Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Koko
X
100
150
160
200
220
Suosituimmat TV-tasot
X
Ray
Valitse tuotemerkki
X
Lundia
Nordic
Athena
Ellos
Finca
Magic
Party
Ross
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Mediatasot ja TV-tasot

515 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Media- ja TV-tason käytännöllisyys

Erilaiset medialaitteet kuten televisiot, tietokoneet, tabletit, kannettavat ja muut laitteet tarvitsevat usein paikan, jossa niitä voi katsella ja käyttää kätevästi ja esteettömästi. Televisio onkin varsin tuttu näky useimmiten olohuoneessa. Television ääressä toiset viettävät useita tunteja päivässä, toisille riittää pelkästään uutiset. 

Nyt sisustamisen ja etenkin design sisustamisen ollessa trendinä ihmiset panostavat myös mediatasoihin ja TV-tasoihin. Niiden halutaan istuvan tuvan tunnelmaan ja sopivan sujuvasti muuhun sisustustyyliin. Pelkästään ei mediatason hankinnassa paina huonekalun ulkonäkö vaan käyttötarkoitus ja sen kätevyys. Mediatasossa ja tv-tasossa on reiät erilaisille johdoille, jotta ne pääsevät sujuvasti pistorasiioille ja toisaalta ovat pois näkyvistä. 

Erilaiset mediatasot vaivattomasti netistä

Oleellista TV-tason kätevässä ja toimivassa käytössä on myös se, että se kätkee usein sisälleen erilaiset digiboxit ja muut vastaavat laitteet. Niitä löytyykin erilaisilla lasiovilla varustettuja mediatasoja ja kaapistoja, jolloin lasiovi ei häirihde kaukosäätimen signaalia. Design mediatasoja löytyy hyvin yksinkertaisia ja pelkistettyjä versioita ja toisaalta myös vähän enemmän muotoilua omaavia ja persoonallisia tasoja. Erilaiset verkkokaupat, jotka myyvät designia ovat koonneet toinen toistaan upeampia design mediatasoja sivuilleen. Niistä löytyy varmasti toimiva ja tyylikäs jokaisen omaan makuun. 

Netistä onkin varsin helppo tilata myös tällaiset huonekalut, sillä ne näkee hyvin kuvista mittoineen. Mediatasoa ostaessa onkin syytä miettiä, minkä kokoinen laite tulee tason päälle ja mihin tilaan taso tulee, jotta se varmasti mahtuu ja on mahdollisimman toimiva ja käytännöllinen. 

Siirry alkuun