Designkaupat netissä

Leipälaatikot ja -korit

3 tuotetta 1 kaupasta

Leipälaatikot upeita ja käytännöllisiä

Hyvä ja suussa sulava leipä tarvitsee kaverikseen yhtä arvokkaan leipälaatikon. Leipälaatikko voi olla niin tyylikäs kuin käytännöllinen. Mikä sen kivempaa kuin tyylikkään kattauksen täydentävä design leipälaatikko tai kori. Erilaiset designkaupat tuovat valikoimaan jatkuvasti uusia leipälaatikoita ja koreja. Leivän kielen vievä maku ja tuoreus tulevat ihan eri tavalla esiin upeassa laatikossa kuin muovipussissa tai rähjääntyneessä korissa. 

Esimerkiksi design huippumerkki bodum valmistaa upeaa ja käytännöllisetä Bistro sarjan leipälaatikkoa, jossa mukana on kansi, joka käy myös leikkuulaudaksi. Leipälaatikon kansi on siis puuta toisin kuin leipälaatikko itsessään on muovia. Tätä erittäin tyylikästä leipälaatikkoa on saatavilla useissa eri väreissä kuten mustana, punaisena ja valkoisena. Se on tyylikäs sellaisenaan nostaa ruokapöytään, mutta toimii myös kätevänä leipien säilytyslaatikkona.

Leipäkorilla herkullisesti leipä esille

Lisäksi on olemassa toinen toistaan tyylikkäämpiä leipäkoreja. Kauniita ja yksinkertaisia rautasia leipäkoreja lukuisin eri mallein, niitä on esimerkiksi Bloomingvillellä. Lisäksi on olemassa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja upeaa designia olevia leipäkoreja, jotka toimivat joko sellaisenaan tai sitten niiden sisällä on esimerkiksi puuvillaliina. Leivän murut jäävät siten pohjalle, eivätkä leviä joka paikkaan. Erittäin kodikkaita ja upeita ovat leipäkorit pöydässä. Niitä löytyy niin moderniin kuin klassisempaankin kattaukseen. 

Leipäkoreihin voi valita kankaan vaikkapa vuodenajan mukaan tai juhlien teemavärien mukaan. Mikseipä ihan oman lempivärin mukaan. Piristävää on se, että kangasta vaihtamalla tai leipäliinaa vaihtamalla saa piristävää uutta ilmettä leipäkoriin ja toisaalta leivät myös korostuvat paremmin. Mikä sen mieluisampaa kuin herkullisesti ja leipiä korostavasti tarjolle laitettu leipäkori. 

Netistä kätevästi leipäkorit ja laatikot

Lisäksi on olemassa toinen toistaan tyylikkäämpiä leipälautasia, esimerkiksi melamiinista valmistettuja. Rosendahl esimerkiksi valmistaa sellaisia useissa eri väreissä. Leipälaatikoita on myös eri värisiä liukukannella. Ne ovat sitten puolestaan enemmänkin leipien säilytykseen kuin tarjolle laitettavia.

Netistä kannattaa tutkia mieluisia leipälaatikoita ja koreja, niitä löytyy niin moneen tyyliin sopivia. Tutki esimerkiksi Finish Design Shopin ja Royal Designin valikoima, ja tilaa omasi ja vaikkapa lahjaksi netistä upeat leipäkorit ja laatikot.

Siirry alkuun