Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse maton koko
X
70 x 50 cm
70 x 90 cm
70 x 100 cm
70 x 120 cm
70 x 140 cm
70 x 150 cm
70 x 160 cm
70 x 180 cm
70 x 200 cm
70 x 225 cm
70 x 240 cm
70 x 250 cm
70 x 280 cm
70 x 300 cm
70 x 350 cm
85 x 160 cm
85 x 260 cm
140 x 200 cm
140 x 220 cm
150 x 200 cm
170 x 240 cm
180 x 260 cm
200 x 300 cm
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Bloomingville
Boel & Jan
Cross
Design House Stockholm
Familon
Fatboy
Ferm Living
Finlayson
Fritz Hansen
Hay
Hem
Hillerstorp
Horredsmattan
Menu
Muuto
Nordic
Pappelina
Skagerak
TICA COPENHAGEN
Umbra
VM Carpet
Vallila Interior
Villa
Woodnotes
Zone
Brita
Ellos
Hills
Hunter
Interface
Koala
Milla
Mizu
Repeat
Ross
Ruben
Sherpa
Sia
Soho
Vienna
Windsor
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Matot

5060 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Ilmeikäs design matto takaa persoonallisen sisustuksen

Design matot olohuoneeseen

Matto on kodin tärkein tekstiili. Se tuo kotiin kotoisuutta ja lämpöä sekä ilmettä sisustukseen. Erilaiset design matot vaikuttavat tilaan merkittävästi: se, onko matto kuvioillinen vai yksivärinen, kuinka suuri se on, jne. Värikkäät ja kuvioidut sekä luonnonmateriaaleista käsintehdyt matot ovat tällä hetkellä suosittuja. 

Trendikkäät matot netistä

Huolettomuutta moderniin sisustukseen tuo esimerkiksi design matto, jossa on käsinpiirrettyjä, eläväisiä viivoja ja linjoja. Tällaisen maton saa mm. Finartelta. Finarten valikoimasta löytyy myös Paola Suhosen suunnittelema kaunis räsymatto, jota muodostuu graafisten unisiepparien ja sulkien kuvioinnista. Kapeiden raitojen sijasta nyt suositaan hyvin leveitä, eri värisiä raitoja. Erilaiset luonnonmateriaaleista punotut matot, esimerkiksi meriheinästä kudotut, tuovat kiinnostusta ja luonnonläheisyyttä sisustukseen. 

Kokonaisuudessaan mattotrendeissä kova nimi on nyt luonnonläheisyys. Myös väreissä suositaan lämpimiä, maanläheisiä sävyjä. Itämaisuus on niin ikään saavuttanut suuren suosion. Suuri, hieman boheemi persialaismatto muodostaa mukavan kontrastin yhdistettynä pelkistettyyn, moderniin sisustukseen. Edellä mainittujen lisäksi tesktiilisuunnittelijoita inspiroivat nyt myös kansallisromanttiset aiheet sekä marokkolaisuus. 

Matoissa on mistä valita

Matolla on kodissa monta tehtävää. Se paitsi luo lämmintä ja kodikasta ilmettä, niin parantaa akustiikkaa, suojaa lattian kylmyydeltä sekä vaimentaa erilaisia ääniä. Se myös tarjoaa itsessään oleskelupaikan. Mattoja on saatavilla netistä hyvin monenlaisia. Nukkamatoiksi kutsutaan entisiä ryijymattoja, joissa on pitkä nukka. Se on lämmin, pehmeä ja sisustuksellinen elementti, mutta kerää runsaasti pölyä. Villamatto on usein käsin solmittu. Käsinkudottuna ne voivat olla hyvin rikaskuvioisia ja värikylläisiä. Villamatto kestää hyvin kulutusta, ei ime pölyä ja tuntuu ihanan mukavalta. Ne ovat kuitenkin etenkin käsinkudottuna kohtuullisen hintavia. 

Esimerkiksi räsymatot kuuluvat puuvillamattoihin. Ne eivät sähköisty, eivät päästä nukkaa, mutta saattavat olla hyvinkin raskaita. Perinteiset, värikkäät räsymatot ovat olleet pitkään suosittuja, ja ovat edelleen. Plyysimatot valmistetaan tekokuidusta. Ne kestävät hyvin kulutusta, ovat kohtuullisen edullisia, mutta ne sähköistyvät helposti. Bukleematto on vuorostaan sellainen, joka muodostuu pienistä lenkeistä. Niitä käytetään esimerkiksi käytävillä, joissa lenkit estävät mattoa liikkumsta. Bukleematot ovat edullisia, kestäviä, helppohoitoisia ja kevyitä. 

Design matot netistä

Hankkimalla kotiin uusia mattoja saa helposti muutettua sisustuksen ilmettä. Design matot ovat lämpimiä, pehmeitä, vaimentavat melua ja oikein valittuina antavat kodin sisustukselle viimeistellyn ja huolitellun vaikutelman.

