Functional Form Seinämagneetti, Fiskars
20,00€
Inspiration Vihanneskuorija Lucy, Fiskars
6,00€
Poc Vihanneskuorija, cristel
23,00€
Rosti Kaavin/Taikinalasta Small, Retro Sininen
7,00€
Nordic Kitchen Vispikulho, 4 L, Eva Solo
30,00€
Tower mittakupit, Alessi
42,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Bengt Ek Design
Berghoff
Bloomingville
Bodum
Brabantia
Broste
Bugatti
Cristel
Day Home
Design Letters
Electrolux
Erik Bagger
Eva Solo
Ferm Living
Fiskars
Gense
Global
Guzzini
Hario
Hay
Jamie Oliver
Jensen
Joseph Joseph
Koziol
Kyocera
Le Creuset
Lekue
Lexington
Marimekko
Master
Mauviel
Nordstjerne
Normann Copenhagen
Portmeirion
RigTig
Rosendahl
Rosenthal
Rosti
Royal Copenhagen
Royal Doulton
SELETTI
Sagaform
Skagerak
Staub
Stelton
Victorinox
Villeroy & Boch
WMF
Wüsthof
Zwilling
Birkmann
De Buyer
Ellos
Fackelmann
Kilner
Lurch
Mater
Mimou
Oxo
Prada
Vacuvin
Zenker
Ørskov
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Inessa
Makujakauppa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Zocohome
Poista kaikki suodattimet

Keittiötarvikkeet

838 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Keittiötarvikkeista helpotusta ruuanlaittoon

Ruuan valmistuksessa tarvitaan usein apuvälineitä, sillä pelkästään käsin ei ruuan laitto onnistu. Nykyisin löytyykin valtavat määrät erilaisia keittiötarvikkeita, jotka helpottavat huomattavasti ruuan laittamista ja keittiössä toimimista. Yhä enenevissä määrin keksitään erilaisia silppureita ja pikavatkaimia, jotka nopeuttavat vaikkapa sipulin pilkkomista ja kerman vatkaamista. Ihmiset ovat tottuneet pääsemään helpolla ja keittiötarvikkeet ovat tärkeämpiä kuin hoksaamme edes ajatella.

Joka kodin keittiövälineet

Hyvät keittiötarvikkeet voivat olla myös kaunista designia ja myös käytännöllisiä. Jokaisesta kodista löytyy tai ainakin olisi hyvä löytyä erilaisia kapustoja kuten lastaa, kauhaa, mittaa ja vispilää. Keittiön perustarvikkeisiin kuuluvat myös hyvin toimivat ja terävät sakset. Lisäksi on tarpeen olla erilaisia veitsiä, kuten kokkiveitsi, kuorimaveitsi, leipäveitsi ja yleisveitsi.  Veitsiäkin on hyvä teroittaa sitä varten olevalla teroituskoneella, sillä vain sillä tavoin voi pitää veitset toimivina ja terävinä.

Leipomista varten on varsin tarpeellista olla erilaisia mittoja, siivilöitä sekä leivontakulhoja. Hyvät ja tarvittavat keittiötarvikkeet nopeauttavat ja tuovat miellekkyyttä leipomiseenkin sekä kaikenlaiseen ruuanvalmistukseen. Kukapa tykkäisi siitä, että ei ole sopivaa mittaa tai vispilää käden ulottuvilla. 

Ruokaa rakastavalle keittiötarvikkeet netistä

Erilaiset mausteet puolestaan tulevat nätisti esille maustehyllyssä vaikkapa niissä kauniissa design maustepurkeissa tai sirottimissa. Niistä on helppoa maustaa ruoka, eikä tarvitse pussimausteiden kanssa vaivata päätään. Ei ole ollenkaan hassumpi idea ostaa netistä vaikkapa ystävälle lahjaksi laadukasta pippurimyllyä ja arkea helpottamaan jonkun keittiövaakan. 

Erilaiset apuvälineet ihastuttavat ihmisiä ja ovat todella hyvä lahja ja apu omaankin keittiöön. Vaaka sopii jokaiseen keittiöön. Erilaiset raastimet ja friteerauskeittimet sekä muut apuvälineet ehkä jopa yllättävätkin ruokaa rakastavan kokin, sillä monilla asioilla voi tehdä ruuan laitosta vieläkin nautittavampaa. 

Netistä on kätevää tilata vaikkapa pikku hiljaa niitä tarvitsemiaan keittiötarvikkeita. Netin ihmeellinen maailma tarjoaa toinen toistaan hienompia tuotteita ja uutuksia myös ruuan valmistus varten. Esimerkiksi Royal Design ja Room21 myyvät lukuisia huippumerkkejä, mutta myös edullisempaakin designia keittiötarvikkeiden osalta. Heiltä löytyy niin Alessin kuin Normann Copenhagenin laadukkaita tuotteita. Osta hyvät keittiötarvikkeet netistä niin ruuan laittaminen ja leipominen sujuu puolet helpommin!

Siirry alkuun