Vogue kaappi 64, valkoinen, Decotique
653,00€
Vogue mediataso 180, antracit musta, Decotique
708,00€
Velio Avainkaappi, Valkoinen, Blomus
138,00€
Collect 2010 matala, valkoinen/tammi, A2
1843,00€
Vogue mediataso 136, valkoinen, Decotique
598,99€
Vogue mediataso 180, valkoinen, Decotique
708,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
A2
Bisley
Blomus
Bloomingville
Born In Sweden
By Lassen
Decotique
Department
Design House Stockholm
Dixie
Ferm Living
Gubi
Hay
House Doctor
Iittala
Klong
Lundia
Muurame
Muuto
Newport
Nordic
Normann Copenhagen
Scherlin
Skagerak
Skultuna
Staub
String
Tolix
VOICE
Vita
Vitra
Zweed
Andersen
Delux
Ellos
Look
Mavis
Rge
Rio
Troll
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Homeroom
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Lipastot ja kaapit

1377 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Lipastolla on väliä

Lipastolla on väliä, olipa sitten kyse millaisesta käyttötarkoituksesta tahansa. Laadukas designlipasto kestää vuosia ja se varmasti ilahduttaa käyttäjäänsä kestävyydellään ja käytännöllisyydellään. Netistä laadukkaita lipastoja, laatikostoja ja kaappeja on kätevä tilata esimerkiksi designkauppojen kautta. Yhdeltä sivustolta löydät kauniit design huonekalut. Hyvä lipasto palvelee niin tavatoiden kuin vaatteidenkin säilytyspaikkana sekä toisaalta kauniina huonekaluna ja ehkä jopa katseenvangitsijana.

Yksinkertainen on kaunista

Yhä enemmän ihmisten suosioon on noussut toinen toistaan yksinkertaisemmat ja pelkistetymmät lipastot ja erilaiset huonekalut yleensäkin. Yksinkertaisen kaunis lipasto on esimerkiksi Voicen valmistama Arctic lipasto. Samaa sarjaa on olemassa yksinkertaisia tv-tasoja ja erilaisia pienempiä ja suurempia lipastoja ja laatikostoja.

Line-kaappi, jonka Department on tuonut markkinoille on hyvin kaunis ja yksinkertainen puolestaan suorilla linjoilla ja liukuovilla. Tuote kerää sisälleen runsaasti erilaisia tavaroita ja on kaunis huonekaluna minne sen asettaakin. Line-sarjaa on olemassa niin sivupöytää kuin lipastoakin.

Yksityiskohdat vangitsevat

Jotkut rakastavat kauniita yksityiskohtia ja tahtovat haalia kotinsa täyteen. Toisilla on puolestaan yksinkertainen tyyli ja he haluavat kotiinsa joitakin yksittäisiä katseenvangitsijoita. Tällainen katseenvangitsija on esimerkiksi A2 merkin Collect 2010 sarja. Sarjaan kuuluvat kaunis kaappi sekä korkeampana että matalampana. Kaappi ei jätä kylmäksi ketään, niin kaunis muotoilu siinä on. Samalta merkiltä löytyy myös värillisiä kaappeja, laatikostoja ja lipastoja. Myös erilaisilla nupeilla saa ihania yksityiskohtia kodin eri tiloihin.

Siirry alkuun