Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Alessi
ArchitectMade
Blomus
Bloomingville
Bodum
Broste
Cristel
Design: Kristina Stark
Design Letters
Ernst Kirchsteiger
Eva Solo
Ferm Living
Guzzini
Hardanger
Hay
Holmegaard
House Doctor
Iittala
Italesse
Kosta Boda
Koziol
Kähler
Lexington
Marimekko
Mats Jonasson
Menu
Muurla
Muuto
Nachtmann
Normann Copenhagen
Orrefors
Orskov
Riedel
Rosendahl
Rosenthal
Royal Doulton
Sagaform
Spiegelau
Stelton
Villeroy & Boch
Zwilling
Peugeot
Pulltex
Rice
Tonfisk
Vacuvin
Versace
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Iittala
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Lasit

692 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Laseista iloa juomahetkeen

Lasi on jo pitkään ollut erittäin suosittu materiaali juomalasien valmistamisessa. Lasista saadaan aikaan kestävää, kovaa ja kaunista jälkeä. Juomalasit ovat varsin tärkeä osa tarjoilua. Markkinoilta löytyy yhä kauniimpia design juomalaseja ja ne ovatkin arvostettuja. Juomalaseihin ollaan valmiita panostamaan, sillä suomalaiset juovat usein niin maitoa, vettä kuin esimerkiksi olutta ja viiniä. 

Erilaisia juomia varten valmistetaan erilaisia ja eri mallisia laseja. Erilaiset juomat vaativat hiukan erilaista muotoilua tuodakseen esiim juoman parhaat puolet ja jotta nautinto olisi vielä huikeampi. Lasi on kaunis materiaali ja se onkin todella tyylikästä esimerkiksi tarjoilupöydässä. 

Suomalaiset tunnettuja lasivalmistajia

Designkaupat myyvät netissä toinen toistaan kauniimpia juomalaseja. Ihmiset pitävät siitä, että lasit ovat samaa sarjaa ja tyylikkäitä ja käteviä juoda. Suomalainen lasimuotoilu onkin tunnettua myös maailmalla. Esimerkiksi Riihimäen lasi ja Iittala ovat tunnettuja suomen ulkopuolellakin. Yksi tunnetuimpia lasisuunnittelijoita lienee Alvar Aalto. Alvat Aallon suunnittelemia laseja löytyy melkein jokaisesta suomalaisesta kodista.

Jokaiselle juomalle oma lasinsa

Markkinoilta löytyy myös erilaiset Martini- ja coctail-lasit, joista juodaan perinteisesti erilaisia drinkkejä. Coctail-lasi on perinteisesti korkea jalallinen, tilavuudeltaan pieni ja maljamainen lasi. Olutlaseja on olemassa puolestaan todella eri mallisia. Olutlaseista juodaan olutta ja ne pyritäänkin tekemään niin, että Olutlasi toisi mahdollisimman hyvin esille oluen omat aromit ja ominaisen ulkonäön. 

Design olevat lasit ovat usein arvokkaita, mutta ne kestävät pitkään ja niitä arvostetaan. Markkinoilta löytyy toinen toistaan upeampia design Samppanjalaseja. Samppanjalaseista juodaan sampanjaa ja esimerkiksi Riedel valmistaa eri samppanjoille eri mallisia samppanjalaseja. Uusimpina lienee hieman leveämpi samppanjalasi-malli. Samppanjalaseissa on niin ikään korkea jalka ja ne ovat malliltaan joko korkeita ja kapeita tai nykyisin hieman leveämpiäkin. 

Erilaiset juomalasit netistä

Snapsilasit ovat puolestaan markkinoiden pienimpiä laseja, jotka vetävät vain noin 4 centtilitraa. Snapsilaseista juodaan vain pieni huikka juomaa. Design markkinoilta löytyy toinen toistaan modernimpaa ja romanttisempaa viinilasia. Viinilaseja on omansa niin punaviinille kuin valkoviinillekin. Lisäksi jo edellämainitsemalle samppanjalle. Lisäksi väkeville viineille on kehitetty omat viinilasinsa.

Viski- ja konjakkilasit ovat malliltaan viinilaseja muistuttavia, mutta niissä on lyhyt jalka ja keskelle laajeneva lasi. Netistä näitä löytyy tosi kätevästi mitä upeammalla designilla edustettuina. Viinilaseista on myös ilo juoda muutakin. Ovathan ne kattauksessa mitä tyylikkäämpiä. 

Siirry alkuun