Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
A2
Andersen
Bloomingville
Decotique
Design House Stockholm
Englesson
Gubi
Kartell
Lundia
Magisso
Montana
Muurame
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
Pablo
Scherlin
Skagerak
VOICE
Vita
Zweed
Ellos
Mavis
Rge
Stolab
Troll
Tvilum
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Lipastot ja senkit

375 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Lipastot ja senkit ovat tärkeitä huonekaluja kodissa kuin kodissa. Lipastoja voi käyttää monien tavaroiden säilömiseen ja ne myös näyttävät hyvältä. Lipaston päälle on myös ihana laittaa valokuvia kehyksissä. Näin muistot ovat aina esillä, kun niitä haluaa muistella. Myös senkit ovat erinomaisia paikkoja säilöä erilaisia esineitä. Valikoimasta löydätkin lipastot ja senkit joka kotiin.

Valitse sisustukseen sopivat lipastot ja senkit

On tärkeää, että kaikki huonekalut sopivat muotoilultaan ja väriltään kodin sisustukseen. Designkaupat.fi-sivustolta löydät suuren valikoiman erilaisia lipastoja ja senkkejä. Tuotteita voi hakea esimerkiksi hinnan, värin tai valmistajan mukaan. Valikoimista löytyy monia laadukkaiden valmistajien, kuten Design House Stockholmin, Muuramen ja Normann Copenhagenin tuotteita. Kun lipastot ja senkit ovat laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistettuja, kestävät ne helposti vuodesta toiseen. Hyvään lipastoon tai senkkiin panostaminen on siis sijoitus, joten kaikessa ei aina kannata säästää. Kuvaa klikkaamalla saa lisätietoa kustakin tuotteesta, joten tuotteisiin kannattaa tutustua kunnolla. Lisätiedoista löytyvät esimerkiksi tuotteiden mitat, jotka ovat tärkeitä tekijöitä.

  • Panosta laatuun
  • Osta sopivan kokoiset säilytystuotteet

Lipastot ja senkit voi ostaa suoraan netistä

Lipastot ja senkit on helppo ostaa netistä. Tuotteita kannattaa kuitenkin ensin vertailla Designkaupat.fi-sivuston kautta. Sen jälkeen on helpompi päättää, mitkä tuotteet sopisivat juuri omaan kotiin. Lipastoja ja senkkejä löytyy jokaiselle budjetille. Jälleenmyyjien kohdalla kannattaa kiinnittää huomiota toimituskuluihin ja -aikoihin. Myös palautus- ja vaihto-oikeuksiin kannattaa tutustua, sillä joskus ostamansa tuotteen haluaa esimerkiksi vaihtaa eri kokoiseen. Kun olet valinnut sopivan lipaston tai senkin, klikkaa se ostoskoriin. Kohta paketti jo saapuukin sinulle ja pääset sisustamaan kotiasi.

Siirry alkuun