Grand Cru Soft latte-lasi, 4 kpl, Rosendahl
24,00€
Ovid Vesilasi 42 cl 4-Pakkaus, Villeroy & Boch
19,90€
Noblesse Viskilasi 4-pak., nachtmann
17,00€
Vivendi Konjakkilasi 4-pak., nachtmann
39,00€
Perfect Serve Konjakkilasi 21 cl, 4-Pakkaus, Spiegelau
43,00€
Perfection Konjakkilasi 36 cl, 6-pakkaus, Holmegaard
75,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Alfi
Almedahls
Arabia
ArchitectMade
Atelje Lyktan
Baccarat
Berghoff
Blomus
Bloomingville
Bodum
Brita Sweden
Broste
Bugatti
Cane-Line
Christofle
Cristel
Day Home
Decotique
Denby
Design House Stockholm
Design Letters
Dyrberg/Kern
Erik Bagger
Eva Solo
Ferm Living
Gense
Georg Jensen
Goebel
Gustavsberg
Guzzini
Hardanger
Holmegaard
House Doctor
Iittala
Jacob Jensen
Joe
Joseph Joseph
Kartell
Klippan Yllefabrik
Korbo
Kosta Boda
Koziol
Kähler
Le Creuset
Lexington
Lisa Bengtsson
Magnor
Marimekko
Master
Mats Jonasson
Maze
Mema/Gab
Menu
Muurla
Muuto
Nachtmann
Newport
Nordstjerne
Normann Copenhagen
OBH Nordica
Orrefors
Pentik
Pillivuyt
Portmeirion
Riedel
Ritzenhoff
Rosendahl
Rosenthal
Rosti
Royal Copenhagen
Royal Doulton
SELETTI
Sagaform
Samuji
Skultuna
Spiegelau
Spode
Stelton
Swarovski
Villeroy & Boch
WMF
Waterford
Wedgwood
Wüsthof
Zwilling
Balmuir
Classics
Ego
Elvang
Kinto
Leonardo
Rcr
Villa
Ørskov
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Iittala
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Lasit

3097 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Laseista iloa juomahetkeen

Lasi on jo pitkään ollut erittäin suosittu materiaali juomalasien valmistamisessa. Lasista saadaan aikaan kestävää, kovaa ja kaunista jälkeä. Juomalasit ovat varsin tärkeä osa tarjoilua. Markkinoilta löytyy yhä kauniimpia design juomalaseja ja ne ovatkin arvostettuja. Juomalaseihin ollaan valmiita panostamaan, sillä suomalaiset juovat usein niin maitoa, vettä kuin esimerkiksi olutta ja viiniä. 

Erilaisia juomia varten valmistetaan erilaisia ja eri mallisia laseja. Erilaiset juomat vaativat hiukan erilaista muotoilua tuodakseen esiim juoman parhaat puolet ja jotta nautinto olisi vielä huikeampi. Lasi on kaunis materiaali ja se onkin todella tyylikästä esimerkiksi tarjoilupöydässä. 

Suomalaiset tunnettuja lasivalmistajia

Designkaupat myyvät netissä toinen toistaan kauniimpia juomalaseja. Ihmiset pitävät siitä, että lasit ovat samaa sarjaa ja tyylikkäitä ja käteviä juoda. Suomalainen lasimuotoilu onkin tunnettua myös maailmalla. Esimerkiksi Riihimäen lasi ja Iittala ovat tunnettuja suomen ulkopuolellakin. Yksi tunnetuimpia lasisuunnittelijoita lienee Alvar Aalto. Alvat Aallon suunnittelemia laseja löytyy melkein jokaisesta suomalaisesta kodista.

Jokaiselle juomalle oma lasinsa

Markkinoilta löytyy myös erilaiset Martini- ja coctail-lasit, joista juodaan perinteisesti erilaisia drinkkejä. Coctail-lasi on perinteisesti korkea jalallinen, tilavuudeltaan pieni ja maljamainen lasi. Olutlaseja on olemassa puolestaan todella eri mallisia. Olutlaseista juodaan olutta ja ne pyritäänkin tekemään niin, että Olutlasi toisi mahdollisimman hyvin esille oluen omat aromit ja ominaisen ulkonäön. 

Design olevat lasit ovat usein arvokkaita, mutta ne kestävät pitkään ja niitä arvostetaan. Markkinoilta löytyy toinen toistaan upeampia design Samppanjalaseja. Samppanjalaseista juodaan sampanjaa ja esimerkiksi Riedel valmistaa eri samppanjoille eri mallisia samppanjalaseja. Uusimpina lienee hieman leveämpi samppanjalasi-malli. Samppanjalaseissa on niin ikään korkea jalka ja ne ovat malliltaan joko korkeita ja kapeita tai nykyisin hieman leveämpiäkin. 

Erilaiset juomalasit netistä

Snapsilasit ovat puolestaan markkinoiden pienimpiä laseja, jotka vetävät vain noin 4 centtilitraa. Snapsilaseista juodaan vain pieni huikka juomaa. Design markkinoilta löytyy toinen toistaan modernimpaa ja romanttisempaa viinilasia. Viinilaseja on omansa niin punaviinille kuin valkoviinillekin. Lisäksi jo edellämainitsemalle samppanjalle. Lisäksi väkeville viineille on kehitetty omat viinilasinsa.

Viski- ja konjakkilasit ovat malliltaan viinilaseja muistuttavia, mutta niissä on lyhyt jalka ja keskelle laajeneva lasi. Netistä näitä löytyy tosi kätevästi mitä upeammalla designilla edustettuina. Viinilaseista on myös ilo juoda muutakin. Ovathan ne kattauksessa mitä tyylikkäämpiä. 

Siirry alkuun