Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Holmegaard
Iittala
Riedel
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Homeroom
Iittala
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Martini- ja cocktaillasit

5 tuotetta 3 kaupasta

Nauti cocktailisi designlasista

Hetki, jolloin on aikaa istua, olla ja vain rentoutua yksin tai seurassa, tarvitsee meistä jokainen. Etenkin nyt kun kiire tuntuu olevan huipussaan itse kullakin, on omat rentoutumisen hetket todella tärkeitä. Voiko tuohon hetkeen paremmin sopia joku pieni drinkki. Martini- ja cocktaillaseista nautitaan erilaisia drinkkejä ja perinteistä martinia tai sen muunnoksia. Martini on vanha juoma, jota on nautittu jo pitkään, eikä sen alkuperää edes tiedetä. Perinteisesti martini on koostunut ginistä ja vermutista. Lisäksi juoma on perinteisesti koristeltu sitruunan kuorella tai oliivilla.

Perinteinen coctaillasi on perinteisesti pieni noin 8-15 senttilitraa vetävä jalallinen lasi. Cocktaillasi on jalallinen, jotta käsi ei lämmitä juomaa ja se on hienostuneempi nauttiakin. Perinteinen coctaillasi on pyöreä ja lasinen, lisäksi se on maljamainen, ylöspäin levenevä. Nykyisin varsinaiset designsuunnittelijat ovat muotoilleet uskomattomia vinoreunaisia cocktaillasejakin. Niistä juomakokemus on varmasti mieleenpainuva ja luksus.

Osta upeat martinilasit netistä

Lukemattomat eri designmerkit valmistavat toinen toistaan tyylikkäämpiä ja elegantimpia cocktail- ja martinilaseja. Jos tahdot löytää omaan tyyliisi mieluisan coctaillasin, netistä on varsin kätevää käydä tilaamassa juuri omasi. Cocktaillaseja myydään myös useamman kappaleen pakkauksissa, jos tarvitsee heti useamman. Yksittäisiä on myös saatavilla. On olemassa huuruisella lasilla olevia coctaillaseja tai sitten ihan kirkkaalla. Kannattaa rohkeasti tutustua esimerkiksi Royaldesignin laajaan valikoimaan. 

Siirry alkuun