Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Ferm Living
Finlayson
Hay
Klaus Haapaniemi
Marimekko
Ellos
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Kylpytakit

216 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Kylpytakki tuo ylellisyyttä saunahetkeen

Mikä sen mukavampaa kuin heittää nautinnollisen saunahetken jälkeen päälleen kylpytakki ja mennä hieman jäähyttelemään ulos pimeään ja suomessa jos hyvää tuuria on, ihailla revontulia tai tähtitaivasta. Siinä on hetki arjen ylellisyyttä ja vapautta. Hetki, jolloin kylpytakin taika on parhaimmillaan. 

Kylpytakit ovat usein froteesta tai puuvillasta valmistettuja, jolloin ne kuivaavat todella hyvin ja ovat miellyttäviä päällä. Kylpytakkia voi käyttää myös aamutakin sijaan. Kylpytakissa on helppo hipsiä vaikka koko ilta kotona ja nauttia illasta rakkaan kanssa takkatulen äärellä. Kylpytakki on pitkä takin mallinen pyyhemmäinen tekstiili. 

Marimekko ja Finlayson suosittuja

Suomalaiset suosivat kylpytakkeja, sillä onhan sen avulla mukava hipsiä sinne paljuun tai ulkosaunaan. Jos haluaa suosia kotimaista designia niin Marimekko valmistaa kauniita raitaisia kylpytakkeja useissa eri väreissä. Myös Finlayson on tuonut designkauppoihin ihan oman laadukkaan kylpytakkimallistonsa. Kotimaista ei voi koskaan suosia liikaa ja kotimainen on usein laatua ja kannattavaa. Suositaan suomalaista ja toki halutessaan ulkomaalaistakin. Kukin haluamallaan tavalla myös kylpytakkivalinnassaan.

Tilaa kylpytakkisi nopeasti netistä vaikkapa lahjaksi

Yleellisiä ja erittäin laadukkaita kylpytakkeja myy esimerkiksi Royaldesign.fi. Netistä heidän verkkokaupastaan löytyvät huippu designmerkit kuten Gotland Star, Torekov sekä Sonia Rykiel. Näitä ainutlaatuisia ja tyylikkäitä kylpytakkeja myyvään paljon lahjaksi. Mikä onkaan ihanampi ja ylellisempi lahja rakkaalleen kuin laadukas kylpytakki. Myös Newport valmistaa ylellisiä kylpytakkeja omaan hetkeen. Hemmottele myös itseäsi ja hanki ylellinen kylpypyyhe, jolloin kylpeminen on vaivattomampaa ja ihanampaa. 

Suositeltavaa on tilata netistä, sillä missään kivijalkamyymälässä ei ole vastaavanlaisia valikoimia kuin design verkkokaupoissa. Netistä on kätevää valita haluamansa ja naputella se netistä vaikka älypuhelimella tilaukseen. Odota muutama päivä ja tuote on sinulla. Kätevämpää voi tuskin olla, kun saa säästää aikaa ja vaivaa sekä parhaimmillaan rahaakin.

Siirry alkuun