Tuoksukynttilä Nissho Soleil Ltd 25 h, Voluspa
21,01€
Tuoksukynttilä kannella, SKOG, skandinavisk
35,00€
Como-tuoksukynttilä, balmuir
42,00€
Velvet Festivo -pallokynttilä 6 cm, balmuir
6,90€
Patina öljylamppu, mini, kupari, Klong
117,00€
Tuoksukynttilä kannella, KOTO, skandinavisk
35,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Airam
Alessi
ArchitectMade
Balmuir
Blomus
Bloomingville
Brabantia
Broste
By Lassen
Casa Stockmann
Day Home
Desico
Eightmood
Elsa
Ernst Kirchsteiger
Ferm Living
Georg Jensen
Goebel
Himla
House Doctor
Klong
Lilla Bruket
Magnor
Muurla
Newport
Nordic
Pentik
Royal Copenhagen
Sagaform
Seletti
Skultuna
Tom Dixon
Voluspa
Wedgwood
Aihio
Duni
Finnmari
Havi
Me
Skandinavisk
Sole
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Kynttilät

855 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Kynttilät valaisevat pimenevät illat

Kynttilä luo mukavaa tunnelmaa erityisesti syksyisiin iltoihin, kun vesisade ropisee ja tuuli vinkuu nurkissa. Tuli on elementtinä rauhoittava ja usein kynttilää katsoessa rentoutuukin nauttimaan juuri siitä hetkestä. Kynttilöitä aloitetaan polttamaan yleensä jo kesän lopulla, kun illat Suomessa pimenevät. Kynttilöiden polttaminen huipentuu Joulukuussa, kun juhlitaan adventtipyhiä, itsenäisyyspäivää, joulua ja uutta vuotta. Kynttilöitä löytyykin lähes joka kodista ja se on varma valinta lahjaksi esimerkiksi kylään mentäessä. Kynttilöiden valikoima netissä on todella laaja ja jokaiseen juhlaan on yleensä saatavilla omia erikoiskynttilöitä, esimerkiksi kalenterikynttilät ovat joulukuun hitti. Kynttilöiden värit vaihtelevat perinteisestä valkoisesta värikkäsiin ja mustiin. Uudet trendivärit ovat yleensä nopeasti saatavilla ja näkyvissä myös kynttilöissä.

Kruunukynttilä, antiikkikynttilä vai pöytäkynttilä?

Kynttilöiden polttaminen on osa sisustamista, kuten valaistuksen suunnittelu ja toteutuskin. Kynttilöitä kannattaakin polttaa harkitusti kodin eri paikoissa. Kruunukynttilät ja antiikkikynttilät ovat kapeita ja korkeita ja soveltuvat kynttilänjaloissa poltettaviksi esimerkiksi ruokapöytään ja kirjahyllyn päälle. Pöytäkynttilät tuovat enemmän valoa, joten niitä on hyvä käyttää valontuojana, jos haluaa sammuttaa kodin muuta valaistusta. Antiikki- ja kruunukynttilöiden paloaika on yleensä n. 8 tuntia. Pöytäkynttilöiden paloaika taas voi olla helposti yli 30 tuntia. Kynttilöitä ostettaessa kannattaakin kiinnittää huomiota kynttilöiden paloaikaan ja käyttötarkoitukseen. Joulunajaksi on hyvä hamstrata paljon antiikki- ja kruunukynttilöitä, ettei ainoat kynttilät ole poltettuna heti ensimmäisenä iltana. 

Kynttilä tuoksulla vai ilman?

Tuoksukynttilät ovat erittäin suosittuja kynttilöitä. Tuoksukynttilät luovat tuoksullaan haluttua tunnelmaa, kun tuoksukynttilöiden tuoksu leviää mukavasti ympäri asuntoa ja herkistää aisteja. Koti ei usein itsessään tuoksu hyvältä, joten laadukkaan tuoksukynttilän avulla voit muuttaa helposti kodin tuoksuilmapiiriä. Tuoksukynttilät eroavat muista kynttilöistä usein myös ulkoisesti. Ne on pakattu lasipurkkiin tai rasiaan, mikä säilyttää tuoksuja pidempään. Tuoksukynttilöissä on paljon eroja, joten niitä kannattaakin kokeilla useammanlaisia. Netissä on saatavilla pienempiä tuoksukynttilöitä, joita ostamalla voi helposti löytää oman suosikkituoksunsa. Tuoksukynttilät ovat hinnaltaan kalliimpia, mutta ne ovat paloajaltaan usein kestävämpiä kuin normaalit kynttilät. Kynttilät on helppo keino tehdä arjesta juhlaa. Kokeile illallistaa kynttilöiden kanssa ja huomaa ero.

Siirry alkuun