Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Almedahls
Andersen
Bengt Ek Design
Berghoff
Bloomingville
Brabantia
Broste
Bugatti
By Wirth
Craft
Cross
Design House Stockholm
Eva Solo
Ferm Living
Fiskars
Global
Grand
Hay
House Doctor
Joseph Joseph
Klippan Yllefabrik
Koziol
Linum
Marimekko
Muurla
Nordstjerne
Normann Copenhagen
Oyoy
Petite Friture
RigTig
Rosendahl
Rosti
Röshults
Sagaform
Skagerak
Stelton
Tom Dixon
Villeroy & Boch
WMF
Wusthof
Zone
Zwilling
Epicurean
Me
Moomin
Muumi
Silverwood
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Poista kaikki suodattimet

Leikkuulaudat

339 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Leikkuulauta on tärkeä keittiöväline

Miten lisätä ruuan laiton mielekkyyttä ja nopeuttaa ja kätevöittää sitä? Eikö se menekin niin, että mitä paremmat ja tarkotuksenmukaiset keittiövälineet, sitä mielekkäämpää ja mukavampaa sekä tietysti helpompaa on ruuan laittaminen. On erittäin vastenmielistä valmistaa ruokaa, jos ei ole oikeanlaisia välineitä saatavilla.

Kuten urheilussa ja muissakin harrastuksissa välineet ovat keskeisessä asemassa lisäämään motivaatiota ja mukavuutta, niin myös keittössä, kodin sydämessä. Leikkuulauta on väline, jota tarvitaan keittiössä  kuin keittiössä. hakkasitpa pihvejä tai pilkoitpa salaattia tai leikkasitpa tuoretta leipää, on leikkuulauta varsin tärkeässä asemassa. 

Muovisen leikkuulaudan voi pestä astianpesukoneessa

Leikkuulautoja löytyy lukuisia erilaisia. On olemassa muovisia leikkuulautoja useissa eri koossa ja mallissa. Aina neliöstä pyöreään. Muovinen voi ennen pitkään alkaa tarraamaan väriä itseensä, minkä vuoksi se ei välttämättä ole se paras vaihtoehto. Muovinen ei myös välttämättä kestä tulikuumaa. Muovinen leikkuulauta on tosin kätevää pestä astianpesukoneessa.

Puu kestää leikkuulautana

Varsin pitkään kestävä ja nykyisin hyvin suosittu leikkuulauta materiaali on puu. Puusta valmistetaan toinen toistaan hienompia ja kätevämpiä leikkuulautoja. Puu sietää myös hyvin kuumaa. Puinen design leikkuulauta on järkevää tiskata, sillä sitä ei mielellään saa laittaa astianpesukoneeseen, sillä se ei kestä liikaa kosteutta vaan alkaa elämään eli halkeileen. Puinen leikkuulauta kestää hyvin kaikenlaisia teriä. Design House valmistaa leikkuulautoja Bambusta. Ne leikkuulaudat ovat erittäin kestäviä mutta myös näyttäviä sisustuselementtejä niin keittiössä kuin grillijuhlissakin. Bambu vaatii muun puun tapaan käsinpesun. 

Marmori toimii näyttävänä leikkuulautana

Bloomingville valmistaa puolestaan toinen toistaan upeampia design marmori leikkuulautoja. Marmori kestää loistavasti ja on kovaa materiaalia. Se on myös erittäin kaunis esillä sisustuselementtinä. Marmori on myös hyvä pestä käsin ja sen kanssa on hyvä olla varovainen, sillä tippuessaan lattialle se saattaa haljeta tai rikkoutua. 

Tilaa leikkuulauta netistä vaikkapa lahjaksi

Netistä onkin varsin kätevää ostaa esimerkiksi lahjaksi erilaisia toinen toistaan tyylikkäämpiä leikkuulautoja ja mikseipä vaikka kokonaisia leikkuulautasettejä. Leikkuulautasetit sisältävät usein eri kokoisia leikkuulautoja ja niissä saattaa olla mukana myös leikkuulaudoille teline. Leikkuulaudat ovat myös itselle tyylikkäitä ihan tarjoilualustanakin. Niistä on tyylikästä tarjota esimerkiksi erilaiset juustot ja leivät. Tilaa netistä kuten Scandinavian Design Centeriltä tai Royal Designilta omat leikkuu lautasi jo tänään.

Siirry alkuun