Copenhague CPH90 työpöytä, musta, Hay
733,00€
Overtime kirjoituspöytä small, valkoinen, VOICE
870,00€
Georg kirjoituspöytä, tammi, Skagerak
699,00€
Copenhague CPH90 työpöytä, mattalakattu tammi, Hay
733,00€
REB 005 Kaari työpöytä, musta HPL / musta tammi, Artek
1080,00€
REB 006 Kaari työtaso, musta / tammi, Artek
600,00€
Valitse kategoria
Suosituimmat kirjoitus- ja työpöydät
X
Arc
CPH90
Georg
Overtime
Ray
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
A2
Artek
Department
Frama
Gubi
Hay
Lundia
Moooi
Muurame
Nomess Copenhagen
Normann Copenhagen
SMD Design
Skagerak
VOICE
Vitra
Zweed
Andersen
Ellos
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Room21 Design
Royal Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Kirjoituspöydät ja työpöydät

85 tuotetta 5 kaupasta

Kirjoitus- ja työpöydän tärkeys

Nykyisin tietokoneen käyttö on lisääntynyt huomattavasti. Yhä enemmän ihmiset työskentelevät tietokoneen ääressä niin työpaikoilla kuin kouluissakin. Tärkeää on huomata etenkin oman asennon ergonomisuus. Huono asento ja väärä pöydän korkeus lisäävät entisestään niska-hartiaseudun vaivoja. Siksi onkin erityisen tärkeää olla kunnon työ- tai kirjoituspöytä juuri itselle sopivan korkuinen ja mallinen. Erilaisia kirjoitus- ja työpöytiä löytyy netistä. Kauniita designtyötasoja löytyy moniin erilaisiin sisustustyyleihin. 

Netistä löytyy niin yksinkertaisempaa tasoa kuin kätevillä laatikostoilla varustettuja. Netissä työ- ja kirjoituspöytiä myy esimerkiksi Royaldesign.fi, Finnishdesignshop.fi sekä Room21.fi.

Kirjoitus- ja työpöydän valinta

Lapselle hankitaan usein jo ensimmäinen kirjoituspöytä koulun alkaessa, sillä siinä on huomattavasti parempi asento tehdä läksyjä kuin esimerkiksi lattialla huonossa asennossa ollen. Nuoresta iästä saakka on tärkeää tukea oikeaa ja ergonomista asentoa. Kirjoituspöytiä on niin kauniisti pukkijaloilla varustettuja enemmän maalaistyyliä edustavia kuin myös modernimpaa designia. Esimerkiksi Department ja Harto valmistavat pukkijalkaisia yksinkertaisia kirjoituspöytiä. 

Jos taas tahtoo hieman erikoisempaa designia niin Departmant valmistaa esimerkiksi Ray kirjoituspöytää, joka on kauniisti ja linjakkaasti sekä aaltomaisesti muotoiltu. Työpöydän valintaan vaikuttaa myös säilytystilan tärkeys. Miten paljon tarvitsee tilaa erilaisille papereille ja asiakirjoille, ja haluaako työpöydän yhteyteen laatikoita vai hommaako erillisen laatikoston papereita varten. Kukapa ei pitäisi siitä, että paperit ovat hyvässä järjestyksessä ja helposti saatavilla työpöydän ääressä. Netistä löytyy usein edullisempaan hintaankin designtuotteita kuin kivijalkakaupoista. Joissakin verkkokaupoissa myös toimitukset ovat ilmaisia.

 

Siirry alkuun