Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Artek
By Lassen
Design Letters
Ferm Living
Fritz Hansen
Hay
Hem
Inno
Massproductions
Maze
Muuto
Normann Copenhagen
Petite Friture
Room Copenhagen
Skagerak
String
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Poista kaikki suodattimet

Koukut & ripustimet

126 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Koukut ja ripustimet, pientä designia jokaiselle

Koukut ja ripustimet ovat olennainen osa kotimme sisustusta. Erilaiset koukut ja ripustimet toimivat vaatteiden säilytykseen sekä niiden esille laittamiseen. Lisäksi erilaiset pyyhkeet tarvitsevat oman koukkunsa tai ripustimensa. Koukut ovat myös hauskoja sisustuselementteinä. Ne toimivat myös hyvin koristeiden ja taulujen esille ripustamisessa. 

Nykyisin varsin pinnalla on erilaiset nuppi ripustimet, joita voi siis laittaa seinään. Ne tuovat erilaista ja raikasta ilmettä huoneeseen, jossa on vaikkapa muuten tosi selkeä ja mustavalkoinen sisustus. Nupit tuovat vaikka pastellinsävyisinä ihanan raikkaan tuulahduksen tilaan. Jos taas haluaa vaatteensa kauniisti esille ja samalla osaksi sisustusta, ei vaaterekki ole ollenkaan hassumpi vaihtoehto vaatteiden säilyttämiseen.

Eteiseen puolestaan sopivat hyvin erilaiset jalalliset naulakot. Koukkutankoja löytyy myös erilaisia, niihin siis kiinnitetään koukut ja siitä voi ripustaa niin vaatetta kuin vaikkapa ne lasten reput ja omat laukutkin. Moderniin tyyliin löytyy varsin selkeitä ja yksinkertaisella designilla olevia koukkuja, kun taas maalaisromanttiseen sisustukseen löytyy mitä kauneimpia ja romanttisempia ripustimia. 

Erilaiset design koukut netistä

Netistä tilatessa ripustimia ja koukkuja on valinnan mahdollisuuksia lukemattomia. Designkaupat kätevät valikoimaansa mitä upeampaa designia myös näiden tuotteiden osalta. Netistä onkin helppo tilata, sillä sieltä löytää yleensä lähes aina haluamansa. Lisäksi tuotteet on helppo ja vaivatonta palauttaa, jos ne eivät vastaakaan mieltymyksiin.

Siirry alkuun