Ideal Teroituspuikko 25 cm Niiteillä, Musta, sabatier
112,00€
Twinsharp PRO Veitsi Teline Magneetti, Zwilling
107,00€
Wusthof Veitsenteroitin Timantti 23 cm, Wüsthof
43,00€
Satake Veitsirulla 8 Veitselle Härännahka, Musta
181,00€
Satake Veitsilista, Tammi 500 mm
103,00€
Functional Form Roll-sharp, Fiskars
20,00€
Valitse kategoria
Valitse kategoria
X
Teroituspuikko
Teräsuojus
Veitsenteroitin
Veitsilista
Veitsimagneetti
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Fiskars
Global
Kyocera
Stelton
Victorinox
WMF
Wüsthof
Zwilling
Sabatier
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Inessa
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Muut veitsitarvikkeet

71 tuotetta 4 kaupasta

Muut veitsitarvikkeet

Kun kerran on hankkinut laadukkaan veitsisetin keittiöönsä, siitä kannattaa pitää hyvää huolta. Ensiarvoisen tärkeää on pestä ja säilyttää veitsiä oikein sekä teroittaa niitä riittävän usein. Hintavamman veitsen ostaminen kannattaa, sillä se säilyy pitkään terävänä, kunhan siitä pitää huolta. Veitsiä pitää myös käyttää oikein. Niitä ei saa hakata tai vääntää, sillä ne saattavat vaurioitua herkästi.

Pidä veitsesi terässä

Nykyään suurin osa keittiöveitsistä valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, joka on kätevää teroittaa. Teroittaminen on nopeaa, ja kova teräs pysyy hyvin terävänä, kunhan sitä ei ole päästänyt kunnolla tylsymään. Netistä löytyy nykyään monipuolinen valikoima erilaisia veitsenteroittajia, niin mekaanisia kuin laitteitakin. Esimerkiksi Arctic veitsenteroitin sisältää timanttiosan sekä keraamisen osan, jotka yhdessä teroittavat veitsen nopeasti ja helposti. Yksinkertainen ja edullinen vaihtoehto on esimerkiksi Fiskarsin Functional Form -veitsiteroitin ilman mitään kikkailua. Hifistelijä taas hankkii Kyocheran hiomakoneen hienoille, keraamisille veitsilleen.

Oikein säilytetty veitsi säilyy terävänä

Veitset tylsyvät hyvin nopeasti, jos ne säilyttää sekaisin muiden veitsien tai kovien esineiden kanssa. Siksi veitsi kannattaa säilyttää huolellisesti joko omassa kotelossaan, veitsitukissa taikka veitsimagneetissa. Veitsimagneetti on kaunis ja eleetön vaihtoehto esimerkiksi moderniin keittiöön.

Kähler on vienyt veitsimagneettien suunnittelun aivan uudelle levelille. Sen Magna-veitsimagneetit muodostuvat hauskoista eri värisistä ympyröistä, jotka voi asettaa seinälle haluamallaan tavalla. Tyylikkäät ja käytännölliset veitsimagneetit muodostavat todella hauskan detaljin keittiön seinälle. Jos kuitenkin kaipaa vielä pelkistetympää ilmettä, esimerkiksi Sataken veitsilista on hyvin pelkistetty, ruostumattomasta teräksestä valmistettu suorakulmainen lista, jossa veitset säilyvät turvallisesti ja tyylikkäästi. Vastaavanlainen elegantti veitsimagneetti on myös saatavana pehmeämmän tammen materiaalissa.

Siirry alkuun