News lehtiteline, musta, House Doctor
46,00€
Now lehtihylly, musta, Maze
132,00€
News lehtiteline, vihreä, House Doctor
46,00€
Little Saturday lehtiteline, 2 kpl, musta, Minus Tio
125,00€
Wall Square teline, messinki, Ferm Living
72,00€
Milano Lehtiteline, Harmaa, Koziol
53,43€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Bruno Mathsson
Denby
Ferm Living
Guzzini
House Doctor
Inno
Karl Andersson & Söner
Kartell
Koziol
Maze
Menu
Minus Tio
Normann Copenhagen
OX Denmarq
Orskov
Rosendahl
Showroom Finland
Skagerak
Swedese
Wedgwood
De Buyer
Villa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Lehtitelineet ja lehtikorit

136 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Lehtitelineet ja lehtikorit uusissa muodoissaan

Lehtitelineen funktio antaa oivasti hurjat mahdollisuudet sen muotoilun suunnitelulle. Monet taitavat muotoiijat ovatkin innostuneet haastamaan itsensä ja hakemaan lehtitelineelle aivan uuden, ennennäkemättömän muodon. Tuloksena meillä on mahdollisuus valita netin uumenista mitä kauniimmin muotoiltuja lehtikoreja niin perinteiseen kuin modenriinkin kotiin.

Kätevät sisustusratkaisut

Lehtitelineet ja -korit ovat äärimmäisen käteviä sisustusratkaisuja, sillä niillä saa lempilehtensä nopeasti ojennukseen. Lehtitelineitä saa paitsi lattialle asetettavina niin näppärästi seinälle kiinnitettävinä. Finnish Design Shop loistava paikka tutustua lehtikoreihin, joiden muoto on viety ihan uudelle levelille.

Olle Wingårdin ja Ingrid Svenssonin City Sunday-lehtiteline on hauska, teollishenkinen yksityiskohta, joka tuo kirkkaissa väreissään särmää sisustukseen. Se on muotoiltu eri värisistä teräslankaisista elementeistä, joista on sommiteltu katseenvangitseva kokonaisuus.

Käytännöllisyys edellä designia unohtamatta

Mazen valikoimista löytyvä Minne Mae Paper -teline on taas vienyt käytännöllisyyden uusiin ulottuvuuksiin. Myös ulkokäyttöön sopiva teline on paitsi kätevä lehtien säilyttäjänä, niin täydellinen apupöytä, sivupöytä tai tarjotin. Telineitä on saatavana kirkkaissa väreissä, kuten hauskasti vaaleansinisenä. Kannattaa ehdottomasti myös tutustua Pancho Nikanderin vuonan 2004 suunnittelemaan Kanto-koriin, jossa on onnistuttu hämmästyttävän yksinkertaisesti vain vanerilevystä taittamalla muotoilemaan lehtiteline. Upea Kanto kuuluukin ansaitusti Artekin valikoimiin.

Siirry alkuun