Geo Sokerikulho 7,6 x Ø10 cm, Musta, Normann Copenhagen
13,00€
Italian sokerisirotin, Hay
10,00€
Old Luxembourg -sokerikko 0,20 l, Villeroy & Boch
52,90€
Theo sokerikko, Stelton
29,95€
Stelton kermakko, musta 0,25 l
21,90€
Basic Sokerikulho 5 x 6,5 cm teräskannella, Blomus
26,00€
Valitse kategoria
Kermakko
X
Sokerikko
Kermakko
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Arabia
ArchitectMade
Arne Jacobsen
Blomus
Bodum
Eva Solo
Georg Jensen
Gustavsberg
Hay
House Doctor
Linum
Nordic
Normann Copenhagen
Orrefors
Oyoy
Pentik
Pillivuyt
Portmeirion
Rosendahl
Rosenthal
Royal Copenhagen
Skagerak
Spode
Stelton
Superliving
Tom Dixon
Villeroy & Boch
Waterford
Wedgwood
Asa
Birkmann
Dl
Mimou
Tonfisk
Versace
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Iittala
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Zocohome
Poista kaikki suodattimet

Kermakot ja sokerikot

182 tuotetta 10 kaupasta
< Edellinen

Kermakko ja sokerikko juhlakäytössä

Kahvihetki on usein se päivän odotetuin hetki, kun saa istua rauhassa hetkeksi ja hörppiä kuumaa kahvia tyylikkäästä design kahvikupista tai - mukista. Jos on hienommin kahvilla ystävän kanssa, silloin on usein tarjolla myös kermakko ja sokerikko. Etenkin ennen niitä käytettiin joka päivä kahvia tarjoiltaessa. Nykyisin niiden käyttö on ehkä hieman vähenemään päin. 

Kuka kuitenkaan voi kiistää sitä mukavaa tunnetta, ja tyylikkyyttä, kun kahvimaito on tarjolla upeassa design kermakossa maitopurkin sijaan tai sokeri kauniisti muotoillussa sokerikossa palasokerirasian sijaan. Onhan se erilaista hienostunutta ja juhlavampaa tarjota esteettisistä astioita kahvia. Kermakko ja sokerikko tuovat hetken ylellisyyttä arkeen. Tyylikkäitä kermakkoja myy esimerkiksi netissä Royal design. Tuotteet voi halutessaan palauttaa, jos ne eivät vastaa odotuksia. Palautus on usein ilmainen, joten se on helppoa toteuttaa.

Kermakko ja sokerikko astiaston mukaan 

Kermakko ja sokerikko kuuluvat usein osana astiasarjoja. Ne hankitaankin usein yhdessä muiden astiasarjaan kuuluvien astioiden kanssa. Kermakko ja sokerikkoja on tietenkin myynnissä myös yksittäisiä. Niitä on saatavilla niin hopeisia, lasisia kuin keramiikasta valmistettuja. Jos haluaa yleellistä ja modernia muotoilua ei ole ollenkaan hassumpi vaihtoehto valita esimerkiksi Villeroy and Boch sarjan kermakkoa ja sokerikkoa. Jos taas tyyli on romanttisempaa ja vanhan aikaisempaa, silloin on mitä kauneimmin ja erilaisin koukeroin koristeltuja kermakoita ja sokerikkoja runsaasti tarjolla. Halusipa sitten suomalaista tai jotain muuta designia. 

Eri kokoiset kermakot ja sokerikot netistä

Netissä on huimat valikoimat ja  jos haluaa monikäyttöiset kermakon ja sokerikon ei valkoinen perus selkeä tyyliltään ole ollenkaan hassumpi vaihtoehto. Valkoinen on aina helppo yhdistää muihin astiasarjoihin ja väreihin. Kermakoita ja sokerikoita on olemassa pieniä ja suuria sekä korvalla varustettuja ja ilman korvaakin. Valitse haluamasi ja tilaa se nopeasti netistä.

Siirry alkuun