Koziol Silk seinäkello, musta
41,90€
La Stanza Dello Scirocco Seinäkello, Valkoinen, Alessi
139,11€
Pinball Seinäkello 45 cm, Musta, koziol
51,41€
La Stanza Dello Scirocco Seinäkello, Musta, Alessi
139,11€
Piano Seinäkello 45 cm, Valkoinen, koziol
51,41€
Era Seinäkello, valkoinen, eri kokoja, Blomus
61,49€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Applicata
ArchitectMade
Arne Jacobsen
Baccarat
Bengt Ek Design
Blomus
Bloomingville
Bugatti
Cross
Dyrberg/Kern
FORSBERG FORM
Fritz Hansen
Georg Jensen
Guzzini
Hay
House Doctor
Kartell
Koziol
Kähler
LEFF amsterdam
Menu
Minus Tio
Normann Copenhagen
Pilgrim
Portmeirion
Rosendahl
Royal Copenhagen
SMD Design
Stelton
Tove Adman
Vitra
WMF
Andersen
Delux
Mondaine
Villa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Kellot

287 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Kellot osana sisustusta

Seinäkello on useimmassa tapauksessa käytännössä pakollinen osa sisustusta - miksei sitten panostaa tyylikkääseen designkelloon? Laadukas kello toimii luotettavasti ja miellyttää silmää ajan hampaasta huolimatta. Netti on pullollaan laadukkaita ja ajattomia kelloja, joita legendaariset suunnittelijat ovat suunnitelleet vuosien kuluessa.

Seinäkello kuin taideteos

Seinäkello voi olla niin paljon muutakin kuin ajannäyttäjä - se voi olla koko tilan kiintopiste! Netistä löytyy takuulla kello jokaiseen makuun. Jos maalaisromanttinen tyyli tuntuu omalta, niin esimerkiksi Seinäkello 1845 voisi olla sopiva lisä sisustukseen. Se on sveitsiläisen, laadustaan tunnetun Bengt Ek Designin suunnittelema tyylikäs, alumiinista valmistettu kello.

Kauniin graafista tyyliä rakastavalle sopii esimerkiksi Hayn Analog-seinäkello, jonka muotoilu on saanut inspiraationsa ilmapuntarista. Raikas design sopii niin toimistoon kuin kotiinkin. Äärettömän tyylikästä designia arvostava valitsee legendaarisen Arne Jacobsenin suunnitteleman Bankers-kellon, jonka tämä suunnitteli 70-luvulla Tanskan kansallispankille. Trendien aallonharjalla olet, kun valitset pelkistetyn, marmorisen kellon - onhan marmori tällä hetkellä kuumimpia materiaaleja sisustuksessa.

Herää tyylikkäästi

Herätyskellot saavuttavat taas uutta suosiotaan, kun kännyköiden tuomista sänkyyn ei enää suositella. Herätyskello on tärkeä sisustuselementti makuuhuoneessa, joten siihen kannattaa panostaa. Tyylikäs herätys tapahtuu esimerkiksi AJ City Hall -pöytäkellon avulla. Se on elegantti ja pelkistetty Rosendahl Copenhagenin suunnittelema kello, joka sopii etenkin moderniin kotiin. Toinen todella sympaattinen tuote samalta valmistajalta on AJ Station pöytäkello, joka on suunniteltu jo vuonna 1939, mutta jonka design sopii täydellisesti tähän päivään. Jos suosii ennemmin digitaalista kelloa, tyylikäs vaihtoehto on Alarm Dock Jonas Damonin muotoilu, jossa on hauska 70-lukulainen muotoilu.

Siirry alkuun