Design matot ovat kuitenkin sellainen erikoistuote, joita perinteisistä liikkeistä ei löydy kovinkaan runsaasti. Nykyään tähän on kuitenkin tullut huimasti parannusta, koska internetissä toimii lukuisia verkkokauppoja joiden kautta voit hankkia mattoja netistä. Voit selailla liikkeiden valikoimia silloin kun sinulla on siihen parhaiten mahdollisuuden, vaikka illalla tai viikonloppuna. Verkkokaupoista ostaminen ei ole sidottua perinteisten liikkeiden aukioloaikoihin, vaan tilauksia voit tehdä ympäri vuorokauden. Hankkimalla matot netistä säästät itseltäsi vaivaa, aikaa ja useimmiten myös rahaa, koska yleensä verkkokauppojen hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen perinteisiin mattokauppoihin verrattuna.

Etsitkö olohuoneen parempaa mattoa, käytävämattoja, lastenhuoneen iloisenkirjavaa väripilkkua, keittiön mattoja tai makuuhuoneen pehmeitä sängynvierusmattoja? Kaikki nämä ja lisäksi arvokkaat silkkimatot, sekä itämaiset käsin solmitut arvomatot löydät mattoja netissä myyvien verkkokauppojen uskomattoman laajoista valikoimista.

Mattoja myyviä verkkokauppoja

CarpetVista on maailman suurin netissä mattoja myyvä verkkokauppa. Malmön kaupungissa Ruotsissa pääpaikkaansa pitävän CarpetVistan jättimäisestä valikoimasta löydät varmasti oikean maton kaikkiin tarpeisiisi. Design matot toimitetaan UPS:n välityksellä nopeasti suoraan kotiovellesi. CarpetVista antaa kaikille matoille normaalia pidemmän, 30 päivän palautusoikeuden, mikäli matto ei syystä tai toisesta olisikaan kotiisi sopiva. Voit ottaa tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse.

Kotimaisen Sisustushallin verkossa toimiva mattokauppa tarjoaa erittäin laajan valikoiman mattoja kaikkiin eri tarkoituksiin. Sisustushallin historia alkoi Viipurissa jo vuonna 1935, ja tänä päivänä se on Suomen suurin mattoliike. Mattojen oma valmistus sekä maahantuonti takaavat suomalaiseen makuun sopivat värit ja kuosit. Verkkokauppa palvelee koko Suomen alueella antaen mahdollisuuden tilata nämä upeat matot netistä suoraan kotiisi toimitettuina.

www.mattotukku.fi on suomalainen mattoja netissä myyvä verkkokauppa, jonka valikoima kattaa suurimman osan mattojen käyttökohteista. Tutustu valikoimaan verkkokaupan sivustolla ja löydä omat uudet mattosi. Sivusto tarjoaa myös mattojen hoito-ohjeita ja muuta tarpeellista tietoa sopivan maton valintaan ja hoitoon.

Saltexnet on kotimaisten sisustusmattojen tehtaanmyymälä, jonka verkkokaupan löydät osoitteesta www.mattojentehtaanmyymala.fi . Täältä voit halutessasi tilata ilmaiseksi 10 x 15 cm kokoisen näytepalan valitsemastasi matosta. Design matot toimitetaan postin välityksellä. Yli 250 euron tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksua, joka tätä pienemmissä tilauksissa on 15 euroa.

Netissä mattoja myyviä verkkokauppoja on kymmeniä, näiden joukossa tietenkin myös perinteiset Anttila, Ikea, Ellos, Asko, Etola tai Hobby Hall, jotka muiden tuotteidensa lisäksi myyvät myös mattoja. Zalando myy myös mattoja netissä muun tuotevalikoimansa lisäksi. Zalandon tuotteilla on aina ilmainen toimitus.

Kotiinkuljetus helpottaa paljon

Mattojen ostaminen ei voisi enää helpompaa olla. Tutustu eri verkkokauppojen valikoimiin, vertaile laatua, hintoja ja toimitusehtoja ja tilaa toivematot kotiisi. Sivustoilla on selkeät kuvat ja mitat, joten mattojen valitseminen on helppoa. Löydettyäsi unelmiesi maton tai juuri sen oikean värisävyn, jota olet pitkään hakenut, maksaminen käy turvallisesti verkkopankissa tai luottokortilla. Toimitusajat vaihtelevat yleensä muutamasta päivästä muutamaan viikkoon riippuen mattojen varastotilanteesta. Jos jostain syystä kävisikin niin, että valitsemasi matto on syystä tai toisesta sopimaton kotiisi tai sille tarkoitettuun paikkaan, voit palauttaa maton veloituksetta 14 – 30 päivän sisällä, verkkokaupan palautusehtojen mukaan. Ostamalla matot netistä säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Verkkokauppojen valtavista valikoimista löydät varmasti kaikki unelmiesi matot kotisi kaikkiin tiloihin tai vaikkapa vapaa-ajan asunnolle.

  • Verkossa toimii kymmeniä design mattoja myyviä nettikauppoja
  • Verkkokaupoissa on valtavat valikoimat erilaisia mattoja käsin solmituista itämaisista arvomatoista kotimaisiin käytävämattoihin
  • yleensä matot toimitetaan suoraan kotiin toimitusajan ollessa muutamasta päivästä muutamaan viikkoon matosta riippuen
Siirry alkuun