Designkaupat netissä

Lastenhuoneessa vietetään tunnetusti paljon aikaa, joten sen kunnollisesta valaistuksesta kannattaa huolehtia. Lapset tykkäävät leikkiä, askarrella, piirtää ja lukea, joten valaistusta kaivataan useampaankin paikkaan lastenhuoneessa. Lastenhuoneen valaistuksen ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää, sillä lapsille suunnatuissa lampuissa nähdään usein kauniita kuoseja, ihania värejä ja leikkisiä muotoja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi seinälamppu, jossa komeilee suloinen kani?

Lastenhuoneen valaisimien valitseminen

Lastenhuoneen valaistus kannattaa suunnitella tarkasti, mutta myös lapsen mieltymyksen voi ottaa huomioon. Saatavilla on mitä upeampia värejä ja muotoja, joten lapsen mielipidettä kannattaa kysyä. Valaisimia hankkiessa on myös hyvä miettiä, millaisiin tarkoituksiin niitä tarvitsee. Jos lastenhuoneessa luetaan paljon, olisi hyvä hankkia myös lukunurkkaukseen valaisin. Lapset pelkäävät usein pimeää, joten sängyn viereen kannattaa ostaa pieni valaisin, joka on lapsen helppo laittaa päälle silloin, kun tarvitsee. Lastenhuoneen valaistuksessa vain mielikuvitus on rajana, joten huoneeseen voi hankkia vaikka ihanan värikkään valoketjun. Jos sopivan tuotteen löytäminen tuntuu hankalalta, voit helpottaa etsintääsi rajaamalla tuotteet vain tietyn merkkisiin tai värisiin.

  • Kysy lapsen mielipidettä
  • Ole leikkisä
  • Mihin käyttötarkoituksiin valaistusta tarvitsee?

Lastenhuoneen valaisimet vaivatta verkosta

Kun haluat laittaa lastenhuoneen valaistuksen kuntoon, kannattaa ehdottomasti suunnata verkkokauppaan. Voit ottaa lapsen helposti mukaan valaisimien valintaan, eikä sinun tarvitse kulkea hänen kanssaan kaupasta toiseen. Löydät nimittäin useamman eri verkkokaupan tuotteet yhdelle sivulle listattuna, minkä ansiosta säästät selvää aikaa. Ennen ostopäätöksen tekoa sinun kannattaa vielä vertailla hintoja eri jälleenmyyjien välillä, jotta saat varmasti etsimäsi valaisimet markkinoiden parhaaseen hintaan. Kun olet löytänyt etsimäsi valaisimet, voit siirtyä jälleenmyyjän omille sivuille viemään tilauksesi loppuun.

Siirry alkuun