Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Bengt Ek Design
Blomus
Bloomingville
Bodum
Brabantia
Broste
Craft
Design Letters
Ekelund Linneväveri
Ernst Kirchsteiger
Eva Solo
Ferm Living
Fiskars
Georg Jensen
Global
Hackman
Hardanger
Hario
Hay
House Doctor
Iittala
Joseph Joseph
Klippan Yllefabrik
Kukka
Kyocera
Le Creuset
Lekue
Magisso
Majamoo
Master
Muurikka
NORDAL
Nomess Copenhagen
Nordic
Normann Copenhagen
Oyoy
RigTig
Room Copenhagen
Rosendahl
Rosti
Royal Copenhagen
Sagaform
Staub
Stelton
String
TALA
Tefal
Tom Dixon
Verso Design
Villeroy & Boch
WMF
Zone
Zwilling
Cilio
Cuisipro
De Buyer
Eppicotispai
Kilner
Lego
Leifheit
Lurch
Marcato
Oxo
Peugeot
Pinetta
Pyrex
Rice
Sandqvist
Star
Versace
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Iittala
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Keittiötarvikkeet

708 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Keittiötarvikkeista helpotusta ruuanlaittoon

Ruuan valmistuksessa tarvitaan usein apuvälineitä, sillä pelkästään käsin ei ruuan laitto onnistu. Nykyisin löytyykin valtavat määrät erilaisia keittiötarvikkeita, jotka helpottavat huomattavasti ruuan laittamista ja keittiössä toimimista. Yhä enenevissä määrin keksitään erilaisia silppureita ja pikavatkaimia, jotka nopeuttavat vaikkapa sipulin pilkkomista ja kerman vatkaamista. Ihmiset ovat tottuneet pääsemään helpolla ja keittiötarvikkeet ovat tärkeämpiä kuin hoksaamme edes ajatella.

Joka kodin keittiövälineet

Hyvät keittiötarvikkeet voivat olla myös kaunista designia ja myös käytännöllisiä. Jokaisesta kodista löytyy tai ainakin olisi hyvä löytyä erilaisia kapustoja kuten lastaa, kauhaa, mittaa ja vispilää. Keittiön perustarvikkeisiin kuuluvat myös hyvin toimivat ja terävät sakset. Lisäksi on tarpeen olla erilaisia veitsiä, kuten kokkiveitsi, kuorimaveitsi, leipäveitsi ja yleisveitsi.  Veitsiäkin on hyvä teroittaa sitä varten olevalla teroituskoneella, sillä vain sillä tavoin voi pitää veitset toimivina ja terävinä.

Leipomista varten on varsin tarpeellista olla erilaisia mittoja, siivilöitä sekä leivontakulhoja. Hyvät ja tarvittavat keittiötarvikkeet nopeauttavat ja tuovat miellekkyyttä leipomiseenkin sekä kaikenlaiseen ruuanvalmistukseen. Kukapa tykkäisi siitä, että ei ole sopivaa mittaa tai vispilää käden ulottuvilla. 

Ruokaa rakastavalle keittiötarvikkeet netistä

Erilaiset mausteet puolestaan tulevat nätisti esille maustehyllyssä vaikkapa niissä kauniissa design maustepurkeissa tai sirottimissa. Niistä on helppoa maustaa ruoka, eikä tarvitse pussimausteiden kanssa vaivata päätään. Ei ole ollenkaan hassumpi idea ostaa netistä vaikkapa ystävälle lahjaksi laadukasta pippurimyllyä ja arkea helpottamaan jonkun keittiövaakan. 

Erilaiset apuvälineet ihastuttavat ihmisiä ja ovat todella hyvä lahja ja apu omaankin keittiöön. Vaaka sopii jokaiseen keittiöön. Erilaiset raastimet ja friteerauskeittimet sekä muut apuvälineet ehkä jopa yllättävätkin ruokaa rakastavan kokin, sillä monilla asioilla voi tehdä ruuan laitosta vieläkin nautittavampaa. 

Netistä on kätevää tilata vaikkapa pikku hiljaa niitä tarvitsemiaan keittiötarvikkeita. Netin ihmeellinen maailma tarjoaa toinen toistaan hienompia tuotteita ja uutuksia myös ruuan valmistus varten. Esimerkiksi Royal Design ja Room21 myyvät lukuisia huippumerkkejä, mutta myös edullisempaakin designia keittiötarvikkeiden osalta. Heiltä löytyy niin Alessin kuin Normann Copenhagenin laadukkaita tuotteita. Osta hyvät keittiötarvikkeet netistä niin ruuan laittaminen ja leipominen sujuu puolet helpommin!

Siirry alkuun