Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Broste
Ernst Kirchsteiger
Eva Solo
Georg Jensen
Gustavsberg
Hardanger
House Doctor
Iittala
Kähler
Marimekko
Pillivuyt
Rosendahl
Royal Copenhagen
Spode
Stelton
Tove Adman
Villeroy & Boch
Wedgwood
Lumi
Mateus
Party
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Makujakauppa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Munakupit

59 tuotetta 4 kaupasta

Munakuppikin voi olla tyylikäs

Kananmunat ovat usein hyvä ja terveellinen aamiainen. Ne on myös varsin nopea ja helppo valmistaa. Markkinoilla onkin myös tälle herkulliselle aamiaislisukkeelle olemassa hyvin erilaisia munakuppeja. Munakuppi on siis pieni kuppi, joka on muotoiltu niin, että kananmuna sopii juuri sopivasti sinne. Munakupissa on hyvä säilyttää omaa kananmunaansa ja siitä se on kätevä ottaa nautittavaksi.

Erilaiset munakupit netistä

Munakuppeja löytyy netistä niin muovisina, teräksisenä sekä keramisena. Munakuppien muotoilu voi olla yksinkertainen ja niitä on todella eri väreissä. Eri astiasarjoillakin voi olla omat munakuppinsa. Löytyy myös munakuppeja, jotka ovat jalallisia tai lautanen niiden alla. Hauskat munakupit on myös piristäviä, netistä löytyy tyylikkäitä pikku-ukkoja muistuttavia munakuppeja, joissa on lusikka mukana. 

Netistä löytyy juuri omaan makuun sopivat munakupit, joten tutki verkkokauppojen valikoima ja löydä omasi. Design munakuppeja löytyy suomalaisiltakin valmistajilta kuten Siirtolopuutarha Marimekolta sekä Design Lettersiltä. Alessi puolestaan valmistaa korkeajalkaisia munakuppeja. Tarjoa keitetyt kananmunat tyylikkäästi ja hanki tyylisi mukaiset munakupit netistä.

Siirry alkuun