Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse kategoria
X
Hiilihapotuslaite
Jäätelökone
Leipäkone
Lihamylly
Mehulinko
Valitse tuotemerkki
X
Krups
Lekue
OBH Nordica
Tefal
Aga
Bosch
Champion
Emerio
Panasonic
Princess
Sodastream
Tristar
Vienna
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Muut pienkoneet

64 tuotetta 3 kaupasta

Keittiön pienkoneet netistä

Keittiössä on runsas määrä pienkoneita, joilla voi monipuolistaa ruoanlaittoa ja tuoda uusia ulottuvuuksia syömiseen ja juomiseen. Viime vuosien suosikkilaitteita ovat esimerkiksi erilaiset hiilihapotuslaitteet. Vohveliraudat, lihamyllyt, pöytägrillit, jäätelökoneet ja mehulingot ovat myös tulleet jäädäkseen, vaikka niitä ei ihan joka keittiöön ostetakaan. Keittiön pienkoneet vievät jonkin verran kaappitilaa tai pöytätilaa, joten kannattaa kiinnittää netistä ostettaessa huomiota myös laitteen kokoon. Kaappien peräosat ovat käteviä laitteille, jotka otetaan vähän harvemmin esille. Viikottain käytössä olevat välineet kannattaa asettaa kaappien ja laatikoiden etuosaan. 

Hiilihapotuslaite toimii ympäri vuoden

Hiilihapotuslaitteen avulla kuplivat juomat voi valmistaa kätevästi kotona, eikä kaupasta tarvitse kantaa niin paljon juomia kotiin. Hiilihapotuslaite on myös kätevä ottaa mukaan reissuille. Hiilihapotuslaitteeseen on saatavilla erilaisia makutiivisteitä, limuja, makuvesiuutteita tai alkoholittomia siidereitä, joiden avulla voi valmistaa jokaiseen makuun sopivia juomia. Hiilihapotuslaitteen kanssa voi toki käyttää myös edullisempia mehutiivisteitä tai puristaa hiilihappoveteen vaikkapa sitruunaa. Eri hiilihapotuslaitteisiin on saatavilla myös erikseen uusia pulloja, lasipulloja sekä hiilidioksiksidipulloja. Kun ostat lisäosia netistä, tarkista aina että ostat oikeanmerkkisiä lisäosia pienkoneeseen. 

Vohvelirauta ja mehulinko netistä

Vohvelirauta tuo mukavaa vaihtelua lätyille ja pannukakuille. Vohveliraudalla saa loihdittua maukkaita vohveleita, joita voi syödä makeilla tai suolaisilla täytteillä. Vohvelirauta on varmasti menestys esimerkiksi lastenkutsuilla. Terveystietoisille nuorille ja aikuisille sopii hyvin myös mehulinko tai mehustin, jolla juureksista, kasviksista, marjoista ja hedelmistä saa valmistettua mehukkaita ja tervellisiä juomia. Mehulinko on kätevä ostaa netistä, mutta kannattaa mitata ennen ostoa keittiötason ja yläkaappien välinen tila, koska osa mehulingoista on niin korkeita, että ne eivät välttämättä mahdu yläkaapin alle. Paras mehulinko omaan käyttöön löytyy, kun vertailee netissä eri vaihtoehtoja. Yleensä monitoimimehustimet ovat pienempiä kuin järeät mehulingot, mutta mehulingoissa on taas usein enemmän tehoja.

Siirry alkuun