Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Lexington
Lundia
Maze
String
Kiteen
Tvilum
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Poista kaikki suodattimet

Kirjoituspöydät ja työpöydät

155 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Kirjoitus- ja työpöydän tärkeys

Nykyisin tietokoneen käyttö on lisääntynyt huomattavasti. Yhä enemmän ihmiset työskentelevät tietokoneen ääressä niin työpaikoilla kuin kouluissakin. Tärkeää on huomata etenkin oman asennon ergonomisuus. Huono asento ja väärä pöydän korkeus lisäävät entisestään niska-hartiaseudun vaivoja. Siksi onkin erityisen tärkeää olla kunnon työ- tai kirjoituspöytä juuri itselle sopivan korkuinen ja mallinen. Erilaisia kirjoitus- ja työpöytiä löytyy netistä. Kauniita designtyötasoja löytyy moniin erilaisiin sisustustyyleihin. 

Netistä löytyy niin yksinkertaisempaa tasoa kuin kätevillä laatikostoilla varustettuja. Netissä työ- ja kirjoituspöytiä myy esimerkiksi Royaldesign.fi, Finnishdesignshop.fi sekä Room21.fi.

Kirjoitus- ja työpöydän valinta

Lapselle hankitaan usein jo ensimmäinen kirjoituspöytä koulun alkaessa, sillä siinä on huomattavasti parempi asento tehdä läksyjä kuin esimerkiksi lattialla huonossa asennossa ollen. Nuoresta iästä saakka on tärkeää tukea oikeaa ja ergonomista asentoa. Kirjoituspöytiä on niin kauniisti pukkijaloilla varustettuja enemmän maalaistyyliä edustavia kuin myös modernimpaa designia. Esimerkiksi Department ja Harto valmistavat pukkijalkaisia yksinkertaisia kirjoituspöytiä. 

Jos taas tahtoo hieman erikoisempaa designia niin Departmant valmistaa esimerkiksi Ray kirjoituspöytää, joka on kauniisti ja linjakkaasti sekä aaltomaisesti muotoiltu. Työpöydän valintaan vaikuttaa myös säilytystilan tärkeys. Miten paljon tarvitsee tilaa erilaisille papereille ja asiakirjoille, ja haluaako työpöydän yhteyteen laatikoita vai hommaako erillisen laatikoston papereita varten. Kukapa ei pitäisi siitä, että paperit ovat hyvässä järjestyksessä ja helposti saatavilla työpöydän ääressä. Netistä löytyy usein edullisempaan hintaankin designtuotteita kuin kivijalkakaupoista. Joissakin verkkokaupoissa myös toimitukset ovat ilmaisia.

 

Siirry alkuun