E27 lampun johto, teräs-musta, Frama
43,00€
Atelier LED Cylinder T38, kirkas, Frama
18,00€
CableCup kattokuppi, valkoinen
17,50€
Vita johto kattokuvulla, musta
9,90€
Johto, 5 metriä, valkoinen, Watt & Veke
11,00€
House Doctor valaisimen tekstiilijohto E14, musta-valkoinen
24,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Airam
CableCup
Design House Stockholm
Ferm Living
Flos
Frama
Globen
House Doctor
MarkSlöjd
Mats Jonasson
Menu
Muuto
Normann Copenhagen
PHILIPS
Plumen
Seletti
Star Trading
TALA
Vita
Watt & Veke
Wedgwood
Ellos
Örsjö Belysning
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Lamput & johdot

205 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Lamput ja johdot valaistuksessa

Aina valaistukseen ei tarvitse ostaa kokonaan uutta valaisinta, vaan esimerkiksi riippuvalaisimeksi voi riittää pelkän sähköjohdon ja lampun ostaminen. Lampun valinnalla on väliä - sen värin tulee sopia tilan luonnonvaloon sekä tarkoitukseen. Kannattaa suosia moderneja energiansäästölamppuja tai halogeenilamppuja perinteisten hehkulamppujen sijaan, sillä ne kestävät paljon kauemmin, ja kuluttavat huomattavasti vähemmän sähköä.

Riko kaavoja sisustuksessa - luo hauskoja yksityiskohtia

Nyt, kun rouhea teollisuustyyli sekä rento boheemius ovat sisustuksella pinnalla, myös valaistuksessa suositaan yllättäviä kääntöjä. Suosituksi on tullut esimerkiksi käyttää valaistuksessa pelkkiä lamppuja ja johtoja - ilman perinteisiä lampunvarjostimia. Trendin noustua pinnalle myös markkinat ovat alkaneet tarjota erilaisia hauskoja vaihtoehtoja perinteisille muovisille valkoisille sähköjohdoille. Netissä on upeat valikoimat mielenkiintoisia lamppuja ja sähköjohtoja - niistä jokainen löytää omaan sisustukseensa sopivan detaljin.

Energiansäästölampuilla säästät rahaa

Esimerkiksi Finnish Design Shopilla on tarjolla kaunis Plumen lampunjohto ja metallinen kanta, jka on saatavilla paitsi mustana niin kirkuvan punaisena tai kuparisena. Plumen on uudenlainen energiansäästölamppu, joka ei tarvitse lampunvarjostinta suojakseen. Lampun muotoilu on hauska ja eri näkökulmista erilainen. Lisäksi Plumen lamppu keuluttaa 80  % vähemmän energiaa ja kestä kahdeksan kertaa kauemmin kuin normaali hehkulamppu. Hieno vaihtoehto netistä tilaamalla on esimerkiksi myös House Doctorin hauska mustavalkoinen, retrohenkinen, kankainen sähköjohto taikka tyylikäs teollisuushenkinen, messinkinen tai kuparinen Framan E27. Käytä mielikuvitustasi ja yhdistele hauskoja lamppuja sekä tyylikkäitä sähköjohtoja - luo persoonallista sisustusta edullisesti!

Siirry alkuun