Lintulauta, Eva Solo
34,93€ 49,90€
Nido Lintulauta, Blomus
20,00€
Birdy lintulauta, Sagaform
18,90€
Pip Pip Lintulauta, Valkoinen, SMD Design
64,00€
Lintulauta, lasinen, Eva Solo
110,00€
Lintulauta/Linnunruokkija, Eva Solo
40,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Blomus
Born In Sweden
Eva Solo
House Doctor
Paradisverkstaden
SMD Design
Sagaform
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Poista kaikki suodattimet

Lintulaudat ja linnunpöntöt

18 tuotetta 5 kaupasta

Tyylikästä lintujen ruokintaa

Hetki, jolloin aamulla aikaisin silmät aukenevat ja korvat kuulevat taas, hetki jolloin lintujen aamukuoro kantautuu korviin, se on usein hyvä hetki. On aika nousta uuteen aamuun, uusin ajatuksin ja voimin. Niin myös nuo pikkuiset linnut ulkona tekevät aikaisin aamulla. Etenkin vanhemmat ihmiset, mutta myös pienet lapset rakastavat seurata noiden lintujen touhuiluja pihallaan. Jos haluaa lintujen käyskentelevän omalla pihalla, on siihen olemassa varsin varma keino. Lintulaudat ja linnunpöntöt houkuttelevat tiitiäiset ruokaa maistelemaan, jolloin pienen lapsen silmät loistavat intoa täynnä lintujen touhuja seuratessaan.

Nykyisin onkin tullut perinteisten puisten lintulautojen ja linnunpönttöjen tilalle mitä upeampia design lintulautoja ja linnunpönttöjä. Monet huippumerkit tekevät esimerkiksi kauniin herkkiä lasisia linnunruokintakuppeja. Ne eivät pelkästään ole lintuja varten vaan ovat esineinä kauniita esimerkiksi olohuoneen ikkunan edessä. 

Linnuillekin tyylikästä designia netistä

Esimerkiksi Blomus ja Eva solo merkit tekevät upeaa suorastaan taiteellista designia linnuille. Linnut nauttivat ihanista siemenistä ja talista, kun taas ihminen nauttii lintujen katselemisesta ja kauniista ulkokoristeesta. Netistä löytyy ihania pikkutaloja linnuille, mutta myös upeaa muotoilua kuten Eva solon modernisti muotoillut lintulaudat. 

Valitse omasi tyylisi mukaan ja nauti pikkuistesi kanssa lintujen riemusta. Se voi olla lapselle monen tunnin riemu ja rutiini käydä ruokkimassa lintuja viemällä siemeniä lintulaudoille ja pikkumökkeihin. Netistä löytyy varmasti omaan tyyliin sopiva, kannattaa kurkata vaikkapa Scandinavian Design Centerin ja Royal Designin valikoimat. 

Siirry alkuun