Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Bengt Ek Design
Bloomingville
Bodum
Brabantia
Design Letters
Ekobo
Eva Solo
Fiskars
Georg Jensen
Hay
Holmegaard
House Doctor
Klong
Nomess Copenhagen
Oyoy
RigTig
Room Copenhagen
Rosendahl
Skagerak
Stelton
String
Tefal
Verso Design
Lego
Pyrex
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Inessa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Keittiön sailytysastiat

125 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Keittiön säilytysastiat ja tarvikkeet netistä

Keittiö on yksi kodin tärkeimmistä huoneista, sillä siellä vietetään paljon aikaa. Keittiöstä löytyy kuitenkin paljon erilaisia pientavaroita ja ruokatarvikkeita, joten hyvät säilytysratkaisut ovat tarpeen. Voit ostaa keittiöön erilaisia purkkeja, laatikoita, rasioita tai pidikkeitä eri tavaroille, jotta saat ne järjestettyä itsellesi sopivaan järjestykseen. Näin tärkeimmät tavarat pysyvät järjestyksessä ja keittiön viihtyisyys säilyy.

Osta keittiöön sopivat säilytystarvikkeet

Keittiön sailytystarvikkeet on helppo ostaa netistä, mutta niiden laaja valikoima saattaa yllättää. Valikoiman suuruutta ei kannata kuitenkaan pelästyä, sillä tuotteet saa helposti lajiteltua sopiviin. Halutessasi saat esiin vain haluamasi tuotemerkin tuotteet tai sinulle sopivimmat värit. Voit myös lajitella ne hinnan tai niiden suosion mukaan. Ennen kuin aloitat tuotteiden selaamisen, kannattaa miettiä, millaisia säilytystarvikkeita tarvitset keittiöösi. Jos etsit purkkia kuivatarvikkeille, kannattaa ottaa huomioon purkkien koot. Purkkeja on saatavilla useita erikokoisia, joten kannattaa mitata esimerkiksi pastan säilytyspurkki niin, että koko pussillinen mahtuu siihen kerralla. Jos sinulla on keittiössä viinilaseja, etkä ole keksinyt niille sopivaa säilytysratkaisua, voit hankkia niille oman seinälle kiinnitettävän pidikkeen. Sopivat säilytysratkaisut tekevät keittiöstä viihtyisän, joten niihin kannattaa todella panostaa.

  • Lajittele tuotteet
  • Kiinnitä huomiota purkkien kokoihin
  • Millaisia säilytysratkaisuja tarvitset?

Keittiön säilytystarvikkeet kätevästi verkkokaupasta

Voit ostaa kaikki tärkeimmät keittiön sailytystarvikkeet kätevästi verkkokaupasta. Sivuillamme pääset helposti tutustumaan useamman eri verkkokaupan hintoihin ja kaikkiin voimassa oleviin tarjouksiin. Tuotesivulla näet heti arvioitujen postikulujen määrän, mutta lopullinen hinta kannattaa aina tarkistaa kassalla. Ennen lopullisen ostopäätöksen tekoa kannattaa myös tutustua verkkokaupan toimitusehtoihin. Sieltä kannattaa tarkistaa esimerkiksi tuotteen toimitusaika, palautusehdot sekä maksutavat, jotta säästyt mahdollisilta yllätyksiltä. Jos epäröit vielä ostopäätöksen tekemistä, voit lukea vielä muiden antamia tuotearvioita, kokemuksia ja kommentteja.

Siirry alkuun