Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Almedahls
Arabia
Arne Jacobsen
Blomus
Bloomingville
Bodum
Broste
Denby
Design House Stockholm
Design Letters
Ernst Kirchsteiger
Eva Solo
Ferm Living
Georg Jensen
Gustavsberg
Hardanger
Hay
House Doctor
Höganäs
Iittala
Jensen
Kosta Boda
Kähler
Le Creuset
Marimekko
Menu
Muurla
Nordic
Normann Copenhagen
Oyoy
Paradisverkstaden
Pillivuyt
RigTig
Rosendahl
Rosenthal
Rosti
Royal Copenhagen
Royal Doulton
Sagaform
Seletti
Skagerak
Skultuna
Spiegelau
Spode
Stelton
Superliving
Tove Adman
Villeroy & Boch
Wedgwood
Zwilling
Bialetti
Dl
Kultakeramiikka
Lumi
Mateus
Mimou
Nude
Party
Peking
Revol
Rice
Rorstrand
Sand
Tonfisk
Versace
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Hobby Hall
Homeroom
Iittala
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Kupit & mukit

1077 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Mukit nostavat suosiotaan

Kupit ja mukit ovat varsin vanha keksintö ja meidän jokaisen arkipäiväisessä käytössä. Emme edes ajattele, miten usein otamme sieltä kaapista mukin tai kupin ja juomme siitä niin kahvia, vettä kuin mitä tahansa muutakin juomaa. Etenkin ennen esimerkiksi kahvikupit olivat kovassa käytössä niin arkena kuin juhlanakin. Kahvijuotiin aina kahvikupista, joka on usein pieni, ohutreunainen ja pieni korvallinen. Sen yhteydessä käytettiin usein aluslautasta. 

Yhä enemmän kahvikupin tilalle on tullut kahvimuki. Muki on kuppia selvästi paksureunaisempi sekä isompi korvaltaan, kooltaan ja usein suoraseinäinen, ei tosin aina. Mukit ovat vallaanneet suomalaistenkin kodit niin kahvin kuin teenkin juoma-astiana. Jopa juhlissa katetaan kuppien tilalle mukit. Nyt onkin saatavilla runsaasti erilaisia ja erikokoisia mukeja. Pienet kahvikupit ovat hieman saaneet antaa paikkaansa mukeille. 

Muumimuki on suomalaisten suosiossa

On olemassa myös erilaisia pieniä kuppeja kuten munakuppeja kananmunia varten sekä erilaisia lattemukeja ja purnukoita ja purkkeja kekseille ja muille pikku jutuille. Designkaupat myyvät erilaisia sarjoja ja kaunista design astiastoja. Jokainen löytää takuulla oman mielensä mukaiset astiat näistä lukuisista designkaupoista, joita netti on nykyisin pullollaan. 

Mukien käytön lisääntyessä on myös tarjonta lisääntynyt valtavasti. Mukeja käytetään lukuisiin eri tarkoituksiin aina teen ja kahvin juonnista kukka-purkeiksi ja hammasharjakupiksi. Erilaisia mukeja ja kuppeja löytyy niin Marimekon suomalaista designia kuin myös Iittalalta. Yksi suosituimpia mukeja suomalaisille lienee Arabian Muumi-mukit. Niitä monet keräilevät ja ostavat hyvin mielellään. 

Netistä onkin varsin vaivatonta surffata itselleen tyylikkään kahviastiastot kuin iltateemukitkin. Varsin paljon aikaa säästävää on suosia erilaisia designkauppoja netissä kuin kivijalkamyymälöitä. Tuotteet saa kotiin postitettuina ja niillä on palautusoikeus. Kukapa ei nauttisi nykyisen helppoa shoppailua, jonka vain netti mahdollistaa jopa älypuhelimille.

Siirry alkuun