Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse leveys
X
70 cm
80 cm
Valitse tuotemerkki
X
Nordic
Ellos
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Hattuhyllyt

78 tuotetta 1 kaupasta

Kenkien säilytys

Astuessasi kotiin, jossa kengät ovat siistissä järjestyksessä kenkähyllyssä, huokaiset ehkä, miten kätevää ja siistiä se onkaan kun kengillekin on oma paikkansa. Varsinkin lapsiperheissä kengät tahtovat jäädä keskelle eteistä ellei kengille ole osoitettu selkeästi omaa paikkaansa. Kenkähyllyt ovatkin varsin käteviä vaihtoehtoja kenkien siistiin säilytykseen. Kenkähyllyjä löytyy netistä mitä kauneimmilla designtyyleillä varustettuja. 

Kukapa ei pitäisi siitä, että kengät ovat sekä siististi kenkähyllyssä että kauniin muotoillun omaavassa designkenkähyllyssä. Verkkokaupat myyvät netissä toinen toistaan upeampia kenkähyllyjä. Room21.fi myy esimerkiksi Mazen valmistamaa Bill kenkähyllyä, joka on rautaa ja kestää pitkään sekä kauniisti muotoiltu. Ei ollenkaan hassumpi vaihtoehto ole perinteisesti puusta valmistetut kenkähyllyt. Esimerkiksi Normann Copenhagen merkiltä löytyy kaunista designia oleva Sko kenkähylly. Lapsiperheille on puolestaan kätevä esimerkiksi kenkämatto, jollaista myy niinikään room21.fi. Tica Copenhagen merkiltä löytyy Boot Tray kenkämatto, jossa on kätevät reunat, jotka suojaavat lattiaa lialta ja eivät päästä vettä valumaan lattialle.

Tyylikkäästi hatut esille

Eteisessä pipojen toivotaan olevan helposti saatavilla ja kauniisti esillä. Netistä löytyykin kauniita designhattuhyllyjä melkoinen valikoima. Sieltä jokaiselle löytyy varmasti juuri omaan tyyliinsä sopiva. Jos etsii perinteistä hattuhyllyä ehkä koukuilla niin esimerkiksi netissä room21.fi myy juuri siihen tyyliin sopivia. Jos taas haluaa hieman persoonallisempaa, voi hyvä vaihtoehto olla royaldesign.fi:n myymä Resize Design merkiltä Green line sarjan  hattuhylly. Se on valmistettu saarnista ja on tosi kaunis, persoonallinen ja omaperäinen.

Siirry alkuun