Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse leveys
X
90 cm
Valitse tuotemerkki
X
Maze
Normann Copenhagen
Ellos
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Kenkähylly

21 tuotetta 2 kaupasta

Kenkähyllyt jokaiseen kotiin

Kenkähyllyjen avulla kengät saa helposti ja kauniisti järjestykseen. Sen lisäksi, että ne helpottavat pitämään kodin siistinä, voi niitä käyttää myös sisustuselementteinä. Jos kotoa löytyy paljon upeita korkokenkiä, kannattaa ne laittaa nätisti järjestykseen kenkähyllyyn. Kenkähyllyjä on saatavana niin yhdessä kuin monessa tasossa. Jokainen löytää siis takuulla itselleen sopivimmat kenkähyllyt moneen eri tilaan.

Valitse kenkähyllyt oikein

Kenkähylly sopii näppärästi niin eteiseen kuin esimerkiksi vaatehuoneeseen. Hyllyn avulla kengät voi laittaa järjestykseen ilman, että siisteyden eteen tarvitsee nähdä paljon vaivaa. Kenkähyllyjä löytyy monessa eri kokoluokassa. Kaikkiin tuotteisiin voi tutustua tarkemmin klikkaamalla tuotekuvaa. Lisätiedoista löytyy muun muassa tietoa koosta sekä materiaalista. Kenkähyllyn lisäksi voi ostaa myös kätevän hattuhyllyn, joka täydentää eteisen yhdeksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Hyllyjä on myös monta eri väriä, joten jokaiseen sisustukseen löytyy taatusti sopiva hylly. Hyllyä valitessa kannattaa panostaa laatuun, sillä laadukas hylly kestää aikaa ja käyttöä. Valittavana on esimerkiksi Normann Copenhagenin tuotteita, jotka ovat kestäviä, mutta myös kauniita.

  • Valitse sopivan kokoinen kenkähylly
  • Panosta laatuun

Osta kenkähyllyt suoraan netistä

Kenkähyllyt voi ostaa kätevästi suoraan netistä. Näin säästät aikaa ja vaivaa, mutta sen lisäksi myös rahaa. Netistä ostaminen on nimittäin usein edullisempaa kuin myymälöistä ostaminen. Pääset vertailemaan tuotteita Designkaupat.fi-sivustolla. Tuotteita voi myös halutessa rajata, sillä tuotteita voi hakea esimerkiksi tietyltä valmistajalta tai tietyn värisenä. Näin saat rajattua epämieluisia vaihtoehtoja kätevästi pois. Tutustu siis valikoimaan ja valitse sieltä joukosta itsellesi kaikkein parhaiten sopivat tuotteet. Hintahaitarikin käsittää kaiken todella edullisista tuotteista kalliimpiin merkkituotteisiin.

Siirry alkuun