Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Arabia
Blomus
Boel & Jan
Brabantia
Design Letters
Eva Solo
Ferm Living
Finlayson
Grand
Hay
House Doctor
Iittala
Italesse
Joseph Joseph
Kauniste
Koziol
Majamoo
Marimekko
Menu
Muuto
Nordic
Röshults
Sagaform
Verso Design
Woodnotes
ZERO
Zone
Ellos
Mogihome
Muumi
Star
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Iittala
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Keittiötekstiilit

1250 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Keittiötekstiilit herättävät keittiön eloon

Tekstiileillä on valtava merkitys siihen, kuinka kodista luodaan koti. Niillä tuodaan sisustukseen lämpöä, kodikkuutta ja viihtyisyyttä. Mikä onkaan mukavampaa kuin kietoutua lämpimään, hauskasti kuvioituun vilttiin! Myös keittiössä tekstiileillä on tärkeä osuutensa - keittiön ilmeen vaihtaminen onnistuu jopa niinkin helposti kuin vaihtamalla astiapyyhettä tai pöydän tabletteja taikka pöytäliinaa.

Tekstiilisuunnittelijat ovat panneet parastaan myös keittiötekstiileissä - kauniit pöytäliinat, keittiöpyyhkeet, patalaput ynnä muut ovat kätevästi saatavissa netistä paitsi halpamerkeiltä niin kauniina designina esimerkiksi Marimekolta, Pappelinalta, Vallilalta tai Lisa Bengtssonilta. Designia kannattaa suosia keittiötekstiileissä, sillä näin saadaan arkeen nopeasti luksusta ja lisäksi laadukas kestää erinomaisen kauan. 

Päivitä keittiösi tähän päivään tekstiilien avulla

Luonnollisuus on in myös tekstiileissä. Siispä luonto tulee myös keittiöpyyhkeisiin ja pöytäliinoihin. Käytä kauniita luonnonsävyjä tai valitse keittiötä piristämään eläinprintillä varustettu keittiöpyyhe. Viime vuosina design on tullut jopa puhdistusliinoihin saakka. Yllättäen pöydän pyyhkimisestäkin tulee kivempaa, kun sen saa tehdä kauniisti kuvioidulla puhdistusliinalla. Kätevä keino päivittää keittiön olemus moderniksi on uudistaa keittiötekstiilit hauskoihin ja moderneihin yksilöihin.

Designin hankkiminen keittiöön käy kätevimmin netissä. Esimerkiksi Finnish Design Shop tarjoaa Arne Jacobsenin klassista muotoilua nyt myös keittiötekstiilien muodossa. Tämän maailmankuulun tanskalaisen arkkitehdin luomukset eivät koskaan mene pois muodista, vaan se aina näyttää ajattomalta ja modernilta. Eloa ja pirteyttä keittiöön tuovat Marimekon ihastuttavat kuosit, jotka sopivat erinomaisesti vaikkapa essuihin.

Siirry alkuun