit muodostavat todella hauskan detaljin keittiön seinälle. Jos kuitenkin kaipaa vielä pelkistetympää ilmettä, esimerkiksi Sataken veitsilista on hyvin pelkistetty, ruostumattomasta teräksestä valmistettu suorakulmainen lista, jossa veitset säilyvät turvallisesti ja tyylikkäästi. Vastaavanlainen elegantti veitsimagneetti on myös saatavana pehmeämmän tammen materiaalissa.

Siirry alkuun