Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Rajaus
X
Outdoor
Seinä
Ulko
Wall
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Airam
Belid
CableCup
Design House Stockholm
Ferm Living
Flos
Foscarini
Frama
Fritz Hansen
Globen
Hay
Herstal
House Doctor
Irislights
Le Klint
Louis Poulsen
Mats Jonasson
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
PR Home
Plumen
Star Trading
TALA
Verpan
Vita
Watt & Veke
Move
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Poista kaikki suodattimet

Lamput & johdot

394 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Lamput ja johdot valaistuksessa

Aina valaistukseen ei tarvitse ostaa kokonaan uutta valaisinta, vaan esimerkiksi riippuvalaisimeksi voi riittää pelkän sähköjohdon ja lampun ostaminen. Lampun valinnalla on väliä - sen värin tulee sopia tilan luonnonvaloon sekä tarkoitukseen. Kannattaa suosia moderneja energiansäästölamppuja tai halogeenilamppuja perinteisten hehkulamppujen sijaan, sillä ne kestävät paljon kauemmin, ja kuluttavat huomattavasti vähemmän sähköä.

Riko kaavoja sisustuksessa - luo hauskoja yksityiskohtia

Nyt, kun rouhea teollisuustyyli sekä rento boheemius ovat sisustuksella pinnalla, myös valaistuksessa suositaan yllättäviä kääntöjä. Suosituksi on tullut esimerkiksi käyttää valaistuksessa pelkkiä lamppuja ja johtoja - ilman perinteisiä lampunvarjostimia. Trendin noustua pinnalle myös markkinat ovat alkaneet tarjota erilaisia hauskoja vaihtoehtoja perinteisille muovisille valkoisille sähköjohdoille. Netissä on upeat valikoimat mielenkiintoisia lamppuja ja sähköjohtoja - niistä jokainen löytää omaan sisustukseensa sopivan detaljin.

Energiansäästölampuilla säästät rahaa

Esimerkiksi Finnish Design Shopilla on tarjolla kaunis Plumen lampunjohto ja metallinen kanta, jka on saatavilla paitsi mustana niin kirkuvan punaisena tai kuparisena. Plumen on uudenlainen energiansäästölamppu, joka ei tarvitse lampunvarjostinta suojakseen. Lampun muotoilu on hauska ja eri näkökulmista erilainen. Lisäksi Plumen lamppu keuluttaa 80  % vähemmän energiaa ja kestä kahdeksan kertaa kauemmin kuin normaali hehkulamppu. Hieno vaihtoehto netistä tilaamalla on esimerkiksi myös House Doctorin hauska mustavalkoinen, retrohenkinen, kankainen sähköjohto taikka tyylikäs teollisuushenkinen, messinkinen tai kuparinen Framan E27. Käytä mielikuvitustasi ja yhdistele hauskoja lamppuja sekä tyylikkäitä sähköjohtoja - luo persoonallista sisustusta edullisesti!

Siirry alkuun