Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Rosendahl
Asa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Maitokannu

4 tuotetta 2 kaupasta

Monet meistä juovat kahvin kanssa maitoa, mutta koska maitopurkit eivät sovi tyylikkääseen kattaukseen, jokaiseen kunnolliseen kahvipöytään kuuluu erillinen maitokannu. Tämä on myös hyvä tapa ottaa maitoa esille vain sen verran, mitä milläkin hetkellä tarvitaan. Kannuja löytyy useita erilaisia ja monenlaisista materiaaleista valmistettuina, joten löydät varmasti juuri omaan kahvipöytääsi sopivan kannun.

Etsi juuri itsellesi sopiva kannu

Maitokannu on olennainen osa kattausta, joten sen valintaan on hyvä käyttää hieman aikaa. Onneksi valikoimista löytyy muovisia, metallisia, lasisia ja keraamisia kannuja, joten löydät varmasti itsellesi sopivan pienen etsinnän jälkeen. Kaatomukavuus on yksi tärkeistä seikoista kannua valitessa, mutta on sinusta itsestäsi kiinni, haluatko kahvallisen vai kahvattoman kannun. Maitokannu on yleensä sen verran pienikokoinen, että kaataminen käy kätevästi myös ilman kahvaa. Kannun koko täytyy luonnollisesti suhteuttaa siihen, kuinka paljon maitoa yleensä kuluu yhdellä kattauksella. Liian iso kannu ei ole kovin käytännöllinen, koska maitoa jää helposti yli. Liian pientä kannua taas joutuu täyttämään vähän väliä kattauksen edetessä.

  • Valitse sopiva materiaali
  • Etsi sopiva koko

Maitokannut kätevästi kotiisi

Maitokannu on helppo ostaa verkosta. Designkaupat.fi sisältää huiman valikoiman laadukkaiden verkkokauppojen kannuja, joten voit rauhassa vertailla erilaisia malleja ja niiden hintoja. Kun olet lopulta löytänyt haluamasi kannun, kannattaa tutustua vielä muutama hetki toimitus- ja palautusehtoihin. Osa kaupoista tarjoaa toimituksen ilmaiseksi, kun taas osassa se on ilmaista tietyn loppusumman ylityttyä. Suuret postikulut saattavat vaikuttaa hintavertailun lopputulokseen huomattavasti. Kun olet valmis, ei sinun tarvitse tehdä muuta kuin lisätä tuote ostoskoriisi, suunnata kassalle ja jäädä odottelemaan pakettia.

Siirry alkuun