Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Applicata
Blomus
Brabantia
By Lassen
Desico
Design Letters
Ferm Living
Frama
Georg Jensen
Hay
Marimekko
MarkSlöjd
Menu
Samuji
Star Trading
Aihio
Ellos
Skandinavisk
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Kynttilät

409 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Kynttilät valaisevat pimenevät illat

Kynttilä luo mukavaa tunnelmaa erityisesti syksyisiin iltoihin, kun vesisade ropisee ja tuuli vinkuu nurkissa. Tuli on elementtinä rauhoittava ja usein kynttilää katsoessa rentoutuukin nauttimaan juuri siitä hetkestä. Kynttilöitä aloitetaan polttamaan yleensä jo kesän lopulla, kun illat Suomessa pimenevät. Kynttilöiden polttaminen huipentuu Joulukuussa, kun juhlitaan adventtipyhiä, itsenäisyyspäivää, joulua ja uutta vuotta. Kynttilöitä löytyykin lähes joka kodista ja se on varma valinta lahjaksi esimerkiksi kylään mentäessä. Kynttilöiden valikoima netissä on todella laaja ja jokaiseen juhlaan on yleensä saatavilla omia erikoiskynttilöitä, esimerkiksi kalenterikynttilät ovat joulukuun hitti. Kynttilöiden värit vaihtelevat perinteisestä valkoisesta värikkäsiin ja mustiin. Uudet trendivärit ovat yleensä nopeasti saatavilla ja näkyvissä myös kynttilöissä.

Kruunukynttilä, antiikkikynttilä vai pöytäkynttilä?

Kynttilöiden polttaminen on osa sisustamista, kuten valaistuksen suunnittelu ja toteutuskin. Kynttilöitä kannattaakin polttaa harkitusti kodin eri paikoissa. Kruunukynttilät ja antiikkikynttilät ovat kapeita ja korkeita ja soveltuvat kynttilänjaloissa poltettaviksi esimerkiksi ruokapöytään ja kirjahyllyn päälle. Pöytäkynttilät tuovat enemmän valoa, joten niitä on hyvä käyttää valontuojana, jos haluaa sammuttaa kodin muuta valaistusta. Antiikki- ja kruunukynttilöiden paloaika on yleensä n. 8 tuntia. Pöytäkynttilöiden paloaika taas voi olla helposti yli 30 tuntia. Kynttilöitä ostettaessa kannattaakin kiinnittää huomiota kynttilöiden paloaikaan ja käyttötarkoitukseen. Joulunajaksi on hyvä hamstrata paljon antiikki- ja kruunukynttilöitä, ettei ainoat kynttilät ole poltettuna heti ensimmäisenä iltana. 

Kynttilä tuoksulla vai ilman?

Tuoksukynttilät ovat erittäin suosittuja kynttilöitä. Tuoksukynttilät luovat tuoksullaan haluttua tunnelmaa, kun tuoksukynttilöiden tuoksu leviää mukavasti ympäri asuntoa ja herkistää aisteja. Koti ei usein itsessään tuoksu hyvältä, joten laadukkaan tuoksukynttilän avulla voit muuttaa helposti kodin tuoksuilmapiiriä. Tuoksukynttilät eroavat muista kynttilöistä usein myös ulkoisesti. Ne on pakattu lasipurkkiin tai rasiaan, mikä säilyttää tuoksuja pidempään. Tuoksukynttilöissä on paljon eroja, joten niitä kannattaakin kokeilla useammanlaisia. Netissä on saatavilla pienempiä tuoksukynttilöitä, joita ostamalla voi helposti löytää oman suosikkituoksunsa. Tuoksukynttilät ovat hinnaltaan kalliimpia, mutta ne ovat paloajaltaan usein kestävämpiä kuin normaalit kynttilät. Kynttilät on helppo keino tehdä arjesta juhlaa. Kokeile illallistaa kynttilöiden kanssa ja huomaa ero.

Siirry alkuun