Designkaupat netissä

Korit

61 tuotetta 3 kaupasta

Korit ovat monipuolisia sisustuselementtejä

Pukeutumisessa muoti on mennyt jatkuvasti käytännöllisempään suuntaan. Tällä hetkellä trendikästä on himmata kaupungilla lenkkareissa ja väljissä vaatteissa. Sama rento meininki on kulkeutunut myös kadulta koteihin. Myös sisustuksessa otetaan rennosti - kodin sisustuksen kuuluu olla rosoisen rento eikä todellakaan liian viimeistelty. Kivan boheemin fiiliksen saat sisustamalla luonnonläheisillä, runsailla yksityiskohdilla, kuten koreilla.

Koreilla rentoa, itämaista henkeä

Tekelemäiset lamput ovat in, niin myös korit. Korit punotaan nyt rouheasti luonnonmateriaaleista, kuten meriheinästä. Esimerkiksi tyylikäs Graphic kori merkiltä House Doctor valmistetaan maissilehdistä ja nahkasta. Rennosti palmusta Marokossa kudottu Palmerie-kori sopii erinomaisesti esimerkiksi leipäkoriksi.

Skarppia kulmikkuutta on saatavilla myös, jos jotakin boheemi pehmeys ei ihastuta. Tyylikäs pelkistetty elementti on esimerkiksi Niels Hvassin suunnittelema Cutter-laatikko, jonka muoto on ajattoman klassinen ja puhdas. Markkinoilla on myös runsaasti tarjolla erilaisia metallikoreja esimerkiksi trendikkään kuparisina tai messinkisinä. Ne tuovat sopivaa kontrastia lämminsävyisseen, värikkääseen sisustukseen. Tämän hetken trendikkäimmät ja tyylikkäimmät korit saa tilattua kätevästi netistä.

Korien luova käyttö sisustuksessa

Kori on eräs vanhimmista sisustuselementeistä: onhan se helppo valmistaa ja erittäin monipuolinen. Sitä on yksinkertaista siirtää ja siinä voi säilyttää käytännössä mitä vain. Lisäksi se on hyvin kaunis sisustuselementti. Olohuoneessa koreissa voi säilyttää esimerkiksi aikakausilehtiä tai huopia. Lastenhuoneesa koreissa saa säilytettyä tyylikkäästi lapsen lempparilelut. Kylpyhuoneeseen luonnonmateriaalista valmistettu kori tuo lämpöä ja kontrastia, lisäksi se piilottaa kätevästi shampoopullot. Makuuhuoneessa kori voi olla kaunis sisustuselementti, joka kätkee sisäänsä likapyykin.

Siirry alkuun