Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Blomus
Brabantia
Eva Solo
Ferm Living
Georg Jensen
Hay
Hem
Joseph Joseph
Kähler
Marimekko
Menu
Normann Copenhagen
Rosendahl
SKEPPSHULT
Skagerak
Stelton
Vita
Wesco
Champion
Leonardo
Peugeot
Tonfisk
Vienna
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Mauste- ja suolamyllyt

102 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Maustemylly säilyttää mausteen kaikki aromit

Ruuanlaittoon intohimolla suhtautuvat kotikokit käyttävät aina mahdollisimman tuoreita raaka-aineita - tämä koskee myös mausteita. Pippurimylly lienee jo joka keittiön vakiovaruste, mutta myös muiden mausteiden aromit tulevat täyteläisempinä esiin, jos mausteet jauhaa mahdollisuuksien mukaan itse maustemyllyssä. Kaupan hyllyiltä pusseista löytyvät valmiiksi rouhitut mausteet ovat toki hyviä nekin, mutta paras terä niistä usein säilytyksen aikana haihtuu.

Design pippurimyllyt

Mauste-, suola ja pippurimyllyissä on eroja sekä hinnassa että laadussa. Nyansseista tarkka ruokamestari haluaa epäilemättä pippurimyllyn, jossa rouheen karkeutta on mahdollista säädellä. Halvimman hintaluokan maustemyllyistä säätövaraa ei välttämättä löydy, mutta netistä eri vaihtoehtoja vertailemalla saattaa löytää myös suhteellisen halvan lisäominaisuuksilla varustetun myllyn. Huomiota kannattaa kiinnittää myös siihen, miten helppo mylly on täyttää sekä tietenkin ulkonäköön. Esimerkiksi OBH Nordican tyylikkään mattamustat Matahari pippuri- ja suolamylly ovat sekä kauniita katsella että helpot täyttää.

Melko edullinen vaihtoehto on Cole & Masonin pippuri- ja suolamylly setti. Myllyt ovat kirkasta akryylia, joten myllyn sisältö tulee kauniisti näkyviin, ja pitää mielessä myös sen, milloin myllyihin olisi olisi syytä ostaa lisää täytettä. Edullinen hinta ei näiden myllyjen kohdalla tarkoita huonoa laatua, sillä koneistoille luvataan 25 vuoden takuu. Pippurimyllyjen "Rolls Roycena" pidetään Peugeotia. Peugeotin suola- ja pippurimyllyt eivät ole hinnaltaan edullisimmasta päästä, mutta netistä löytyvät käyttötestit ja kuluttajakokemukset lupaavat rahoille vastinetta. Peugeotin valikoima on varsin laaja ja vaihtelee sähköisistä pippurimyllyistä perinteisen näköisiin puisiin maustemyllyihin sekä akryylisiin, kirkkaisiin suolamyllyihin.

Valitsipa sitten minkä myllyn tahansa, yksi asia on varma: myös myllyn sisällön laatuun on syytä panostaa. Tällöin mausteiden maut tulevat terävinä esiin, eikä esimerkiksi vääränlainen suola suotta tuki myllyn koneistoa. 

Siirry alkuun