Classic 120 kori, galvanoitu, Korbo
132,00€
Metallikori Classic 35, galvanoitu, Korbo
116,00€
Wire kori, musta, Ferm Living
40,33€
Lastu ostoskori nahkakahvoilla, Verso Design
62,00€
Wire kori, mintunvihreä, Ferm Living
50,00€ 71,50€
Wire Kori, Messinki, Eri kokoja, Ferm Living
61,49€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Blomus
Bloomingville
Cane-Line
Eightmood
Essey
Everyday design
Ferm Living
House Doctor
Iittala
Korbo
Menu
Orskov
Oyoy
Rosenthal
Skagerak
Verso Design
Wusthof
Zweed
Ellos
Mifuko
Mimou
Reisenthel
Villa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Iittala
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Zocohome
Poista kaikki suodattimet

Korit

241 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Korit ovat monipuolisia sisustuselementtejä

Pukeutumisessa muoti on mennyt jatkuvasti käytännöllisempään suuntaan. Tällä hetkellä trendikästä on himmata kaupungilla lenkkareissa ja väljissä vaatteissa. Sama rento meininki on kulkeutunut myös kadulta koteihin. Myös sisustuksessa otetaan rennosti - kodin sisustuksen kuuluu olla rosoisen rento eikä todellakaan liian viimeistelty. Kivan boheemin fiiliksen saat sisustamalla luonnonläheisillä, runsailla yksityiskohdilla, kuten koreilla.

Koreilla rentoa, itämaista henkeä

Tekelemäiset lamput ovat in, niin myös korit. Korit punotaan nyt rouheasti luonnonmateriaaleista, kuten meriheinästä. Esimerkiksi tyylikäs Graphic kori merkiltä House Doctor valmistetaan maissilehdistä ja nahkasta. Rennosti palmusta Marokossa kudottu Palmerie-kori sopii erinomaisesti esimerkiksi leipäkoriksi.

Skarppia kulmikkuutta on saatavilla myös, jos jotakin boheemi pehmeys ei ihastuta. Tyylikäs pelkistetty elementti on esimerkiksi Niels Hvassin suunnittelema Cutter-laatikko, jonka muoto on ajattoman klassinen ja puhdas. Markkinoilla on myös runsaasti tarjolla erilaisia metallikoreja esimerkiksi trendikkään kuparisina tai messinkisinä. Ne tuovat sopivaa kontrastia lämminsävyisseen, värikkääseen sisustukseen. Tämän hetken trendikkäimmät ja tyylikkäimmät korit saa tilattua kätevästi netistä.

Korien luova käyttö sisustuksessa

Kori on eräs vanhimmista sisustuselementeistä: onhan se helppo valmistaa ja erittäin monipuolinen. Sitä on yksinkertaista siirtää ja siinä voi säilyttää käytännössä mitä vain. Lisäksi se on hyvin kaunis sisustuselementti. Olohuoneessa koreissa voi säilyttää esimerkiksi aikakausilehtiä tai huopia. Lastenhuoneesa koreissa saa säilytettyä tyylikkäästi lapsen lempparilelut. Kylpyhuoneeseen luonnonmateriaalista valmistettu kori tuo lämpöä ja kontrastia, lisäksi se piilottaa kätevästi shampoopullot. Makuuhuoneessa kori voi olla kaunis sisustuselementti, joka kätkee sisäänsä likapyykin.

Siirry alkuun