Designkaupat.fi
Huonekalutukku

Huonekalutukku

(5)
3.4 5 5 1
  • Toimitusaika: varastotuotteilla 1-3 viikkoa
  • Toimituskulut: 20€
  • Toimitustapa: kotiinkuljetus
  • Maksutavat: ennakkomaksu, verkkopankki, Klarna-lasku
  • Kun palautat tuotteita, jotka eivät mahdu postipaketin mittoihin, joudut maksamaan postikulut palautuksesta

Huonekalutukku.fi - designkauppa

Kolmen istuttava sohva kodin sisustukseenHuonekalutukku.fi on suomalainen designkauppa verkossa. Huonekalutukku tarjoaa valikoiman kodin, toimiston ja julkisen tilan kalusteita, säilytysratkaisuja, mattoja ja kodin elektroniikkaa kätevästi netistä suoraan tilaajalle toimitettuna. Huonekalutukku.fi huolehtii itse tuotteensa kuljetuksesta niin, että saat varmasti ja turvallisesti tilaamasi tavarat ennakkoon sovittuun aikaan ja paikkaan.

Huonekalutukku.fi jaottelee tuotteensa kategorioittain: Ruokailuryhmät ja –pöydät, Sängyt ja patjat, Sohva-, sivu- ja sarjapöydät, Penkit ja arkut, Toimistokalusteet, Vaatekaapit ja komerot, TV-tasot, Lipastot ja senkit, Hyllyt, kaapit ja vitriinit, Kesäkalusteet ja rottingit, Lastenkalusteet, Matot, Tyylikalusteet, Kodin Elektroniikka, Julkitilan kalusteet ja Peilit. Huonekalutukku.fi -sivustolla voit hakea haluamasi tuotteita näistä ryhmistä tyypin tai hinnan mukaan. Esimerkiksi sohva-sivuilla voit selata sohvia sohvaryhminä tai valita kulmasohvan, nahkasohvan, vuodesohvan, puu- ja laverisohvan, divaanisohvan tai mekanismisohvan. Hintaryhmittelyssä voit hakea sohvia alle 200 euron, 200 – 400 euron, 400 – 700 euron jne. hintavalikoimista. Sohvien hinnat Huonekalutukussa nousevat jopa 3 000 euroon, joten valikoimasta löytyy varmasti sohva jokaiseen makuun ja jokaiselle kukkarolle.

Huonekalutukku.fi ei mainosta tuotteitaan merkkien tai muotoilijoiden nimillä. Tämä verkkokauppa luottaa siihen, että tuotteet puhuvat itse puolestaan, ja kuluttaja pystyy itse toteamaan tuotteen laadun ja virheettömyyden sen saatuaan. Huonekalutukku.fi:n tuotteet ovat laadukkaita, mutta hyvinkin edullisia. Yritys on huolellisesti valikoinut parhaimmiksi katsomansa valmistajat maailmanlaajuisesta verkostosta. Huonekalutukku uskoo, että pitkäaikainen ja ammattimainen kokemus design-alalla on kattava vakuutus asiakkaille, jotka haluavat valita kalusteensa ja sisustustavaransa laajasta, mutta ennakkoon valikoidusta tarjonnasta. Huonekalutukku.fi haluaa tuottaa sisustajille ilahduttavia kokemuksia.

PöytäryhmäHuonekalutukun verkkokauppa on helppo käyttää. Haet haluamiasi tuotteita ryhmiä selailemalla, poimit tuotteet ostoskoriisi ja teet tilauksen, kun olet kerännyt kaikki tarpeelliset tavarat. Sinun pitää rekisteröityä asiakkaaksi, jotta voit tehdä tilauksen. Voit myös soittaa asiakaspalveluun, joka tekee kaikkensa auttaakseen sinua. Tuotetiedot ovat tässä verkkokaupassa tarkat ja kattavat. Kalusteiden mitat ja materiaalit auttavat sinua hahmottamaan, miten juuri nämä tuotteet sopivat sinun kotiisi. Mikäli katsomasi tuote ei ole kaikilta ominaisuuksiltaan sinulle täydellinen, on sivustolla valintoja helpottava ”Vastaavia tuotteita” -osio, josta pääset helposti vertailemaan tuotteita keskenään. Muista seurata sivustoa myös alennusmyyntien varalta!

