Nappula kynttelikkö, valkoinen, Iittala
139,00€
Cobra Lattiakynttilänjalka Iso, Georg Jensen
267,00€
Retro Accessories Kynttilänjalka, 220 mm, Villeroy & Boch
20,00€
Nappula kynttilänjalka 18,3 cm, musta, Iittala
31,90€
The Ring kynttilänjalka, musta, House Doctor
20,00€
Nappula Kynttelikkö 251 x 263 cm, Iittala
139,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
A2
Alessi
Applicata
Arne Jacobsen
Bengt & Lotta
Blomus
Bloomingville
Born In Sweden
Broste
By Lassen
Cristel
Day Home
Design: Kristina Stark
Design House Stockholm
Erik Bagger
Eva Solo
Ferm Living
Georg Jensen
Goebel
Hay
Hem
Herstal
Holmegaard
House Doctor
Iittala
Kartell
Klong
Kosta Boda
Kähler
Lexington
Magnor
Marimekko
Maze
Menu
Muuto
Nachtmann
Nordstjerne
Normann Copenhagen
Northern Lighting
Orrefors
Oyoy
Paradisverkstaden
Pentik
Ponpon
Rosendahl
Rosenthal
Röshults
SMD Design
Sagaform
Skagerak
Skultuna
Stelton
Superliving
Swarovski
Tove Adman
Villeroy & Boch
Vitra
Waterford
Wedgwood
Zwilling
Andersen
Balmuir
Eightmood
Ellos
Globo
Molton
Plastex
Sand
Star
Ørskov
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Iittala
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Zocohome
Poista kaikki suodattimet

Kynttilänjalat

923 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Kynttilänjalka on turvallinen sisustuselementti

Valurauta, metalli, lasi tai marmori -niistä on turvalliset ja näyttävät kynttilänjalat usein tehty. Valmistusmateriaali ja muoto määrittävät kynttilänjalan sisustuksellista tyyliä. Verkkokauppojen valikoima on erittäin laaja, joten jokaiseen tyyliin löytyy varmasti sopiva kynttilänjalka. Kynttilänjalka voi sisältää paikan useammalle kynttilälle, mutta usein se on suunniteltu yhdelle kynttilälle. Kynttilänjalat ovat yksinkertaisuudessaan usein näyttäviä, klassisia ja kauniita sisustusesineitä. Kynttilänjalkaan sopii niin antiikki- kuin kruunukynttilätkin. Kynttilän väriä vaihtamalla saa vaihtelua kattaukseen helposti ja vaivattomasti. Värivalikoima on laaja, joten voit helposti yhdistellä esimerkiksi toisiinsa sopivia kynttilöitä ja servettejä keskenään. Kynttilänjalkojen ja koriste-esineiden osto netistä on erittäin helppoa. Myös vertailu ja suurempien kattausten suunnittelu on mukavaa, kun käytössäsi on laajat valikoimat sisustustuotteita. Hopeinen kynttilänjalka on klassinen lahjaidea esimerkiksi hääparille. 

Kynttilänjalka ja kynttilä -yhdistelmä on kaunis jo sellaisenaan, mutta kynttilänjalkoja voi yhdistellä myös keskenään. Usein samalla merkillä on eri kokoisia ja värisiä kynttilänjalkoja, joita yhdistelemällä saa hauskan ja näyttävän kokonaisuuden. Lattiakynttilänjalat laitetaan nimensä mukaisesti suoraan lattialle. Lattiakynttilänjalat kohoavat yleensä n. metrin korkeuteen ja tuovat valoa ja tunnelmaa näyttävästi myös pöytien ja tasojen ulkopuolelle. 

Sytytä ja sammuta oikein

Kynttilässä on elävä liekki, jota on vahdittava tarkasti. Kynttilänjalat on valmistettu usein painavasta ja pitävästä materiaalista, mikä varmistaa sen, että kynttilä ei kaadu itsestään. Lapset ja eläimet voivat kuitenkin mennä tutustumaan kynttilöihin liian läheltä ilman tarkkaa valvontaa. Kynttilän sammuttamiseen suositellaan käytettäväksi erillistä sammutinta, joka tukahduttaa liekin. Jos sammutat kynttilän puhaltamalla, niin kynttilä tulisi puhaltaa sammuksiin sivulta pitäen kämmentä liekin vastapuolella. Jos kynttilän liekki lepattaa, kynttilä levittää yleensä myös sotkevaa nokea ympärilleen. Tällöin kannattaa sammuttaa liekki ja leikata sydämen lanka n. 7mm pitkäksi. 

Siirry alkuun