Latte muki 2-kpl, punainen, Eva Solo
29,00€
Cono Latte Macchiato 35 cl, Blomus
21,00€
LATTEO Maidonvaahdotin Kahvalla, Musta, Bodum
32,00€
Caffe Latte lusikka, puu
8,00€
Grand Cru Soft latte-lasi, 4 kpl, Rosendahl
24,00€
Nero Kaksiseinänen Latte Macchiato Lasi 2-Pakkaus, Blomus
25,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Blomus
Bodum
Cane-Line
Eva Solo
Gense
Hardanger
Koziol
OBH Nordica
Ritzenhoff
Rosendahl
Skultuna
Villeroy & Boch
Asa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Latte lasit

35 tuotetta 5 kaupasta

Lattemukit juuri sinun tyyliisi

Kahvia on nautiskeltu jo vuosia, mutta tämän hetken nousevana trendinä lienee erilaiset erikoiskahvit. Kahvilat panostavat yhä enemmän kahvivalikoimaansa ja haluavat ihmisten saavan juuri sitä kahvia, jota kukin haluaa. Jotkut tykkäävät juoda kahvin lähes mustana, toiset taas ovat vahvasti maitokahville uskollisia. Maitokahvia rakastaville maistuu myös usein Latte kahvi. Kahvi Latte on kahvia, jossa on erittäin paljon maitoa ja vaahdotettua maitoa nimenomaan.

Mitä onkaan lattekahvi ilman kahvihetkeä täydentävää oikeaa lattemukia! Lattemukista on ihanaa nauttia omat lattensa, ilman että sormet kuumuisivat. Erilaiset designkaupat ovatkin koonneet toinen toistaan upeampia design lattemukeja. Jokaiselle löytyy varmasti se oman tyylinen lattemukinsa. 

Lasisella lattemukilla tyyliä kahvipöytään

Maitokahvinsa voi nauttia joko upeasta ja elegantista lasisesta lattemukista, jossa kahvin tyylikäs olemus pääsee oikeuksiinsa. Lattelasia valmistaa esimerkiksi Rosendahl. Jos arvostaa sitä, ettei lasinen lattemuki kuumu niin Villeroy and Boch on valmistanut todellisen luksus lattemukin. Muki on heidän tyyliinsä upeasti ja linjakkaasti designia viimeiseen saakka ja siinä on tyylikkäästi muotoiltu korva, jotta kahvinsa voi juoda kuumentamatta sormiaan. 

Jos taas arvostaa enemmän perinteistä lattemukia, ei Eva Solon valikoima ole lainkaan hassumpi vaihtoehto. Eva Solon lattemukit ovat posliinia, joissa on silikoninen rengas, joka suojaa sormia kuumentumiselta. Tämä lattemuki on juuri omiaan arkiseen käyttöön ja erittäin yksinkertaista designia tyyliltään.

Lattekupit netistä vaivattomasti

Kuvittele mielessäsi hetki, jolloin olet kynttilän valossa ystäväsi kanssa ja kädessäsi on ihana lattemuki, joka sopii juuri sinun tyyliisi ja on hyvä juuri sinun käteesi. Olipa kuppi sitten lasia tai posliinia, netistä löydät varmasti juuri sen täydellisen sinulle sopivan lattemukin. Nautinto on kaksinkertainen kun sen saa nauttia kunnon ihanasta design mukista ja ystävän seurassa. Tilaa omasi netistä ja nauti. 

Siirry alkuun