Designkaupat netissä

Muut valaisintarvikkeet

1 tuote 1 kaupasta

Valaisimet antavat tiloille oman erityisen ilmeensä. Valaisimilla luot huoneisiin ja tiloihin valaistuksen, jolla saat aikaan haluamasi tunnelman. Valaisimilla saat tiloihin lisää kohdevaloa tai pehmeää valoa luomaan tunnelmaa. Valaisimiin on saatavilla myös erilaisia lisätarvikkeita. Niiden avulla voi valaisimiin asentaa osia, jotka monipuolistavat valaisimien käyttöä ja helpottavat kiinnitystä. Yleisimpiä lisätarvikkeita valaisimiin ovat esimerkiksi himmentimet ja erilaiset pitimet sekä hyllyköt.

Käteviä valaisintarvikkeita

Valaisintarvikkeet täydentävät valaisimiasi. Samaan valaisinsarjaan kuuluvat tarvikkeet on suunniteltu juuri näihin valaisimiin ja voit luottaa siihen, että ne sopivat yhteen täydellisesti ja niiden asentaminen on helppoa. Ne sopivat myös ulkonäöllisesti yhteen valaisimien kanssa ja näin muodostavat silmää miellyttävän kokonaisuuden. Valaisimiin on saatavissa valokatkaisijoita himmentimellä, joiden avulla voit säätää tiloihin mieleisesi valaistuksen tai muuttaa sitä tarpeen ja tunnelman mukaan. Valikoimista löytyy esimerkiksi Tyson Wall -valaisimiin sopivat näyttävät, suunnittelultaan tyylikkään puhdaslinjaiset valaisimien pidikkeet käytännöllisellä hyllyköllä. Valikoimista löytyy myös tyylikkäitä eri värisiä lampun pitämiä, jotka sopivat moniin erilaisiin valaisimiin. Valitsemalla muut valaisintarvikkeet- kategoriasta lisäosia valaisimiisi, saat ne ja kotisi näyttämään tyylikkäältä.

  • Valitse sopivat valaisintarvikkeet valaisimiisi
  • Tarkista tarvikkeiden koot ja materiaalit

Valaisintarvikkeet helposti netistä

Muut valaisintarvikkeet -kategorian alta löydät Desingnkaupat.fi sivustolta näyttäviä ja käytännöllisiä tarvikkeita valaisemiisi. Niitä on helppoa ja vaivatonta tilata netistä ja usein saat ne kätevästi suoraan kotiovellesi kotiinkuljetuspalvelun avulla. Tilausta tehdessäsi tarkista tuotteiden tiedot ja koot sekä tutustu valmistusmateriaaleihin. Valaisintarvikkeita on saatavissa monissa eri väreissä, joten ne on helppoa yhdistää kotisi muuhun sisustukseen ja luoda tilaan kaunis kokonaisuus. Valaisintarvikkeet ovat myös hyvin käytännöllisiä ja helppoja kiinnittää. Valittuasi mieleisesi tuotteet, klikkaat vain sen ostoskoriin ja viimeistelet ostoksesi kassalla.

Siirry alkuun