Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Almedahls
Blomus
Bloomingville
Brabantia
Broste
Design House Stockholm
Design Letters
Dixie
Ekelund Linneväveri
Ernst Kirchsteiger
Eva Solo
Ferm Living
Finlayson
Georg Jensen
Grand
Hay
Himla
House Doctor
Iittala
Italesse
JellyBean
Joseph Joseph
Klippan Yllefabrik
Koziol
Le Creuset
Lexington
Linum
Majamoo
Marimekko
Men At Work
Menu
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
Orskov
Oyoy
RigTig
Royal Copenhagen
SKEPPSHULT
Sagaform
Scherlin
Stelton
Vallila Interior
Verso Design
Zone
Bosign
Ellos
Gripsholm
Me
Miami
Muumi
Nude
Spira
Star
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Hobby Hall
Homeroom
Iittala
Inessa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Keittiötekstiilit

707 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Keittiötekstiilit herättävät keittiön eloon

Tekstiileillä on valtava merkitys siihen, kuinka kodista luodaan koti. Niillä tuodaan sisustukseen lämpöä, kodikkuutta ja viihtyisyyttä. Mikä onkaan mukavampaa kuin kietoutua lämpimään, hauskasti kuvioituun vilttiin! Myös keittiössä tekstiileillä on tärkeä osuutensa - keittiön ilmeen vaihtaminen onnistuu jopa niinkin helposti kuin vaihtamalla astiapyyhettä tai pöydän tabletteja taikka pöytäliinaa.

Tekstiilisuunnittelijat ovat panneet parastaan myös keittiötekstiileissä - kauniit pöytäliinat, keittiöpyyhkeet, patalaput ynnä muut ovat kätevästi saatavissa netistä paitsi halpamerkeiltä niin kauniina designina esimerkiksi Marimekolta, Pappelinalta, Vallilalta tai Lisa Bengtssonilta. Designia kannattaa suosia keittiötekstiileissä, sillä näin saadaan arkeen nopeasti luksusta ja lisäksi laadukas kestää erinomaisen kauan. 

Päivitä keittiösi tähän päivään tekstiilien avulla

Luonnollisuus on in myös tekstiileissä. Siispä luonto tulee myös keittiöpyyhkeisiin ja pöytäliinoihin. Käytä kauniita luonnonsävyjä tai valitse keittiötä piristämään eläinprintillä varustettu keittiöpyyhe. Viime vuosina design on tullut jopa puhdistusliinoihin saakka. Yllättäen pöydän pyyhkimisestäkin tulee kivempaa, kun sen saa tehdä kauniisti kuvioidulla puhdistusliinalla. Kätevä keino päivittää keittiön olemus moderniksi on uudistaa keittiötekstiilit hauskoihin ja moderneihin yksilöihin.

Designin hankkiminen keittiöön käy kätevimmin netissä. Esimerkiksi Finnish Design Shop tarjoaa Arne Jacobsenin klassista muotoilua nyt myös keittiötekstiilien muodossa. Tämän maailmankuulun tanskalaisen arkkitehdin luomukset eivät koskaan mene pois muodista, vaan se aina näyttää ajattomalta ja modernilta. Eloa ja pirteyttä keittiöön tuovat Marimekon ihastuttavat kuosit, jotka sopivat erinomaisesti vaikkapa essuihin.

Siirry alkuun