Hackman Muumi kahvilusikkasetti Juhlahetki
28,23€
The Twist Family lasten aterimet, 4 kpl, Georg Jensen
75,00€
Muumi Lasten Aterimet Talvi, Setti 4-Pakkaus, Hackman
17,90€
Muumi Vauvan Aterimet Niiskuneiti/Pikku Myy, Setti 2-pakkaus, Hackman
20,16€
Arne Jacobsen lasten aterinsetti
25,00€
Animal Friends lasten ruokailuvälineet, Gense
31,25€
Valitse kategoria
Valitse kategoria
X
Aterimet
Aterinsetti
Haarukka
Lusikka
Veitsi
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Arabia
Arne Jacobsen
Bloomingville
Design Letters
Gense
Georg Jensen
Hackman
Iittala
Kaj Bojesen
Mema/Gab
Pentik
Rosti
Royal Doulton
Villeroy & Boch
WMF
Zwilling
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Makujakauppa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Lasten aterimet

68 tuotetta 7 kaupasta

Lapsille lasten aterimet

Perhe-elämän keskellä asuvan elämän keskiössä on usein ne omat pienet rakkaat lapset. Sitä haluaisi antaa lapselleen parasta niin aineellisesti kuin aineettomastikin. Sitä haluaisi antaa ne parhaat eväät elämään, jotta se oma lapsi selviäisi ja menestyisi elämässään. Niin on toive ja ajatus varmasti myös kummitädeillä ja lapsen läheisillä ihmisillä. Monet lapset saavatkin kummiltaan kastelahjaksi ensimmäisen aterinsetin. Ehkä siinä on isompikin merkitys kuin se, että lapsi joskus syö niillä ruokiaan ja eväitään.

Muumi lasten aterimet ikisuosikkeja

Suosituimpia lasten aterimista lienee Hackmanin Muumi- lasten aterimet. Varsin suosittu setti pitää sisällään haarukan, veitsen, lusikan ja pienen lusikan. Lasten aterimet ovatkin muotoiltu lapsille sopiviksi ja turvalliseksi. Hauskan aterimet tuovat hauskuutta ja mielekkyyttä lapsen ruokailuhetkeen. Hauskat aterimet voivat motivoida lasta syömään reippaammin ja iloitsemaan aterimistaan. Lisäksi lasten aterimet ovat lapsille turvalliset käyttää sekä tarpeeksi pieniä pikkuiseen käteen. 

Netistä omaperäiset lasten aterimet

Todella monet aterinsarjat valmistavat myös lasten aterimet. Monet tyylikkäitä design aterimia valmistavat merkit valmistavat ruostumattomasta teräksestä lastenkin aterimet. Lasten aterimien kahvat saatetaan päällystää ja paksuntaa esimerkiksi muovilla tai silikonilla, jotta käyttäminen olisi pienen lapsen käteen helpompaa. 

Netistä voikin löytää juuri ne harvinaisempienkin designmerkkien lasten aterinsetit omalle tai kummilapselleen vaikkapa lahjaksi. Designkaupat tarjoavat rajattomat valikoimat lapsiin liittyvissäkin tuotteissa. Royal designin nettikaupasta voit etsiä haluamasi ja saat sen nopeasti omaan kotiisi.

Siirry alkuun