Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse kategoria
X
Aterimet
Aterinsetti
Lusikka
Valitse tuotemerkki
X
Arabia
Hackman
Hinta
Valitse kauppa
X
Iittala
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Lasten aterimet

6 tuotetta 2 kaupasta

Lapsille lasten aterimet

Perhe-elämän keskellä asuvan elämän keskiössä on usein ne omat pienet rakkaat lapset. Sitä haluaisi antaa lapselleen parasta niin aineellisesti kuin aineettomastikin. Sitä haluaisi antaa ne parhaat eväät elämään, jotta se oma lapsi selviäisi ja menestyisi elämässään. Niin on toive ja ajatus varmasti myös kummitädeillä ja lapsen läheisillä ihmisillä. Monet lapset saavatkin kummiltaan kastelahjaksi ensimmäisen aterinsetin. Ehkä siinä on isompikin merkitys kuin se, että lapsi joskus syö niillä ruokiaan ja eväitään.

Muumi lasten aterimet ikisuosikkeja

Suosituimpia lasten aterimista lienee Hackmanin Muumi- lasten aterimet. Varsin suosittu setti pitää sisällään haarukan, veitsen, lusikan ja pienen lusikan. Lasten aterimet ovatkin muotoiltu lapsille sopiviksi ja turvalliseksi. Hauskan aterimet tuovat hauskuutta ja mielekkyyttä lapsen ruokailuhetkeen. Hauskat aterimet voivat motivoida lasta syömään reippaammin ja iloitsemaan aterimistaan. Lisäksi lasten aterimet ovat lapsille turvalliset käyttää sekä tarpeeksi pieniä pikkuiseen käteen. 

Netistä omaperäiset lasten aterimet

Todella monet aterinsarjat valmistavat myös lasten aterimet. Monet tyylikkäitä design aterimia valmistavat merkit valmistavat ruostumattomasta teräksestä lastenkin aterimet. Lasten aterimien kahvat saatetaan päällystää ja paksuntaa esimerkiksi muovilla tai silikonilla, jotta käyttäminen olisi pienen lapsen käteen helpompaa. 

Netistä voikin löytää juuri ne harvinaisempienkin designmerkkien lasten aterinsetit omalle tai kummilapselleen vaikkapa lahjaksi. Designkaupat tarjoavat rajattomat valikoimat lapsiin liittyvissäkin tuotteissa. Royal designin nettikaupasta voit etsiä haluamasi ja saat sen nopeasti omaan kotiisi.

Siirry alkuun