Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
ArchitectMade
Arne Jacobsen
Georg Jensen
Hay
Koziol
Rosendahl
Stelton
Vitra
Mondaine
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Kellot

75 tuotetta 3 kaupasta

Kellot osana sisustusta

Seinäkello on useimmassa tapauksessa käytännössä pakollinen osa sisustusta - miksei sitten panostaa tyylikkääseen designkelloon? Laadukas kello toimii luotettavasti ja miellyttää silmää ajan hampaasta huolimatta. Netti on pullollaan laadukkaita ja ajattomia kelloja, joita legendaariset suunnittelijat ovat suunnitelleet vuosien kuluessa.

Seinäkello kuin taideteos

Seinäkello voi olla niin paljon muutakin kuin ajannäyttäjä - se voi olla koko tilan kiintopiste! Netistä löytyy takuulla kello jokaiseen makuun. Jos maalaisromanttinen tyyli tuntuu omalta, niin esimerkiksi Seinäkello 1845 voisi olla sopiva lisä sisustukseen. Se on sveitsiläisen, laadustaan tunnetun Bengt Ek Designin suunnittelema tyylikäs, alumiinista valmistettu kello.

Kauniin graafista tyyliä rakastavalle sopii esimerkiksi Hayn Analog-seinäkello, jonka muotoilu on saanut inspiraationsa ilmapuntarista. Raikas design sopii niin toimistoon kuin kotiinkin. Äärettömän tyylikästä designia arvostava valitsee legendaarisen Arne Jacobsenin suunnitteleman Bankers-kellon, jonka tämä suunnitteli 70-luvulla Tanskan kansallispankille. Trendien aallonharjalla olet, kun valitset pelkistetyn, marmorisen kellon - onhan marmori tällä hetkellä kuumimpia materiaaleja sisustuksessa.

Herää tyylikkäästi

Herätyskellot saavuttavat taas uutta suosiotaan, kun kännyköiden tuomista sänkyyn ei enää suositella. Herätyskello on tärkeä sisustuselementti makuuhuoneessa, joten siihen kannattaa panostaa. Tyylikäs herätys tapahtuu esimerkiksi AJ City Hall -pöytäkellon avulla. Se on elegantti ja pelkistetty Rosendahl Copenhagenin suunnittelema kello, joka sopii etenkin moderniin kotiin. Toinen todella sympaattinen tuote samalta valmistajalta on AJ Station pöytäkello, joka on suunniteltu jo vuonna 1939, mutta jonka design sopii täydellisesti tähän päivään. Jos suosii ennemmin digitaalista kelloa, tyylikäs vaihtoehto on Alarm Dock Jonas Damonin muotoilu, jossa on hauska 70-lukulainen muotoilu.

Siirry alkuun