Pure Black leipäveitsi, Stelton
96,00€
Edge Leipäveitsi, Sagaform
51,00€
Leipäveitsi 24 cm, Ruostumaton teräs, Jacob Jensen
34,00€
Pluton Leipäveitsi 20 cm, sabatier
48,00€
Leipäveitsi,sahateräinen, 21 cm vihreä,blister, Victorinox
47,00€
SwissClassic Leipäveitsi, 21 cm, Victorinox
54,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Berghoff
Fiskars
Gense
Global
Hardanger
Jacob Jensen
Jamie Oliver
Joseph Joseph
Le Creuset
Portmeirion
Sagaform
Stelton
Victorinox
WMF
Wüsthof
Zwilling
Sabatier
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Inessa
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Leipäveitset

65 tuotetta 4 kaupasta

Laadukkat leipäveitset netistä

Keittiön tärkeimmän veitsen eli kokkiveitsen jälkeen hankittavien veitsien joukossa on vihannesveitsen ja fileointiveitsen ohessa myös leipäveitsi, jolle löytyy käyttöä monissa perheissä jokainen päivä. Leivän leikkaaminen tylsällä, tarkoitukseen sopimattomalla terällä voi pahimmillaan pilata leivän koostumuksen, joten leipäveitseen panostaminen todella kannattaa.

Leipäveitsi on sahalaitainen veitsi. Vaikka se on pääsääntöisesti tarkoitettu leivän leikkaamiseen, se toimii hyvin kätevästi myös esimerkiksi tomaatin ja useiden vihannesten ja hedelmien leikkaamiseen.

Leipäveitsen valinta

Sopivan leipäveitsen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, miten istuu omaan käteen ja kuinka laadukas sen terä on. Hyvä materiaali on karkaistu ruostumaton terä, joka on helppoa terottaa. Teroittamisen ohella leipäveitsi kannattaa pitää terävänä, sillä tylsä veitsi paitsi toimii huonosti niin on vaarallinen. Tyylikkäitä ja laadukkaita leipäveitsiä löytyy eismerkiksi netistä, designkauppojen valikoimista. Sellaisien merkkien kuin Globalin, Gourmetin ja tietysti kotimaisen Fiskarsin veitsiä kannattaa pitää silmällä, niin tulet ostaneeksi takuulla laadukkaan leipäveitsen.

Siirry alkuun