Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Eva Solo
Gense
Marimekko
Normann Copenhagen
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Morttelit

7 tuotetta 3 kaupasta

Mortteli on yksinkertainen ja kaunis keksintö, joka tulisi löytyä jokaisesta keittiöstä. Mausteet alkavat menettää aromejaan ollessaan kosketuksissa ilman kanssa, joten pitkään purkissa ollut jauhe ei ole välttämättä enää parhaimmillaan. Kokonaisina mausteet säilyttävät arominsa huomattavasti pidemmän aikaa, mutta harvaan reseptiin laitetaan kokonaisia mausteita. Mortteli on oiva ratkaisu tähän, sillä sen avulla pystyt jauhamaan aina juuri tarvitsemasi määrän haluamaasi maustetta.

Mortteleita jokaiseen makuun

Morttelit on valmistettu yleensä puusta, metallista tai marmorista, mutta muitakin materiaaleja löytyy, joten ylellisyyttä haluava voi halutessaan valita vaikka posliinista valmistetun morttelin. Tärkeintä valinnassa on kiinnittää huomio valmistuksessa käytettyihin materiaaleihin, sillä kovat mausteet vaativat kestävyyttä. Morttelissa on helppo valmistaa myös itse erilaisia mausteseoksia ja -tahnoja, joten se on oiva valinta jokaiseen keittiöön. Lisäksi kauniina esineenä se voi olla mukava sisustuselementti keittiössä. Koko kannattaa valita keittiön ja käyttötarkoituksen mukaan. Mikäli jauhat pelkästään yksittäisiä mausteita, riittää pieni malli oikein hyvin. Maustesekoitusten valmistamiseen taas kannattaa käyttää hieman isompaa mallia, ellei halua jauhaa mausteita pienissä erissä.

  • Valitse sopiva materiaali
  • Etsi omiin tarkoituksiisi sopiva koko

Morttelit ja huhmareet kätevästi kotiin

Morttelit ovat helppoja verkosta ostettavia esineitä, sillä kaikki olennaiset asiat paljastuvat tuotetiedoista. Kiinnitä erityisen paljon huomiota halkaisijaan, sillä se paljastaa, kuinka paljon tilaa keittiöstäsi mortteli vie. Kun olet valinnut haluamasi materiaalin ja etsinyt itsellesi sopivan mallin, on aika vertailla hintoja. Ota hintavertailussasi huomioon se, että kauppojen toimitus- ja palautuskulut vaihtelevat. Osa kaupoista tarjoaa ostokset ilman postikuluja, osa tarjoaa ilmaisen toimituksen, jos ostat tuotteita tietyllä summalla. Kun olet löytänyt sopivan kaupan, klikkaa tuote ostoskoriisi ja suuntaa kassalle. Sitten sinun ei tarvitsekaan tehdä muuta, kuin jäädä odottamaan pakettiasi.

Siirry alkuun