Puppy Vihreä, Eero Aarnio, Magis
63,00€
Lego säilytyslaatikko 8, vihreä
38,00€
Jätti Donitsi, vihreä
89,00€
Lego vitriini pieni, musta
20,00€
Lego säilytyslaatikko 8, valkoinen
38,00€
Lego Säilytyslaatikko Friends 8, Violetti
36,29€
Valitse kategoria
rajaus
X
Istuin
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Bengt Ek Design
Bloomingville
Boel & Jan
Christofle
Daum
Design House Stockholm
Design Letters
Ferm Living
Guzzini
Kaj Bojesen
Kartell
Klippan Yllefabrik
Lillagunga
Littlephant
Louis Poulsen
Magis
Muurame
Oyoy
Rosenthal
Superliving
Villeroy & Boch
Vitra
Zone
Lego
Luckyboysunday
Roomcopenhagen
Star
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Lastenhuoneen sisustus

275 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Lapsen näköinen lastenhuone

Yltäkylläisyyden keskellä eläessä ihmiset haluavat myös panostaa lapsiin ja lastenhuoneisiin. Lapsille on olemassa mitä kauneimpia designtuotteita niin käyttötavarana kuin huonekaluina ja muina sisustustuotteina. Lapsille myös designkaupat kokoaa ihanat pienet huonekalut ja erilaiset kauniit lelut sekä sisustustuotteet. Ihmiset haluavat lastenhuoneen olevan yhtä kauniisti sisustettu kuin muukin koti. Siihen myös designtuotteita valmistavat yritykset ovat vastanneet tuomalla markkinoille toinen toistaan kauniimpia tuotteita lapsille.

Halusipa lapselleen sitten kauniin harmonista tai yksinkertaisen modernia tyyliä on tuotteita saatavilla ihan mielettömästi. Netistä on helppoa ja kätevää tilata myös lasten tuotteet. Ajattomia lasten huonekaluja on järkevääkin hommata, sillä ne säilyvät todennäköisesti pitkään ja ne saa myös myytyä myöhemmin eteenpäin.

Modernia muotoilua lapselle

Modernia ja suomalaista muotoilua lapsenhuoneeseen haluava voi innostua todella ihanasti muotoillusta AVA roomin Ava kerrossängystä. Sänky on yksinkertaisesti muotoiltu ja siihen on saatavilla myös kätevä vetoketjullinen päiväpeite. Jos haluaa kaunista ja herkkää tyyliä, on Kartellilla myös lasten kokoinen pieni Lou Lou Ghost tuoli. Myös yksi klassikko modernimpaan sisustamiseen ja toisaalta lasten leikkeihinkin sopiva on Eero Aarnion suunnittelema Puppy. Puppy on saavuttanut suuren suosion suomalaisten keskuudessa. 

Huonekalujen lisäksi lapsille löytyy myös erilaisia ihania design tyynynpäällisiä ja peittoja ja pehmoleluja sekä puisia leluja. Näillä tuotteilla saa tehtyä lapsen huoneesta juuri hänelle sopivan.

Hempeyttä lapselle

Bloomingville on tuonut ihastuttavia hempeän sävyisiä tuotteitaan lasten tuotteisiin. Bloomingvillen valikoimasta löytyvät ihastuttavat puiset lelut ja huonekalut sekä istuintyynyt ja naulakot. Halusipa lapsensa huoneeseen hempeämpää tai modernimpaa sisutusta, sitä on helppoa kurkata designkauppojen sivuilta. 

Kauniisti muotoillut designaterimet ovat esimerkiksi oiva syntymäpäivälahja. Sellaiset ovat kauniita ja ne ovat käytännöllisiä käyttää. Muun muassa Apetito on tuonut markkinoille kauniita lasten aterimia. 

 

Siirry alkuun