Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse kategoria
X
Pyyheteline
Roskakori
Valitse tuotemerkki
X
Bloomingville
Brabantia
Ferm Living
Frama
Georg Jensen
House Doctor
Menu
Zone
Mifuko
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Kylpyhuonetarvikkeet

146 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Kylpyhuoneen tarvikkeet netistä

Kylpyhuone ja wc ovat yksi paikoista, joiden useimmat haluavat olevan selkeitä ja puhtaita. Ne ovat paikkoja, jonne halutaan tavaraa joka lisää omaa mukavuutta käydä suihkussa, kylpeä ja saunoa. Kylpyhuoneissa on usein myös hygieniapiste eli allas, jossa pestään kädet ja huolehditaan muutenkin hygieniasta eli hampaiden pesusta jne. Erilaiset kylpyhuonetarvikkeet on erittäin kätevää ja vaivatonta ostaa suoraan netistä, sillä sieltä löytää ne kaikki mahdolliset huippumerkit designtuotteineen ja myös edullisemmat versiot.

Kylpyhuoneessa onkin ensi arvoisen tärkeää olla hyvät pyyhekoukut tai pyyhetelineet. Käsipyyhe halutaan usein kauniisti esille ja ehkäpä kätevästi jokaiselle perheenjäsenelle oma pyyhekoukkunsa. Erilaiset designkaupat kätkevät valikoimaansa niin upean yksinkertaiset nuppikoukut kuin erilaiset pyyheripustimet. Kauniisti sijoitettu pyyhe niin kylpypyyhe kuin käsipyyhekin ansaitsee arvoisensa paikan. Onhan se kätevää ottaa pyyhe koukusta heti suihkusta tultaessa entä vaikkapa tason päältä. 

Löydä tyylikäs ja käytännöllinen roskis

Kylpyhuoneen perustarvikkeisiin kuuluu myös roskis. Roskiskin voi olla tyyliin sopiva ja kaunis. Usein on järkevää suosia kannellisia roskiksia, sillä ne pitävät hajut ja roskat hyvin piilossa. Polkaistavia klassisia roskiksia myy esimerkiksi Scandinavian design center useissa eri väreissä. 

Vaaka on myös varsin tavanomainen hankinta kylpyhuoneeseen. Siinä on helppo kipaista kiireisenäkin aamuna. Toimiva ja tyylikäs vaaka ei haittaa tunnelmaa, kun se on designia, kuten esimerkiksi Brabantia henkilövaaka. Erilaiset pumppupullot ovat myös suosiossa. Onhan kunnon tyylikäs design käsisaippuapullo tyylikkäämpi ja käytännöllisempi täyttää kuin vaikkapa kaupan perusvalikoimassa oleva muovinen pullo. Designkauppojen sivuilta löydät toinen toistaan tyylikkäämmät pumppupullot eri väreissä ja tyyleissä. 

Kylpyhuonematot ja erilaiset säilytyskorit ja suihkulastat on hyvä tilata laadukkaana, sillä eihän niitä mielellään uusita jatkuvasti. Laatu on tyylikästä ja  käytännöllistä ja siitä ollaan valmiita maksamaan. Se tuo myös kauneutta ja viihtyisyyttä kylpyhuoneeseen. Tilaa omasi jo tänään netistä. Design säilyttää arvonsa ja tyylikkyytensä ja on usein ajatonta.

Siirry alkuun