Wow Sormuspidike, Oliivinvihreä, Koziol
11,00€
Pi:p Korupuu M, Sinapinvihreä/ Oliivinvihreä, Koziol
22,00€
Koziol Cora korupuu, musta/läpikuultava
26,90€
Koziol PI:P korupuu M, valkoinen ja läpinäkyvä
15,90€
Pi:p Korupuu L, Musta, Koziol
26,00€
Koziol Cora korupuu, valkoinen
17,90€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Broste
Koziol
Menu
Nomess Copenhagen
Royal Doulton
Skultuna
Swarovski
Umbra
Balmuir
Villa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Korujen säilytys & korupuut

73 tuotetta 5 kaupasta

Korujen säilytys ja korupuut

Korut kuuluvat yleensä niihin arvokkaimpiin esineisiin, joita omistamme. Hassua onkin, että hyvin usein niitä säilytetään epämääräisissä laatikoissa - ja vielä sekaisin. Korun kannalta paras vaihtoehto on säilyttää se turvallisesti niin, että se säilyy mahdollisimman pitkään. Erilaiset korukaapit tai -henkarit ovat hyvä tapa saada korut turvaan niin, että ne olisivat kätevästi yhdessä paikassa, nopeasti saatavilla sekä katseilta suojata.

Aseta helysi esille

Yhtä lailla kauniit korut voi kuitenkin asettaa esille. Silloin niitä muistaa käyttääkin useammin. Koruista voi luoda kauniita detaljeja sisustukseen esimerkiksi asettamalla ne kauniisti muotoiltuun korupuuhun, joita löytyy netistä vaikka millä mitalla. Telineessä koru pysyy hyvin ojennuksessa ja siitä koru on todella vaivatonta ottaa käyttöön. Niihin kannattaakin sijoittaa etenkin arkikäytössä olevat korut. Telineen saa myös mahdutettua pieneen tilaan ja sen siirtely on helppoa.

Koruteline voi olla kaunista muotoilua. Netistä löytyy korutelineitä paitsi suosituiksi puiksi muotoiltuna, mutta se voi olla myös vaikkapa käsi, hirvi tai hauska kaktus, kuten Koziolin valikoimista löytyy. Kaktuksesta löytyy paikat paitsi kaulakoruille ja roikkukorviksille niin myös nappikorviksille.

Siirry alkuun