Designkaupat.fi
Mattotukku

Mattotukku

(5)
4.2 5 5 1
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: ilmainen toimitus tli 120 € tilauksille (norm. 3,9-6,9€)
 • Toimitustapa: Matkahuollon Bussipaketti, Lähellä-paketti tai kotiinkuljetus
 • Maksutavat: luottokortti, verkkopankki, Klarna-lasku tai Klarna-osamaksu

  Mattotukku.fi - mattojen designkauppa

  Designmatot MattotukustaMattotukku.fi on luotettava, suomalainen mattokauppa netissä. Tarjolla on monenlaisia mattoja sekä perinteiseen että moderniin sisustukseen. Mattotukun matot ovat laadukkaita ja tarkkaan valittuja. Et joudu maksamaan piilohintaa aiheuttavista myymäläkuluista, välivarastoinnista tai useista kuljetuksista, koska Mattotukku toimii ainoastaan verkkokauppana. Kaikilla tuotteilla on myös mahdollisimman lyhyt reitti kutomolta kotiisi, joten samalla kun saat unelmiesi maton, säästät myös luontoa.

  Asiakastyytyväisyys on Mattotukulla erikoisasemassa. Siksi Mattotukku.fi -sivustolla on panostettu tuotekuviin, tuoteteksteihin ja sujuvaan asiakaspalveluun. Matoilla on luonnollisesti täysi vaihto- ja palautusoikeus – onhan matto yksi niitä sisustuselementtejä, joissa koskettamisen kokemus on ratkaiseva tekijä maton värin ja koon lisäksi.

  Matto on yksi perinteisimpiä ja tärkeimpiä kodin sisustustekstiilejä. Maton avulla sisustuksen ilme muuttuu helposti ja nopeasti. Voit vaihdella mattoja vuodenaikojen mukaan tai tunnelmia luodaksesi. Matto myös suojaa lattiaa ja saa sen tuntumaan lämpimältä ja mukavalta. Modernit talot ja huoneistot ovat usein hyvin pelkistettyjä ja pinnoiltaan kovia, jolloin asumisen äänet saattavat kaikua ja haitata kotona rauhoittumista tai läksyjen lukua. Matto parantaa akustiikkaa ja lisää näin asumisviihtyvyyttä.

  Lähikuvat matoista autavat netistä ostamisessaMattojen tilaaminen verkkokaupasta on oikeastaan helpompaa verkkokaupasta kuin perinteisestä myymälästä. Onhan asiakas yleensä tilausta tehdessään lähellä sitä tilaa, johon matot ovat tulossa, jolloin esimerkiksi mittojen tarkastaminen on vaivatonta. Värien päättäminenkin on paikan päällä yksinkertaisempaa, kun voi havainnoida maton tulevaa huonetilaa kokonaisuutena. Maton voi visualisoida mielessään suunniteltuun paikkaan, tai voi rajata maton ”paikoilleen” maalarinteipin avulla ja levittää vaikka lattialle värille suuntaa antavan kankaan tai lakanan valintaa helpottamaan.

  Perusohjeena on yleensä, että olohuoneessa matto kokoaa istuinryhmän siten, että maton pitkä sivu on sohvan suuntaisesti. Lyhyet sivut voivat jäädä noin 10 cm nojatuolien ja sohvan reunasta tai mennä niiden alle, riippuen istuinryhmän koosta ja haluttavasta tyylistä. Ruokailuryhmän alla maton oikea koko on pöydän mitta lisättynä vähintään 60 cm jokaiselle tuolisivulle. Vinkkinä on myös, että jos maton etäisyys seinästä on noin 30 cm, lattia muodostaa matolle kauniin kehyksen. Matot olohuoneeseen ja makuuhuoneisiinKun perus periaatteet ovat tiedossa, voi tietysti lähteä niitä rikkomaan ja luoda oman persoonallisen mattomaailmansa. Matoilla voi verhoilla myös lavereita tai ripustaa niitä seinille ryijyiksi. Vain mielikuvitus on rajana!

  Mattotukku.fi sivustolta voit hakea joko kaikkia valikoiman mattoja tai ryhmittäin seuraavasti: Nukkamatot, Itämaiset matot, Lastenhuoneen matot, Fanimatot ja Ritilämatot. Lisäksi on tarjolla Premium-mallisto, jossa on valittuja erityisen huippulaadukkaita tuotteita. Muut mattotyypit -osastolta löytyy mm. sileäksi kudottuja mattoja, villamattoja, puuvillamattoja, plyysimatoja ja bukleemattoja.

  Matto lastenhuoneeseenMattotukun verkkokauppa on helppo käyttää. Voit rekisteröityä asiakkaaksi, jolloin voit seurata tilauksiasi ja säilyttää tilaustietosi seuraavaa tilauskertaa varten. Voit myös soittaa asiakaspalveluun, joka palvelee mielellään sinua. Tuotetiedot ovat tarkat ja kattavat. Mattojen kuvat, mitat ja materiaalit auttavat sinua hahmottamaan, miten ne sopisivat sinun kotiisi. Tuotetiedoista löytyy myös kokemuksia muilta asiakkailta.

  Voit lisäksi etsiä haluamaasi tuotetta hinnan mukaan, tai katsoa, mitkä tuotteet ovat suosituimpia tai parhaat arvostelut saaneita. Muista seurata sivustoa myös alennusmyyntien varalta tai hanki netistä alennuskoodi, jolla saat seuraavan tilauksesi vieläkin edullisemmin!

  Mattotukku on mattojen designkauppa verkossa.

  Toimitustapa

  Bussipaketti Matkahuollosta 3,90 euroa, Lähellä-paketti, nouto lähikaupasta 4,90 euroa tai Jakopaketti, toimitus kotiovelle 6,90 euroa. Yli 120 euron tilaukset ilman toimituskuluja.

  Toimitusaika

  Normaali toimitusaika on 1 - 4 työpäivää.

  Maksutavat

  Voit maksaa tilaukset luottokortilla, verkkopankkitunnuksilla, Klarna osamaksulla tai Klarna laskutuksella.

  Palautukset

  Tuotteilla on 14 vrk palautusoikeus.


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  5/ 5
  Hei, minulla on lahjakortti Finnish design verkkokauppaan, kuuluuko tämä teidän kauppa myös siihen? Pitäisi ostaa uusi matto ja täältä se saattaisi löytyä.
  Admin:
  Hei, epäilen että se toimii vain http://www.designkaupat.fi/kauppa/2/finnish-design-shop -verkkokaupassa. Kyllä sieltäkin mattoja löytyy. Terveisin, Designkaupat.fi ylläpito
  5/ 5
  Mahtava paikka! Nopea toimitus, hyvä asiakaspalvelu ja helppo palautus. \\r\\nTuli vakioksi ostaa matot täältä.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun