Compile hylly, Configuration 7, musta, Muuto
1740,00€
Aalto seinähylly 112B, koivu, Artek
330,00€
Woody matala hylly, valkoinen, Hay
528,00€
Mategot Dedal Hylly, Venetian Gold, Gubi
239,93€
Compile hylly, Configuration 2, musta, Muuto
665,00€
Rack Model B hylly, musta, House Doctor
221,78€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
A2
Artek
Bedesign
Bloomingville
By Lassen
David Design
Design Letters
Elsa
Ferm Living
Gubi
Hay
House Doctor
Kartell
Klong
Kähler
Lundia
Menu
Muuto
Normann Copenhagen
Orskov
Oyoy
Röshults
Skagerak
Skultuna
Swedese
Tove Adman
Umbra
Vitra
Joutsen
Muumi
Zuny
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Kirjahyllyt

220 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Perinteisen kirjahyllyn sijaan jotain rohkeampaa

Suomalaisissa kodeissa perinteinen kirjahylly on usein puuta oleva perus hylly, jossa on useita hyllyjä ja siellä kirjat ovat nätisti rivissä. Yhä useampi ihminen kuitenkin välittää tänä päivänä enemmän kotinsa viihtyvyydestä ja sisustuksesta. Designia arvostavat ja suosivat ostavat mielellään tuotteensa netistä verkkokaupoista. Perinteisen kirjahyllyn tilalle hankitaan mitä tyylikkäämpää muotoilua.

Kirjahyllyt ovat oiva keksintö, sillä onhan varsin kätevää säilyttää kirjoja siististi hyllyssä ja löytää aina helposti etsimänsä. Kirjahylly voi olla myös tyylikäs koko olohuoneen tai makuuhuoneen katseenvangitsija. Jos haluaa perinteikkäämpää ja suomalaista muotoilua kirjahyllykseen, myy sitä esimerkiksi Finnishdesignshop.fi Artekin Alvar Aallon suunnittelemaan kaunista seinähyllyä. 

Jos taas haluaa saada itselleen hieman rohkeampaa ja modernimpaa kirjahyllyä, ei hassumpi valinta ollenkaan ole Royaldesign.fi:n myymä BookWorm Kirjahylly. Tuo kirjahylly on valmistettu alumiinista ja sitä löytyy mitä erilaisempaa mallia ja kokoa sekä väriä. Tämä on siis Kartell merkkinen.

Netti on varsinainen kirjahyllyviidakko

Rohkea valinta ja kuitenkin hieman perinteistä muistuttava on myös erilaiset puiset lattialle laitettavat kirjahyllyt. Tällainen on esimerkiksi Norman Copenhagenin One Step Up kirjahylly, joka muistuttaa erehdyttävästi tikapuita. Hylly on valmistettu saarnista. Tällaiset puiset hyllyt tuovat tilaan lämpöä ja kodinomaisuutta. 

Netistä tilattaessa valikoimaa on runsaasti ja valinta voi jopa olla hieman vaikeaa, kun valikoimaa on niin monen tyylistä ja hintaista. Designista kuitenkin ollaan valmiita maksamaan, ovathan useat designtuotteet todella ajattomia ja pitkäikäisiä.

Siirry alkuun