Merisuolakylpy 300g, Lilla Bruket
6,00€

Kylpysuolat

1 tuote 1 kaupasta

Rentoudu kylpysuolan avulla

Ehkä olet juuri toipumassa kiireisestä työviikosta ja mietit, miten voisit rentouttaa itseäsi ja hemmotella hieman. Me ihmiset pysähdymme ihan liian harvoin ja vielä harvemmin hemmottelemme itseämme. Nykyajan kiireen ja paineen keskellä on todella tärkeää huolehtia omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista. Ottaa hetki kiireisen päivän jälkeen ihan itselleen ja vaikka tavaksikin viikottain.

Kylpysuola antaa mahdollisuuden rentouttavaan kylpyhetkeen ja auttaa palautumaan kiireestä rentouttamalla väsyneitä lihaksia ja vähentämään lihasjännityksiä. Kylpysuolan sanotaan rentouttavan ja rauhoittavan myös ihmismieltä. Voisi kuvitella, että kylpysuolahetken jälkeen on huomattavasti tyytyväisempi ja rauhallisempi olo mennä nukkumaan.

Kylpysuola on ylellinen lahja ystävälle

Designkaupat myyvät myös kylpysuolaa. Se on myös varsin oivallinen ja ylellinen lahja antaa vaikkapa puolisolle tai ystävälle. Royal design myy Apotheken valmistamaa kylpysuolaa. Apotheken kylpysuolat ovat merisuolaa ja ne sisältävät paljon mineraaleja, joilla on hyviä vaikutuksia ihmiskeholle. 

Laita kynttilät palamaan kylpyhuoneeseesi, laita kuorivaa kylpysuolaa ammeseen tai vaikkapa pelkästään jalkakylpyyn ja rentouta ja vapauta itsesi kaikista viikon ja päivän rasituksista. Nauti hetkestä ja arvosta itseäsi niin paljon, että annat itsesi vain olla ilman mitään paineita ja velvollisuuksia. Anna itsellesi lupa rentoutua. Se on ensiarvoisen tärkeää, jotta jaksaa työ ja perhekiireiden keskellä. 

Onko oivempaa ja kätevämpää lahjaa tai muistamista kuin tilata netistä designkaupasta läheiselle kylpysuola. Niitä löytyy niin laventelilla valmistettua kuin maitokylpysuolaakin. Ne ovat äärimmäisen hoitavia ja rentouttavia kylpysuoloja. Tilaa omasi netistä jo tänään ja luo hänelle ikimuistoinen hetki rentouttavassa kylvyssä kylpysuolan kanssa. 

Siirry alkuun