Designkaupat netissä

Latte lasit

3 tuotetta 2 kaupasta

Lattemukit juuri sinun tyyliisi

Kahvia on nautiskeltu jo vuosia, mutta tämän hetken nousevana trendinä lienee erilaiset erikoiskahvit. Kahvilat panostavat yhä enemmän kahvivalikoimaansa ja haluavat ihmisten saavan juuri sitä kahvia, jota kukin haluaa. Jotkut tykkäävät juoda kahvin lähes mustana, toiset taas ovat vahvasti maitokahville uskollisia. Maitokahvia rakastaville maistuu myös usein Latte kahvi. Kahvi Latte on kahvia, jossa on erittäin paljon maitoa ja vaahdotettua maitoa nimenomaan.

Mitä onkaan lattekahvi ilman kahvihetkeä täydentävää oikeaa lattemukia! Lattemukista on ihanaa nauttia omat lattensa, ilman että sormet kuumuisivat. Erilaiset designkaupat ovatkin koonneet toinen toistaan upeampia design lattemukeja. Jokaiselle löytyy varmasti se oman tyylinen lattemukinsa. 

Lasisella lattemukilla tyyliä kahvipöytään

Maitokahvinsa voi nauttia joko upeasta ja elegantista lasisesta lattemukista, jossa kahvin tyylikäs olemus pääsee oikeuksiinsa. Lattelasia valmistaa esimerkiksi Rosendahl. Jos arvostaa sitä, ettei lasinen lattemuki kuumu niin Villeroy and Boch on valmistanut todellisen luksus lattemukin. Muki on heidän tyyliinsä upeasti ja linjakkaasti designia viimeiseen saakka ja siinä on tyylikkäästi muotoiltu korva, jotta kahvinsa voi juoda kuumentamatta sormiaan. 

Jos taas arvostaa enemmän perinteistä lattemukia, ei Eva Solon valikoima ole lainkaan hassumpi vaihtoehto. Eva Solon lattemukit ovat posliinia, joissa on silikoninen rengas, joka suojaa sormia kuumentumiselta. Tämä lattemuki on juuri omiaan arkiseen käyttöön ja erittäin yksinkertaista designia tyyliltään.

Lattekupit netistä vaivattomasti

Kuvittele mielessäsi hetki, jolloin olet kynttilän valossa ystäväsi kanssa ja kädessäsi on ihana lattemuki, joka sopii juuri sinun tyyliisi ja on hyvä juuri sinun käteesi. Olipa kuppi sitten lasia tai posliinia, netistä löydät varmasti juuri sen täydellisen sinulle sopivan lattemukin. Nautinto on kaksinkertainen kun sen saa nauttia kunnon ihanasta design mukista ja ystävän seurassa. Tilaa omasi netistä ja nauti. 

Siirry alkuun