Le Klint Varjostin Malli 16, muovi 30 cm Sis. Statiivin
289,00€
Le Klint 172 Mini Lampunvarjostin, muovi
106,00€
Lithophane Varjostin 9 cm, Lace
40,00€
Alex valaisinkupu, musta, Watt & Veke
59,00€
Le Klint 2 Lampskärm 1 cm, Paperi
175,00€
Lumiere 05 piccola lasikupu, valkoinen, Foscarini
130,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Bengt & Lotta
Ferm Living
Foscarini
Frama
Himla
House Doctor
Le Klint
Lisa Bengtsson
MarkSlöjd
Menu
Northern Lighting
Orsjo Belysning
Pentik
SELETTI
Studio Lisa Bengtsson
Vita
Watt & Veke
Zwilling
Ellos
Mimou
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Lampunvarjostimet

250 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Lampunvarjostimilla epäsuora valaistus

Valaistus on eräs sisustuksen tärkeimmistä elementeistä. Sen suunnittelu alkaa tilan käyttötarkoituksen pohtimisesta. Valaistuksen tehtävä on paitsi korostaa ja täydentää sisustuksen tyyliä, niin ennen kaikkea parantaa tilan olemusta ja ergonomiaa sekä luoda tilaan tunnelmaa. Valaistuksella on ihan keskeinen osa tunnelman luomisessa. Lampunvarjostimilla puolestaan on olennainen tehtävä siinä, millainen tunnelma tilaan syntyy ja kuinka tila koetaan.

Luo tunnelmaa keinovalaistuksella

Vaikka usein kuulee ajateltavan, että keinovalaistus on luonnonvalon vastakohta, todellisuudessa keinovalaistuksella kannattaa pyrkiä mahdollisimman luonnonvalon kaltaiseen tulokseen, jotta tila koettaisiin saman sävyisenä kuin luonnonvalossa. Paitsi valon määrä niin sen laatu ja suunta vaikuttavat sisustukseen. Sen vuoksi sillä, millaisen lampunvarjostimen valitsee, on suuri merkitys. Lampunvarjostin kannattaa valita tilan mukaan: makuuhuoneessa tarvitaan erilaista valaistusta kuin keittiössä.

Valitse kaunis ja häikäisemätön epäsuora valo

Valaistuksessa pyritään usein epäsuoraan valaistukseen, mikä tarkoittaa sitä, että valo heijastuu jonkin pinnan kautta. Epäsuoralla valaistuksella saadaan aikaiseksi varjotonta valoa, joka valaisee miellyttävästi kodin tiloja. Tällöin tilasta saadaan harmoninen ja rauhallinen, sekä valosta häikäisemätön. Lampunvarjostimilla saadaan helposti ja kätevästi muutettua valo epäsuoraksi ja häikäisemättömäksi. Lisäksi niillä saadaan nopeasti ilmettä sisustukseen. 

Netissä on tarjolla hyvät valikoimat lampunvarjostimia. Aina ei tarvitse ostaa kokonaan uutta valaisinta, vaan pelkän lampunvarjostimen uusiminen onnistuu - se on helppoa ja edullistakin. Vaihtoehtoja on lukemattomia. Netistä saa helposti tilattua esimerkiksi Goal lampunvarjostimen House Doctorilta - kauniin turkoosinsävyinen lasinen lampunvarjostin, joka tuo nätisti ilmettä esimerkiksi ruokailuryhmän päälle sijoitettuna. Klassisesta tyylistä pitävälle sopii esimerkiksi ajaton, vekitetty valkoinen jalkalampun varjostin Le Klint, jonka on suunnitellut Tage Klint.

Siirry alkuun