Designkaupat.fi

Kesäkeittiö mahdollistaa ruoanlaiton ulkotiloissa

Kesäkeittiö mahdollistaa ruoanlaiton ja seurustelun ulkona niin mökillä kuin kotonakin. Usein kesäkeittiö sijoitetaan terassille, mutta se voi olla myös erillinen tilansa. Kesäkeittiön voi suunnitella täysin omien tarpeiden ja toiveiden mukaan ja useilla merkeillä onkin myynnissä kesäkeittiö-moduleita, joista voi rakentaa mieleisensä kokonaisuuden. Ruotsalainen Röshults valmistaa laadukkaita huonekaluja ja valikoima kattaa myös kesäkeittiöön sopivia tuotteita. Tuotteiden laatu ja toimivuus ovat tärkeitä, kun mietitään kesäkeittiötä. Osa kesäkeittiöistä on taivasalla, mutta suoja tai katos on yleensä suositeltavia. Apupöydät ja laatikostot tuovat kesäkeittiöön tarvittavaa säilytystilaa ja laskutasoja. Tiskiallas, kaasuliesi ja grilli ovat myös tärkeä osa ruoanlaittoa ja niitä voidaan yhdistää kesäkeittiöön. Ulkotiloissa käytetään materiaaleina esimerkiksi puuta ja ruostumatonta terästä. 

Yksinkertainen kesäkeittiö netistä

Kesäkeittiö on yksinkertaisemmillaan grilli, uuni tai kaasuliesi ulkona. Kesäkeittiö onkin siitä hyvä, että sitä voi laajentaa mielensä mukaan. Muurattu kesäkeittiö on myös kestävä ratkaisu ulkotiloihin. Kesäkeittiön ympärille rakennetut seinät ja katto mahdollistavat kesäkeittiön hyödyntämisen myös muina vuodenaikoina. Kesäkeittiön kaveriksi kannattaakin miettiä myös puutarhapöytiä ja -tuoleja sekä terassille sopivia penkkejä ja sohvia. Kesäkeittiön avulla Suomen lyhyestä kesästä pääsee nauttimaan enemmän ja ruoanlaitosta tulee luonteva osa ulkona olemista, auringosta nauttimista ja rentoutumista. Kesäkeittiö piristää myös ruoanlaittoa ja kesäkeittiön avulla ruokaan saakin erilaisia makuja. Myös erilaiset yrtti- ja istutusruukut yrtteineen sisustavat mukavasti kesäkeittiötä ja ruokaa voi maustaa rennosti kädenulottuvilla olevilla yrteillä. 

Luo tunnelmaa kesäkeittiöön lyhdyillä ja valoilla

Kesäkeittiö on tunnelmallinen paikka, missä luonto voi olla jo itsessään lähellä. Pienempään kesäkeittiöön voi luoda tunnelmaa ja tuoksuja yrteillä ja viherkasveilla. Viihtyvyyttä ja valoa voi taas luoda pimeneviin kesäiltoihin kynttilöillä, lyhdyillä ja ulkoilmaan sopivilla valaisimilla. Lämpöä ja väriä ulkotiloihin tuovat puolestaan erilaiset viltit ja huovat. Tunnelmallinen kesäkeittiö on paikka, missä viihtyy hyvin keväästä syksyyn ja tilaa voi sisustaa mielensä mukaan todella luovasti, sillä vaihtoehtoja riittää. 

Siirry alkuun