Designkaupat netissä

Leivänpaahtimet

14 tuotetta 3 kaupasta

Leivänpaahtimella maukkaat aamupalaleivät

Paahtaminen tekee hyvästä leivästä vieläkin parempaa. Leivänpaahdin taitaa tätä nykyä kuulua joka kodin keittiön vakiovarusteisiin. Jos leivänpaahtimeen on kerran tottunut, on vaikea kuvitella sunnuntaiaamuja ilman vastapaahdetun leivän ja tuoreen kahvin lyömätöntä yhdistelmää. Paahdetussa leivässä saa oikeastaan kaksi leipää kerralla: leipä kun on päältä mukavan rapea, mutta sisältä edelleen pehmeä ja tuore.  Leivänpaahdin tuleekin apuun viimeistään silloin, kun leipä on päässyt vähän kuivahtamaan - kummasti leipä tuntuu paahtimessa käynnin jälkeen taas tuoreelta.

Isomman ruokakunnan kannattaa tietenkin hankkia paahdin, jossa mahtuu paahtamaan kerrallaan mahdollisimman monta leipää. Ainakin OBH Nordican isommalla Manhattan paahtimella pystyy paahtamaan neljä viipaletta kerralla. Monista paahtimista löytyy eri paahtoasteiden lisäksi myös sulatustoiminto tai jopa paahdetun leivän uudelleenlämmitystoiminto. Puhdistamista helpottaa paahtimista lähes poikkeuksetta löytyvä irrotettava murutarjotin.

Monipuoliset leivänpaahtimet

Erityisen paljon ominaisuuksia löytyy Bugatin Volo paahtimista, jotka monipuolisuutensa lisäksi ovat ulkoisesti silmiähivelevää italialaista laatua. Volo paahtimessa on eri paahtoasteiden lisäksi sekä sulatus- että uudelleenpaahtotoiminnot. Lisäksi sillä on mahdollista paahtaa vain toinen puoli leivästä tai jopa täytettyjä leipiä.

Jatkuvasti näkyvillä olevan leivänpaahtimen valinnassa ulkonäkökään ei ole mitätön tekijä. Netistä on helppo etsiskellä omaa silmäänsä miellyttäviä vaihtoehtoja. Bodumin Bistro leivänpaahtimet ovat herkullisen näköisiä keittiön väriläiskiä, eikä paahtimen pintakaan ole perinteisen sileä. OBH Nordicalta puolestaan löytyy värillisiä, metallinhohtoisia leivänpaahtimia, esimerkiksi Chilli, Copper ja Indigo. Electroluxin pyöristetyssä leivänpaahtimessa on mukavaa retrosärmää. Sunnuntaiaamut on nimittäin mukava aloittaa myös kauniiden esineiden keskellä.

 

Siirry alkuun