Babell XS 3-kerroslautanen, Valkoinen, Koziol
15,00€
Rotary tarjotin, valkoinen, Vitra
51,00€
Babell L 3-Kerroslautanen, Valkoinen, Koziol
28,00€
Cavendish Kerrosvati 34 cm, Hopea
101,00€
Loft White 3-Kerrosvati, Rosenthal
116,00€
Betty 3-kerroslautanen, Valkoinen, Koziol
21,01€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Arabia
Eva Solo
Gustavsberg
Koziol
Kähler
Rosenthal
Vitra
Asa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Makujakauppa
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Kerrostarjottimet

38 tuotetta 6 kaupasta

Kerrostarjottimet ovat tilaihmeitä

Kerrostarjottimet sekä vadit vetävät tarjoiltavia runsaasti, ja ovatkin sen vuoksi varsin käteviä tarjoiluastioita. Etenkin juhlissa käytetään erilaisia kerrostarjottimia. Myös arkena tyylikkäitä jo pelkästään olemassa olollaan, sillä niiden muotoilu etenkin design tarjottimissa on todella vangitsevia ja yksilöllisiä. Kerrostarjottimet ovat siis tarjoiluastioita, joihin on ikään kuin laitettu esimerkiksi kaksi tai useampia niin sanottuja lautasia päällekkäin. Pienen on päällä ja isoin tietysti alimmaisena.

Materiaalilla on väliä myös kerrostarjottimissa

Kerrostarjottimia löytyy useilta eri astiasarjoiltakin, jos haluaa jatkaa yhtenäistä linjaa tarjoiluastioiden tiimoilta. On mys olemassa yksittäisiä klassikko kerrosvateja. Kerrostarjottimia löytyy lasisia, muovisia kuin myös posliinisia. Esimerkiksi Rosenthal valmistaa toinen toistaan kauniimpia pyöreitä ja hienostuneita kerrosvateja, jotka käyvät niin arkeen kuin juhlaankin. Kerrosvadit ovat varsin käteviä, sillä ne ovat aina tyylikkäitä kattauksessa ja sen lisäksi vievät vähän tilaa ja niihin saa laitettua monenlaista tarjottavaa päällekäin. 

Erilaiset kerrosvadit netistä

Koziol puolestaan valmistaa upeita muovisia kerrostarjottimia, jotka voidaan käyttää myös yksittäin tai kasata kerrostarjottimeksi. Niiltä on helppo tarjoilla niin hedelmät, makeiset, leivokset kuin muutkin pikkujutut. Royal designin valikoima ei petä myöskään kerrostarjottimen etsijää. Valikoimaa on moneen tyyliin ja tarpeeseen. Kociolin valmistamat kerrosvadit ovatkin varsin klassisia ja helposti muunneltavissa ja kasattavissa. Netistä tekeekin usein varsinaisia löytöjä olipa tarve sitten juhlavampaan kerrostarjottimeen tai arkisempaan.

Siirry alkuun