Huonekalutukku.fi on designkauppa verkossa. Valikoima sisältää muun muassa kodin, toimiston ja julkisen tilan huonekaluja ja paljon sisustustarvikkeita.

Toimitustapa

Tilaukset toimitetaan pääasiassa huonekalutukku.fi:n omalla kalustolla. Kuljetushinta on 20 euroa. Tarvittaessa kuljetus voidaan järjestää myös muun kuljetusliikkeen kautta.

Toimitusaika

Kunkin tuotteen toimitusaika-arvio annetaan tilauksen yhteydessä. Toimitusaika on yleensä varastotuotteissa 1 – 3 viikkoa (ellei ole tilapäisesti loppu) ja tehdastilaustuotteissa 4 – 8 viikkoa. Toimitusaikaan vaikuttaa asiakkaan sijainti ja jakelureittien aikataulut. Toimitusajan alkaminen lasketaan siitä päivästä, kun Huonekalutukku on sähköpostitse lähettänyt asiakkaalle tilausvahvistuksen. Jos tilauksessa on useampi kuin yksi tuote, saattavat tuotteet saapua erikseen toimitettuina. Tämä ei lisää toimituskulujen määrää, vaan asiakas maksaa vain ennakkolaskussa ilmoitetut toimituskulut.

Maksutavat

Voit maksaa Huonekalutukun tilaukset verkkopankkitunnuksilla, Klarna osamaksulla tai Klarna laskutuksella. Voit myös valita ennakkomaksun, jolloin saat sähköpostiisi maksuohjeet.

Palautukset

Asiakkaalla on oikeus perua tekemänsä tilaus ennen kuin tuote on ehditty jättää kuljetusliikkeen kuljetettavaksi. Poikkeuksena mittatilaustavarat, joissa Huonekalutukku on oikeutettu purkurahakorvaukseen. Korvauksen arviointiin vaikuttaa mm. se, kuinka yksilöllinen tilattu tuote on, kuinka pitkälle sen valmistus on edennyt, purkamisen ajankohta ja myyjän todelliset kulut, eli korvauksen määrä on tapauskohtainen.

Asiakkaalla on käyttämättömän tuotteen palautusoikeus 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tämä tapahtuu yleensä ilmaiseksi normaalina postipakettina. Tuotteista, jotka eivät mahdu postipaketin mittoihin, joudut kuitenkin maksamaan palautuskulut.


Arvostelut, kommentit ja kokemukset

5/ 5
Tilasin sohvan ja odottelin toimitusta saapuvaksi ehkä parin kk.n kuluttua tilauksesta mutta yllätyksekseni se tulikin jo samalla viikolla. Soittivat vielä asiakaspalvelusta ennen toimitusta ja varmistivat miten olen paikalla joten homma sujui hyvin. Laatukin näytti olevan kunnon nahkaa eikä mitään pu-paskaa. Tosin se oli kerrottukin jo myös tuotetiedoissa.
1/ 5
VAROITUS: Älkää ostako täältä. Kuukauteen ei kuulunut mitään. Lähetin sähköpostin. Ei mitään vastausta. Soitin. Lupasivat palata sähköpostilla. Eivät palanneet. Jätin puhelinvastaajavistin ja lähetin kaksi sähköpostia. Ei vastausta. Viikon päästä tuli automaattiviesti että tavarat on postitettu. Vain toinen tavara saapui. Tällä hetkellä taistelen että lähettäisivät toisenkin. Surkeaa palvelua.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun