Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Blomus
Design Letters
Eva Solo
Ferm Living
Georg Jensen
Guzzini
Hay
Holmegaard
Iittala
Italesse
Kosta Boda
Koziol
Kähler
Marimekko
Menu
Muuto
Nachtmann
Normann Copenhagen
Orrefors
Riedel
Rosendahl
Sagaform
Spiegelau
Stelton
Ellos
Kai
Leonardo
Pulltex
Tonfisk
Vacuvin
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Iittala
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Lasit

410 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Laseista iloa juomahetkeen

Lasi on jo pitkään ollut erittäin suosittu materiaali juomalasien valmistamisessa. Lasista saadaan aikaan kestävää, kovaa ja kaunista jälkeä. Juomalasit ovat varsin tärkeä osa tarjoilua. Markkinoilta löytyy yhä kauniimpia design juomalaseja ja ne ovatkin arvostettuja. Juomalaseihin ollaan valmiita panostamaan, sillä suomalaiset juovat usein niin maitoa, vettä kuin esimerkiksi olutta ja viiniä. 

Erilaisia juomia varten valmistetaan erilaisia ja eri mallisia laseja. Erilaiset juomat vaativat hiukan erilaista muotoilua tuodakseen esiim juoman parhaat puolet ja jotta nautinto olisi vielä huikeampi. Lasi on kaunis materiaali ja se onkin todella tyylikästä esimerkiksi tarjoilupöydässä. 

Suomalaiset tunnettuja lasivalmistajia

Designkaupat myyvät netissä toinen toistaan kauniimpia juomalaseja. Ihmiset pitävät siitä, että lasit ovat samaa sarjaa ja tyylikkäitä ja käteviä juoda. Suomalainen lasimuotoilu onkin tunnettua myös maailmalla. Esimerkiksi Riihimäen lasi ja Iittala ovat tunnettuja suomen ulkopuolellakin. Yksi tunnetuimpia lasisuunnittelijoita lienee Alvar Aalto. Alvat Aallon suunnittelemia laseja löytyy melkein jokaisesta suomalaisesta kodista.

Jokaiselle juomalle oma lasinsa

Markkinoilta löytyy myös erilaiset Martini- ja coctail-lasit, joista juodaan perinteisesti erilaisia drinkkejä. Coctail-lasi on perinteisesti korkea jalallinen, tilavuudeltaan pieni ja maljamainen lasi. Olutlaseja on olemassa puolestaan todella eri mallisia. Olutlaseista juodaan olutta ja ne pyritäänkin tekemään niin, että Olutlasi toisi mahdollisimman hyvin esille oluen omat aromit ja ominaisen ulkonäön. 

Design olevat lasit ovat usein arvokkaita, mutta ne kestävät pitkään ja niitä arvostetaan. Markkinoilta löytyy toinen toistaan upeampia design Samppanjalaseja. Samppanjalaseista juodaan sampanjaa ja esimerkiksi Riedel valmistaa eri samppanjoille eri mallisia samppanjalaseja. Uusimpina lienee hieman leveämpi samppanjalasi-malli. Samppanjalaseissa on niin ikään korkea jalka ja ne ovat malliltaan joko korkeita ja kapeita tai nykyisin hieman leveämpiäkin. 

Erilaiset juomalasit netistä

Snapsilasit ovat puolestaan markkinoiden pienimpiä laseja, jotka vetävät vain noin 4 centtilitraa. Snapsilaseista juodaan vain pieni huikka juomaa. Design markkinoilta löytyy toinen toistaan modernimpaa ja romanttisempaa viinilasia. Viinilaseja on omansa niin punaviinille kuin valkoviinillekin. Lisäksi jo edellämainitsemalle samppanjalle. Lisäksi väkeville viineille on kehitetty omat viinilasinsa.

Viski- ja konjakkilasit ovat malliltaan viinilaseja muistuttavia, mutta niissä on lyhyt jalka ja keskelle laajeneva lasi. Netistä näitä löytyy tosi kätevästi mitä upeammalla designilla edustettuina. Viinilaseista on myös ilo juoda muutakin. Ovathan ne kattauksessa mitä tyylikkäämpiä. 

Siirry alkuun