Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Ferm Living
Harri Koskinen Works
Hay
Hem
Klong
Lundia
Maze
Menu
Muuto
Normann Copenhagen
Swedese
Tom Dixon
Vitra
Adea
Montana
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Kirjahyllyt

134 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Perinteisen kirjahyllyn sijaan jotain rohkeampaa

Suomalaisissa kodeissa perinteinen kirjahylly on usein puuta oleva perus hylly, jossa on useita hyllyjä ja siellä kirjat ovat nätisti rivissä. Yhä useampi ihminen kuitenkin välittää tänä päivänä enemmän kotinsa viihtyvyydestä ja sisustuksesta. Designia arvostavat ja suosivat ostavat mielellään tuotteensa netistä verkkokaupoista. Perinteisen kirjahyllyn tilalle hankitaan mitä tyylikkäämpää muotoilua.

Kirjahyllyt ovat oiva keksintö, sillä onhan varsin kätevää säilyttää kirjoja siististi hyllyssä ja löytää aina helposti etsimänsä. Kirjahylly voi olla myös tyylikäs koko olohuoneen tai makuuhuoneen katseenvangitsija. Jos haluaa perinteikkäämpää ja suomalaista muotoilua kirjahyllykseen, myy sitä esimerkiksi Finnishdesignshop.fi Artekin Alvar Aallon suunnittelemaan kaunista seinähyllyä. 

Jos taas haluaa saada itselleen hieman rohkeampaa ja modernimpaa kirjahyllyä, ei hassumpi valinta ollenkaan ole Royaldesign.fi:n myymä BookWorm Kirjahylly. Tuo kirjahylly on valmistettu alumiinista ja sitä löytyy mitä erilaisempaa mallia ja kokoa sekä väriä. Tämä on siis Kartell merkkinen.

Netti on varsinainen kirjahyllyviidakko

Rohkea valinta ja kuitenkin hieman perinteistä muistuttava on myös erilaiset puiset lattialle laitettavat kirjahyllyt. Tällainen on esimerkiksi Norman Copenhagenin One Step Up kirjahylly, joka muistuttaa erehdyttävästi tikapuita. Hylly on valmistettu saarnista. Tällaiset puiset hyllyt tuovat tilaan lämpöä ja kodinomaisuutta. 

Netistä tilattaessa valikoimaa on runsaasti ja valinta voi jopa olla hieman vaikeaa, kun valikoimaa on niin monen tyylistä ja hintaista. Designista kuitenkin ollaan valmiita maksamaan, ovathan useat designtuotteet todella ajattomia ja pitkäikäisiä.

Siirry alkuun